hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

Vallahi hiçbir kadın hazmedemez bu durumu.

Kadın da hiç bir sıkıntı belirtisi dahi yok...

ya hamile diye sakin durmaya çalışıyor ya da yatmadılar diye içi rahat ama adam aile içinde çok ayıp bişey yapıyor. hiç bişey olmasa bile kadına aşıktır heralde 7 sene vakit ayırmış mesaj atmış görüşmüş benim aklım almıyor okumayayım diyorum bu konuları dayanamadım yine. vala psikolojim bozuldu kocamın kafasını duvarlara vurasım var telefonu çalınca yüreğim zıplıyor heralde ben kafayı yiyorum kızlar biri beni kendime getirsin ne olur ay bayılacağım allahımmm................

İlk yorumdan beri okuyorum fakat şaşılacak pek bir şey görmedim.

Ayrıntıları farklı olan sıradan bir aldatma aldatılma konusu.

aldatmanın çeşitleri vardır, ve hepsi aynı kapıya açılır , sadece gidiş yolları farklıdır. bu durumda cinsel birliktelik olmamış olması bir avantaj olarak görülmemeli konu sahibi tarafından, neyse yinede bu olaya bu sakinlik helal olsun diyelim

ama sende sakin ol, eşinide kendini de huzursuz etme

Zaten ben , biz kadınları anlamıyorum ...
Yatsaydı, en azından duygusal bağ yok aldatma sayılmaz derler !
Yatmasa, yatmamış temas yok aldatma sayılmaz derler !

İlk yorumdan beri okuyorum fakat şaşılacak pek bir şey görmedim.

Ayrıntıları farklı olan sıradan bir aldatma aldatılma konusu.

canım bunun neresi sıradan aldatma
1.öncelikle yenge ve yegen aşkı
2.çocuk 14 yaşında yenge çocuklu evli barklı kadın
3.sadece telde konuşularak 7 sene boyunca devam ettirilebilen kadın için öldürürlmeyi bile göze alacak bir aşk
4.en önemlisi kocasının kendisini deli gibi sevdiğini sanan hamile kadın ve eşinin yengesiyle onu aldattığını öğreniyor nasıl oluyorsa umursamadan hayatına devam ediyor

ALLAH korusun benim başıma gelse o kadınıda eşimide rezil rüsva ederdim

Son düzenleme:

Eşim eşim eşim, Ay sindirim sisteminize hayran kaldım.

hıım enteresan bi durum acıkcası ciddi terbiyesizlik. ama bu duruma kayıtsız kalırsan devam eder. tepkini koy
kadının eşine haber uçur direkt sen söyleme kendi babana söyle.oda duruma baksın.
olmaz öyle
benim eşiminde teyzesinin kızı böyle bi edepsizlik yapmıştı. eşim cevap vermemişti ama ben içime sindiremedim. aile meclisini topladım amcama babama ve anneme söyledim bu arada eşimin babasınada söyledim kimse eşime toz kondurmadı bişi yapmadığını cevap vermediğini bende farkettim ama olsun . ailem müdahele etti amcam çok sert tepkiler verdi kızın ailesine edebinizi takının evli barklı adama teyzesinin kızı bile olsa mesaj atamaz bu edebe aykırı. kızınıza sahip çıkın denildi. bu arada dediğim kadında örtülü güya dindar felan felan. ayarsızlık ayarsızlıktır ve cevabı verilmelidir. sıkıysa eşim o kızla konuşsun....

1- Baba kız iğrençliklerini okuya duya, akraba ilişkisi şaşkınlık vericiliğini yitirdi ne yazık ki.
2- Var öyle kadınlar.
3- Sadece telefonda olduğuna inanmıyoruz elbette ki.
4- Başını kuma gömmek onun adı.

Ama,, yaşadığını yok sayarak evliliğine devam ediyorsa insan
bunun altında birçok sebep olabilir. Kadın-lar ataerkil bir düzende yetişiyor
yaşamını yalnız idame ettiremeyeceği, dul kalmaktansa evli kalıp sıkıntı yaşamanın daha az sıkıntı verileceği güdüsü ile yetişiyor.
Ve benzeri fikirlerden, yapılan yanlış dışardan bakan biri gibi devasa gelmiyor anormal gelmiyor yaşayanın gözünü. Kendini duruma alıştırmak zorunda hissedebiliyor.

Yazdıklarım hayatboş tan bağımsız olarak elbette.
Ama oluyor bunlar. Duyuyoruz.

İsterdim ki garip gelsin.

Nefs ve şehvet ahlak sınırlarını zorluyor. Ahlakın sınırsızlık olmaya aday.

bu kadar kişi yazmışş ben hiç uzun uzun yazamıcam hala eşim diyosunuz ne diyimm size siz kendinizi kandırın sonra da başınızı vurmayın duvarlara!!

Bu durum zaten 7 yıldır devam ediyormuş ne tepkisi?
Tepkisimi kalmış.

eşin gibi adamlardan tanrım uzak tutsun bizi, ve eşinin yazıstıgı o, o.......... kadından da uzak tutsun..

akıllarından geçirmelerini bile iğrenç buldum...eşin yarın öbür gün senin akrabalarına da sarkarsa şaşırma emi.

nasıl olsa bu ilk olmayacak..

Son düzenleme:

Amin ya Allahım şu mübarek günde neler okuyoruz insanlardan soğuyoruz :'(

Vayy terbiyesizler Vayy!!! Simdi agzim dolu iltifat var ama yazamicam !! Allah im sabir versin sana ve yardimcin olsun bacim...

Bugun bu anlatttigini ruya olarak gordum,basroldede ben vardim..inan yazdiklarinizi okurken ruyam cikti dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…