- Konu Sahibi hayatbosss
-
Vallahi hiçbir kadın hazmedemez bu durumu.
Kadın da hiç bir sıkıntı belirtisi dahi yok...
Vallahi hiçbir kadın hazmedemez bu durumu.
Kadın da hiç bir sıkıntı belirtisi dahi yok...
ya hamile diye sakin durmaya çalışıyor ya da yatmadılar diye içi rahat ama adam aile içinde çok ayıp bişey yapıyor. hiç bişey olmasa bile kadına aşıktır heralde 7 sene vakit ayırmış mesaj atmış görüşmüş benim aklım almıyor okumayayım diyorum bu konuları dayanamadım yine. vala psikolojim bozuldu kocamın kafasını duvarlara vurasım var telefonu çalınca yüreğim zıplıyor heralde ben kafayı yiyorum kızlar biri beni kendime getirsin ne olur ay bayılacağım allahımmm................
İlk yorumdan beri okuyorum fakat şaşılacak pek bir şey görmedim.
Ayrıntıları farklı olan sıradan bir aldatma aldatılma konusu.
ilgin için çok teşekkürler yemem de problem olmadı yani kendimi zorladım bebeğim beslensin diye üzüntü beni yıprattı ve o şekilde kilo verdim sanırım
sıcak yaklaşımınız için çok teşekkür ederim
DNA testi eşim yaptıralım diyor ona tamam diyor sen ne diyorsan öyle olsun diyor
zaten olay açığpa çıktı ne saklayayım diyor birlikte olmadıklarına şurdan inanıyorum kadında benim gibi yanlız dışarı çıkmıyor ve akraba apartmanında oturuyor evlerine eşim gitmiş olamaz dışarıda da buluşamazlar dediğim gibi yanlız dışarı çıkamaz
tamam tabi ki her halukarda aldatma ama şunu da belirteyim belki fikirler etkilenir
eşim ilk başlarında 14 yaşındaymış..
yani daha çocukmuş
canım bunun neresi sıradan aldatma
1.öncelikle yenge ve yegen aşkı
2.çocuk 14 yaşında yenge çocuklu evli barklı kadın
3.sadece telde konuşularak 7 sene boyunca devam ettirilebilen kadın için öldürürlmeyi bile göze alacak bir aşk
4.en önemlisi kocasının kendisini deli gibi sevdiğini sanan hamile kadın ve eşinin yengesiyle onu aldattığını öğreniyor nasıl oluyorsa umursamadan hayatına devam ediyor
ALLAH korusun benim başıma gelse o kadınıda eşimide rezil rüsva ederdim
hıım enteresan bi durum acıkcası ciddi terbiyesizlik. ama bu duruma kayıtsız kalırsan devam eder. tepkini koy
kadının eşine haber uçur direkt sen söyleme kendi babana söyle.oda duruma baksın.
olmaz öyle
benim eşiminde teyzesinin kızı böyle bi edepsizlik yapmıştı. eşim cevap vermemişti ama ben içime sindiremedim. aile meclisini topladım amcama babama ve anneme söyledim bu arada eşimin babasınada söyledim kimse eşime toz kondurmadı bişi yapmadığını cevap vermediğini bende farkettim ama olsun . ailem müdahele etti amcam çok sert tepkiler verdi kızın ailesine edebinizi takının evli barklı adama teyzesinin kızı bile olsa mesaj atamaz bu edebe aykırı. kızınıza sahip çıkın denildi. bu arada dediğim kadında örtülü güya dindar felan felan. ayarsızlık ayarsızlıktır ve cevabı verilmelidir. sıkıysa eşim o kızla konuşsun....
neyse devam edeyim kızlar uzun oldu kusura bakmayın aMA baya bi kısa şekilde yazıyorum aslında.
daha sonra eşim herşeyi anlattı aralarında birşey geçmediğini eli bile eline değmediğini sadece telde ve msn de görüştüklerini başlarda böyle olmadığını sonradan bu şekil olduklarını
bu arada mesajın diğeri de şu şekildeydi
'' ben seni hep sevdim ve hala da seviyorum ama sen verdiğin sözle''
mesaj raporda bu kadar çıkıyor ama devamı eşimin söylediğine göre ''tutmadın''
imiş zaten bende öyle tahmin etmiştim
başka bi mesaj da
''sesimi duy diye''
ne sözü dedim söz yok öylesine yazdım çok pişmanım neden yaptım bilmiyorum diyor
kadını eşini arayacaktım 2mizi de öldürür dedi ve kadın da 4. çocuğuna hamile ...
böyle insanlara ne denir ne yapılır bilmiyorum
sonra eşime kadını arattırdım
kadın açtı bi kırıtmalar bi şeyler
evdeyim dedim neden çaldırıyorsun dedi
hıı felan diyor
sonra adımı söyleyerek eşim öğrendi biliyor musun dedi
yine hıı öyle mii diyor
inanmıyor musun diyor eşim
ı ıh diyor
sonra ben aldım teli elime selam verdim tel pat kapandı
Bu durum zaten 7 yıldır devam ediyormuş ne tepkisi?
Tepkisimi kalmış.
eşin gibi adamlardan tanrım uzak tutsun bizi, ve eşinin yazıstıgı o o.......... kadından da uzak tutsun..
akıllarından geçirmelerini bile iğrenç buldum...eşin yarın öbür gün senin akrabalarına da sarkarsa şaşırma emi.
Amin ya Allahım şu mübarek günde neler okuyoruz insanlardan soğuyoruz :'(
aynen tatlım..
ama bu durum kabul edılecek bır durum değil...
düşünsene akraba yaaa...
büyük konuşmaktan hep korkarım ama şuanki aklımla öyle bişey yaşasam ben asla kabul edemezdim :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?