hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

o adamın cocugu ve bı sekılde bır araya gelıcekler ayrıca 1 kadının tek basına bebek bakması zor canım...ne o adamı ne cocugunu ıstemezdım sanırım bn olsam...allah korusun

bebegin varmi bilmiyorum ama canim eger bebegi icinde hissedersen butun herseyi unutuyosun heleki kucagina verdikleri zaman boyle bi mutluluk yok benim kizim yarin 1yasina gircek ve 2.bebegimede hamileyim rabbim tamamina erdirsin ozaman asla kiyamazsin canim

öyle mi dersin:44: bana da kadını araması tuhaf geldi aklımda öyle bir canlandı ki sanki karşılıklı böyle sakin sakin konuşuyorlar kapatıyorlar kadın çünkü şimdi müsait değilim diyor sonra konu sahibi bir daha arıyor ne bilim insan şimdiye yeri göğü yıkmazmıydı garip

valla keşke konu yalan olsa çünkü böyle tepkisiz kalan kadınlar gördükçe sinir oluyorum..yok çocuğum için,yuvam için, ailem için sineye çekiyorlar..e be kadın, eşin bu haltı yeyince yuvasın, eşini düşünüyor mu ki sen düşünesin! tmm tuvayı dişi kuş yapar ama her şeyinde bir sınırı var.

sen kac yasındasın,kadın kac yasında,guzel bır tıp mı,yada cazıbelımı?adam oldurulmeyı bıle goze almasından dolayı merak ettım,

yok canım dusunmuyoruz... belkıde haklısın ama ne bılım ya adama okadar uyuz oldumkı

allah bagıslasın ınsallah hayırlı evlat olsunlar canım annelık farklı derler

Sonra ne olmus? Hani konu akip gitsin reyting dusmesin diye arkasi yarin! yalan ruzgari tadinda yaziyorsunya parca parca olayi anlatmadan heyecanli yerlerde reklam arasi vererek... Eeee.. Sonra ne olmus!

Guzel yazarlar kazandi kk.. Ya da zaten hep vardi artik bilemiyorum...

siteye , konuya reyting yaptiran bundan cikari olanlar mi var diye dusunmeden edemiyorum...

(ama sunu belirtmeden de edemiycem cok benzeri cekildi bunun ask-imemnu olarak... Iki fersiyonu vardi seninki 3. Oldu.. Baydiyani BAYDIIIIIIIII)

Son düzenleme:

bana kadın öyle diyecek dünyayı dar ederim ona :S çok garip

walla ben hıc ardıma bıle bakmam adamın aılesıne durumu anlatırım,,o aldattıgı kadının kocasına da anlatırım,,gebertırse gebersın kadınla adamı,,kıcıma kadar acıkcası benım hayatımın ıcıne edecek bende sumsuk sumsuk oturacam hec ısım olmaz,,,cocugumun sucu yok cocugumuda dogururum babasınıda haftada bır gorur,,calısırım evladımada bakarım ,,yenıden bırıyle evlenmek mı o zor ıste,,,

keşke çocugu için yuvası için sineye çekse. bu kadın ondan da söz etmiyor ki tepkini göster tavrını koy ondan sonra ister sineye çek ister boşa kocanı, kocan ve yengesi bizi germedi ne de olsa. dimi ama?

reyting uğruna mı değil mi bilmem ama.... böyle bir şey var mı ya 7 sene... nasıl insanlar bunlar yaaa !

Son düzenleme:
diğer konularda pek etiketleme görmedim ama bu konunun etiketi bile var.
4 onun 1 benim etti 5 çocuk, 4.cüye hamile gözü kocamda, 7 yıl süren aşk
arkadaş iyi yazarmış.

Son düzenleme:
diğer konularda pek etiketleme görmedim ama bu konunun etiketi bile var.
4 onun 1 benim etti 5 çocuk, 4.cüye hamile gözü kocamda, 7 yıl süren aşk
arkadaş iyi yazarmış.

benim de dikkatimi cekmedi degil.. acaba bu bir senaryo filan mi, insanlarin tepkisini olcmek icin mi yazildi diye dusunmeye basladim..

keşke çocugu için yuvası için sineye çekse. bu kadın ondan da söz etmiyor ki tepkini göster tavrını koy ondan sonra ister sineye çek ister boşa kocanı, kocan ve yengesi bizi germedi ne de olsa. dimi ama?

valla canım bilemedim ,ağır konuşmakta istemiyorum ama bu kadar da gurursuz olunmaz ki! bu konu yalan..oturup burda yazışacağına gidip rezil etse..ama burda oyalanıyor işte..

konu sahibi öyle bir anlatmış ki durumunu:44:

gayet sakin, sanki bir elinde çay bardağı önünde kurabiye tabağı falan :44:

kadın sonra ara demiş, konu sahibi tamam demiş ve öyle yapmış, kadın yine müsait değilim sonra ara demiş ve konu sahibi yine kabul etmiş:44:

yakında bu kadınla kanka olup konu sahibinin eşini çekiştirmeye başlıycaklar gibi geliyor bana :44: " diş macunun hep ortasından sıkardı, çoraplarınıda kirli sepetine atmazdı , seni sık sık ararmıydı gün içersinde ? beni bazen ihmal ederdi " gibi konuşamalar işte:44:

fesat günümdeyim sanırım, neyse uzaklaşim ben bu konudan , çenem kaşınıyor , açılsa durmuycak gibi

Vallahi hiçbir kadın hazmedemez bu durumu.

Kadın da hiç bir sıkıntı belirtisi dahi yok...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…