- Konu Sahibi hayatbosss
-
o adamın cocugu ve bı sekılde bır araya gelıcekler ayrıca 1 kadının tek basına bebek bakması zor canım...ne o adamı ne cocugunu ıstemezdım sanırım bn olsam...allah korusun
BENCE bunun adı sabır falan degil.. Kadın dedigin onurlu gururlu olur.. kendisinden "boşanacagım, boşanmalıyım" gibi sözler beklemedik. tabi ki bir yuva kolay kurulmadıgı gibi kolay da bozulamaz. ben sadece bir tepki beklemiştim eşine karşı ama ama gel gör ki hiçbir tepkide bulunmuyor bu kadın. aldatılan kadın ne hisseder? hele ki hamile bir kadın? ya intikam peşine düşer, ya eşinin burnunu sürtmek ister, gurur yapar konusmaz.. ne bileyim, karnındaki çocuğunun derdine düşer.. bunların hiçbirisini konu sahibinin ağzından duymadım ben. baştan beri okuyorum sayfaları, bu kadın hiçbir şekilde gururunun kırıldıgından falan bahsetmiyor. Gurursuz kadın KADIN değildir benim gözümde. Bu sayfanın dalga geçmek için açıldıgını düşünmedim değil... :/
BENCE bunun adı sabır falan degil.. Kadın dedigin onurlu gururlu olur.. kendisinden "boşanacagım, boşanmalıyım" gibi sözler beklemedik. tabi ki bir yuva kolay kurulmadıgı gibi kolay da bozulamaz. ben sadece bir tepki beklemiştim eşine karşı ama ama gel gör ki hiçbir tepkide bulunmuyor bu kadın. aldatılan kadın ne hisseder? hele ki hamile bir kadın? ya intikam peşine düşer, ya eşinin burnunu sürtmek ister, gurur yapar konusmaz.. ne bileyim, karnındaki çocuğunun derdine düşer.. bunların hiçbirisini konu sahibinin ağzından duymadım ben. baştan beri okuyorum sayfaları, bu kadın hiçbir şekilde gururunun kırıldıgından falan bahsetmiyor. Gurursuz kadın KADIN değildir benim gözümde. Bu sayfanın dalga geçmek için açıldıgını düşünmedim değil... :/
bebegin varmi bilmiyorum ama canim eger bebegi icinde hissedersen butun herseyi unutuyosun heleki kucagina verdikleri zaman boyle bi mutluluk yok benim kizim yarin 1yasina gircek ve 2.bebegimede hamileyim rabbim tamamina erdirsin ozaman asla kiyamazsin canim
öyle mi dersin:44: bana da kadını araması tuhaf geldi aklımda öyle bir canlandı ki sanki karşılıklı böyle sakin sakin konuşuyorlar kapatıyorlar kadın çünkü şimdi müsait değilim diyor sonra konu sahibi bir daha arıyor ne bilim insan şimdiye yeri göğü yıkmazmıydı garip
valla keşke konu yalan olsa çünkü böyle tepkisiz kalan kadınlar gördükçe sinir oluyorum..yok çocuğum için,yuvam için, ailem için sineye çekiyorlar..e be kadın, eşin bu haltı yeyince yuvasın, eşini düşünüyor mu ki sen düşünesin! tmm tuvayı dişi kuş yapar ama her şeyinde bir sınırı var.
diğer konularda pek etiketleme görmedim ama bu konunun etiketi bile var.
4 onun 1 benim etti 5 çocuk, 4.cüye hamile gözü kocamda, 7 yıl süren aşk
arkadaş iyi yazarmış.
keşke çocugu için yuvası için sineye çekse. bu kadın ondan da söz etmiyor kitepkini göster tavrını koy ondan sonra ister sineye çek ister boşa kocanı, kocan ve yengesi bizi germedi ne de olsa. dimi ama?
Ben bu konuya inanmıyorum
Ben bu konuya inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?