hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

biz oturalım daha arkdaşın muhabbetini yapalım oda cok sevgili eşiyle oturyo buranın muhabbetini yapıodur ben ce konu kapannsın

Karşıdaki kadını tehdit edeceksiniz eşinizi sözde ondan uzaklaştıracaksınız ve her şey bitecek öyle mi? Yapmak isteyen 7 yıldır yaptığı gibi kimseye göstermeden yapmaya devam eder bunları. Siz kendiniz kimseyi değiştiremezsiniz karşınızdaki insan değişmek istemedikçe. Hele birde hamilesiniz ben o adama hiç bir şey demiyorum ama kendi pişman olmadıysa kendi kendine bırakmazsa o kadınla görüşmeyi siz kendinize ve çocuğunuza yazık edersiniz o adamın yanında kaldıkça. Çünkü bunun devamı gelir belki de o kadın değil başka bir kadın olur başka zaman ve siz o zaman şimdiki gibi sadece ilk çocuğunuza hamile olmayabilirsiniz. Hayatınıza böyle bir 'keşke' ile devam edebilir misiniz? Çok iyi düşünüp doğru kararı verin bunlar sizin daha ilk yıllarınız ona mecbur değilsiniz. Kendinize saygınız olsun karşınızdaki kişi Kur'an a el basıp yalan söyleyecek kadar gözünü karartmışsa ben o kişiden korkarım. Umarım tüm bunların sonunda mutlu olursunuz

fake oldugunu düşünüp fake diyoruz.. sonra gelip '' inanmıyosunuz, Allah kımsenın basına vermesın , buyuk konusmayın, basınıza gelınce anlarsınız (tövbe :) diyorlar) ...vs'' vijdan yapıyorum acaba mı dıyorum aklıma ''her şey insanlar için gelıyor'' anlaşılmıyor insanoğlu:S

haklisin ama affederdiniz gurur olsa bunlari dusunmez bileee , hayat standard ne olursa olsunnn ,

yillar boyunca essek yerine konulmak herseyinle oynamak boyle sapik ca duygular icin sonra dusunuyor yengesi gitsin diyeeee yaniiineee migdeee ne gurur pesssss pessss
bilaf vardir gercekten oyleymisss HERKES HAKETTIGI GIBI YASIYOR demekki dogru demisler birde otruup dusunuyor iyi yarinnin sapiklarina simdiden slm ,

bi yandan kesin fake diyorum bu çok büyük bir durum kadın buraya mı yazar yoksa ayılıp bayılır mı
bi yandanda herçeşit insan var diyorum :/

Böyle kadınları duydukça , gördükçe deliriyorumm bide gelmiş buraya yazmış ne yapayım diye... git o herifin kölesi ol o zaman yakında kuma da getirir üstüne mutlu mesut yaşarsınızz .

konuyu baştan sona okudum, konu sahte ya da değil buna yorum yapıp vebaline giremem ama benim merak ettiğim şeyler var mesela; annemdeyim diyorsunuz ayrı mısınız şuan? Mesela; aradan zaman geçmiş bu zaman zarfında eşinizle ! neler konuştunuz? Normal devam mı ettiniz şuan annenizde ziyarette misiniz? Sadece o kadından bahsediyorsunuz asıl önemli olan eşinizin tutumu. Siz bu olayı öğrendikten sonra onlar bunun üstüne bir konuşma durum değerlendirmesi yapmışlardır ne yapalım gibi... Boşanmalı mıyım gibi bir soru göremedim. Asıl amacınız nedir? Şu da var aradan bir ay kadar zaman geçmiş sanırım. Kadının eşi nasıl farketmedi acaba. Kaç yaşındasınız? Eşiniz 21 yaşında mı 7 sene evvel 14 yaşındaydı diyorsunuz. Kadın kaçyaşında? Ne bileyim valla yardımcı olmamızı istiyorsanız bizi aydınlatmanız lazım.Eşim konu açtığımı gördü diyorsunuz annemdeyim diyorsunuz. anlamadım....

Son düzenleme:
ay bide yenge hanım bu kadını ciddiye bile almıyor yaa

çok komik gerçekten işim var sonra ara sonra konuşalım diyor bu saf kadında arıyor vallahi billahi müstehak ve komik acınası bile değil...

konu sahibi annesindeymiş ama eşide yanında,hatta burada yazılanları okumuş eşi

başta üzüldüm ama okudukça şüphelerim arttı konu sahibine karşı..

ya neler okuyoruz valla artık iyice kafayı yedim ben, bazı arkadaşların dediği gibi paronayak oldum ben de. Bazen eşime ters ters bakıyorum. Neler okudun yine forumda diyor?

anladığım kadarıyla bunlar karı-koca çocuk sayılırlar...

kocası 21 yaşındaysa konu sahıbı kım bılır kaç yaşındadır..

aslında konu sahibinin daha deli manyak birşey olması lazım ve yengeyı rezıl etmesı gerekıyordu, yaşının gereği...

her türlü anlam veremedim...

çağır o yengesını yada sen git yırt ağzını yüzünü , eşin denilen erkek bozmasınında vur k... tekmeyi gitsin..

işte böyle iğrenç bir konuya gerçekten ayrıl denilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…