- Konu Sahibi hayatbosss
-
başım çok ağrıyor uykumda var hemde yarn annem yok ben yemek yapacağım
ancak aşkı memnu tadında bir konu bırakamıyorum hem iğrenç hem dikkat çekici
ama o söylediğin roman da yeğen olan evlatlık , kan bağı falan yok tatlım!..
ama o söylediğin roman da yeğen olan evlatlık , kan bağı falan yok tatlım!..
evet okudu eşim diye yazdı ama ne tepki verdiğini yazmadı
evet canm ne bilim çağrışım yaptı
Siz hala inanıyormusunuz tüm bunlara?
14 yaşından beri çılgın yengeyle beraber, 21 yaşında 1,5 yıldır evli bir adam, hemde kavuşmaları zor olmuş, 1 yıldır bebek hasretiyle yanıyorlarmış mışda mış mış...
:18:
Siz hala inanıyormusunuz tüm bunlara?
14 yaşından beri çılgın yengeyle beraber, 21 yaşında 1,5 yıldır evli bir adam, hemde kavuşmaları zor olmuş, 1 yıldır bebek hasretiyle yanıyorlarmış mışda mış mış...
:18:
şey bir de bihter 4. çocuğa hamile değildi:)))))))
yazıklar olsun bu erkeklere bide kurana el basıyolar
evet ya 14 yaşında öğrencilerim var benim, ergenliğe yeni girdikleri için yaşıtları kızlara bakmaya başlıyorlar yani 1 çocuklu kadınla ne işleri olurki? Kadın evden çıkmayan biri demiş arkadaş nasıl olmuş anlamadım. Bayram ziyaretinde falan elini öpeceği yerde tövbe tövbe...
sonra akşama kadar eşim ağlamalar sızlamalar kendinden geçercesine
adama haber vercem diyorum hayır 2mizi de öldürür diyor
ama bilmesi gerektiğini düşünüyorum diyorum zaten biz ayrılırız diyorum hayır aklından bile geçirme ben sizi bırakmam diyor
derken bu tür konuşmalarla akşamı ettik ve ben kadını aradım kadın yüzsüz inkar etmeye başladı terbiyesiz şey neyse sonra müsait değilim yarın ara konuşalım dedi öyle olsun dedim ama eşine sölicem dedim hayır sakın yoksa beni onu vurur diyor
ne yapacağımı şaşırdım..
yazıklar olsun bu erkeklere bide kurana el basıyolar
sonra akşama kadar eşim ağlamalar sızlamalar kendinden geçercesine
adama haber vercem diyorum hayır 2mizi de öldürür diyor
ama bilmesi gerektiğini düşünüyorum diyorum zaten biz ayrılırız diyorum hayır aklından bile geçirme ben sizi bırakmam diyor
derken bu tür konuşmalarla akşamı ettik ve ben kadını aradım kadın yüzsüz inkar etmeye başladı terbiyesiz şey neyse sonra müsait değilim yarın ara konuşalım dedi öyle olsun dedim ama eşine sölicem dedim hayır sakın yoksa beni onu vurur diyor
ne yapacağımı şaşırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?