hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

başım agrıyor yemek yapmam lazım vs.. insanın kolu kanadı kırılır ne yapacagını bılemez heralde boyle bır durumda :S ne yemegi :S

Yahu kime neye acıyorsun bacım, bırak cezalarını adam versin. Böyleleri tam taşlanmalık.

Kadın 4.ye hamile evli barklı, senin kocan da keza öyle. Şrefsizin önde gideniymişler.

Hangi yüzle senden acıma bekliyor? o sana acımış mı?

Ki tek boynuzlanan sen değilsin af edersin, o adama da yazık.

valla daha önce de yazdım,konuyu takip eden ziyaretçi sayısı 40-50 oldu bir ara. bence sözlükçülerin işi. şu anda bile 17 ziyaretçi var normal mi? birileri eğleniyor.

konu doğruysa bile 14 yaş tarafı hikaye,konu sahibi eşini masumlaştırmaya çalışıyor

valla daha önce de yazdım,konuyu takip eden ziyaretçi sayısı 40-50 oldu bir ara. bence sözlükçülerin işi. şu anda bile 17 ziyaretçi var normal mi? birileri eğleniyor.

bunla eğlenmekte hastalıklı bir durum demekki böyle şeyler başlarına gelmiş baya üşenmeden gelip yazmışlar durum öyleyse

kıslaar taşıyıcı anne aranıyor adlı bi topic var burası tadında,biraz da oraya bakalım:) buranın suyu kaynadı bnce:)

Bir konu sahibine bu kadar sinirlenmedim hiç.

Merak ediyorum neden buraya konu açtın?

Aile içi böyle bir rezalet nasıl ört bas edilir onu anlatmak için mi?

Ya da gurursuz bir kadın kendine daha nasıl saygısızlık edebilir onu mu örneklendirmek istedin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…