hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

kadının dunyası yıkılmıs cevap derdınde olanlar var tabı konu dogruysa bu fırtınanın ıcınden ne ara fırsat bulsunda yazsınkı bıraz anlayışş:44:

kadının dunyası yıkılmıs cevap derdınde olanlar var tabı konu dogruysa bu fırtınanın ıcınden ne ara fırsat bulsunda yazsınkı bıraz anlayışş:44:

dünyası mı yıkılmış? o, çılgın yengeyle gün yapacak kıvama gelmiş, ne dünyası ne yıkılması. fake bu konu, kıs kıs gülüyor şimdi konu sahibi.

bir kadının başına gelebilecek en kötü şeylerden biri başınıza geliyor hem de hamileyken

çook ama çoook üzüldüm. öncelikle evladınızın sağlığını düşünerek kendinizi çok hırpalamayın.

eşinizin hiç bir sözüne düzelicem laflarına inanmayın.

adam sözde 'inançlı' ama yalan yere kurana el basıyor

ve 7 yıllık bir ilişki bu yaa.... PESSS

heves olsa biter... kçamak vb.. birşey değil. bunlar hususi ilişki yaşıyorlar ya...

ve ben ilk çocuktan sonrakiler için şüpheliyim...

bence kesinlikle eşinin bilmeye hakkı var!

öncelikle telefon operatörünüze gidip msj ayrıntılarını kaç aya kadar çıkarabiliyorlarsa çıkarttırın.

sessizce tüm delilerii toplayın.

ve o kadının eşinin önüne serin. (Allah korusun ben olsam eşiyle sessizce başbaşa gider konuşurdum. benim canım yandı kimsenin canını düşünemezdim.)

sizde hamilesiniz o kadında... yazık güzah ikinizin karnında ki de can.

ama bu kadar basitçe kapanmamalı bu konu.

zaten çok yüz göz olmuşsunuz.

kadında, kocanızda sizin bu olayı biraz dırdır edip kabulleniceğinizi biliyor. ve gayet rahatlar...

bu ilişki 1 ay biter yine devam eder...

valla daha önce de yazdım,konuyu takip eden ziyaretçi sayısı 40-50 oldu bir ara. bence sözlükçülerin işi. şu anda bile 17 ziyaretçi var normal mi? birileri eğleniyor.

ACİL yardım!hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

konu basligi bile bana inandirici gelmedi

sedaya katiliyorum.. ziyaretci sayisi düsmüyor bu iste bir gariplik var :44:

dogru degılse gunahı boynuna

sıkıldım artık fakelerdn
konu çok uzun
zaten akşam gördüm konuyu
okmak yemedi
şüphelendiğin yerleri anlatır mısın?
çok kısa, yorulmadan
ben oruçdan şaftım kayık bi vaziyetteyimde, okuyamadım hepsini
ama merakta ediyorum çok..
acik yardım arkadaşım merakımı giderecek

diğer konularda pek etiketleme görmedim ama bu konunun etiketi bile var.
4 onun 1 benim etti 5 çocuk, 4.cüye hamile gözü kocamda, 7 yıl süren aşk
arkadaş iyi yazarmış.

Evet etiketler çok şey anlatıyor.
Tamamen reyting amaçlı.

Zaten konu,sanki son dönem konuların kolajı gibi...
Mesela Kur'an a el basmak konusu daha geçen gün vardı.

Konu sahibinde hiç telaş yok.Ne yapacağım,bebeğimle ortada kalırım,bana ve bebeğimize nasıl yapar vs...
Sadece bakın neler oldu,ne kadar ilginç şeyler yaşadım havasında:)

Zıvanadan çıkış bu olsa gerek.
Konu sahibi, gerçekten azcık da olsa bunca insanın zamanını çaldığın için üzül olur mu?
Dalga geçmekten öte bir meziyetin olsun.

Yani kusura bakmayın ama bana bu durum hıc normal gelmedı.
eger kı konu fake degılse ve boyle bır durum varsa ortada kesınlıkle cınsellık yoktur olmamıstır dıyemıycem.
hadı onların yuzsuzluklerını adiliklerini geçtim, siz neden o okadınla bukadar diyalog halıne gırdınız.
tek yapmanız gereken koca dan itirafı aldıktan sonra kı.ına tekmeyı vurup terketmektı.
sız kadınla muhatap olmakla yetınmeyıp olayı dallandırıp budaklandırmışsınız.
ne gectı elınıze anlamadım. eeee hala aynı evde mı yasıyorsunuz?

sonuna kadar okuyamadan şunu yazmam gerekti.

benim canım songül teyzem,

işsiz güçsüz bir kuaför çırağıyken kendi parasıyla sermaye verip kuaför açıp kendine koca ettiği adam, abisinin karısıyla işi pişiriyormuş meğer...yani yengesiyle, evli çocuklu kadınla.

canım songül teyzem, bunu öğrenince 2 erkek bebeğine aldırmadan o pisliğin traş losyonuna kadar sitenin bahçesine yığıp ateşe verdi. herkes ama herkes öğrendi yaptıkları pisliği. bir daha telefonuna bile çıkmadı. tek celsede boşadı.

yıllar geçti. oğulları büyüdü, her şeyi öğrendi. şimdi ikisi de babasından nefret ediyor. adam nerden bulmuşsa songül teyzenin telefonunu bulmuş, ameliyat olmuştu yüzsüz geçmiş olsuna aramış. büyük oğlu almış hemen telefonu annesinin elinden "lan şerefs... sen ne yüzle arıyorsun, seni bulur geb...tirim. uzak dur bizden " demiş.

bence songül teyzeden öğreneceğimiz çook şey var.

benim canım songül teyzem,

işsiz güçsüz bir kuaför çırağıyken kendi parasıyla sermaye verip kuaför açıp kendine koca ettiği adam, abisinin karısıyla işi pişiriyormuş meğer...yani yengesiyle, evli çocuklu kadınla.

canım songül teyzem, bunu öğrenince 2 erkek bebeğine aldırmadan o pisliğin traş losyonuna kadar sitenin bahçesine yığıp ateşe verdi. herkes ama herkes öğrendi yaptıkları pisliği. bir daha telefonuna bile çıkmadı. tek celsede boşadı.

yıllar geçti. oğulları büyüdü, her şeyi öğrendi. şimdi ikisi de babasından nefret ediyor. adam nerden bulmuşsa songül teyzenin telefonunu bulmuş, ameliyat olmuştu yüzsüz geçmiş olsuna aramış. büyük oğlu almış hemen telefonu annesinin elinden "lan şerefs... sen ne yüzle arıyorsun, seni bulur geb...tirim. uzak dur bizden " demiş.

bence songül teyzeden öğreneceğimiz çook şey var.[/QUOTE]

hayran oldum songül teyzenize helal olsun işte gerçek gururlu ahlaklı kadın hikayesi keşke konu sahibide Songül hanımın konusundan feyz alsa
canım merakım tuttu teyzenin kaynıda öğrenmişmi bu durumu peki o pislik kadına ne olmuş bari onuda yazda konu sahibide kumasının kocasına anlatınca neler olab,leceğini kestirsin

Son düzenleme:
kadın da hamile sen de hamilesin, bence aynı doktora gidin randewularınızı falan beraber alın yolda gidip gelirken konuşursunuz rahat rahat! her gün konuşuyosunuz zaten telefon parasına yazık yani

canım ben büyük oğluyla yaşıtım. anneme sorup hikayenin o kısmını öğreneyim. sanırım öğrenmiş herkes kadın da kaçmış mıydı ne... ama pislik kocası başka biriyle evlenmişti sonra.

öğren canım vallahi merak ettim aslında ben pek meraklı değilim ama teyzenin kişiliğine hayran kaldım adi kadının sonunuda merak ettim

hayran oldum songül teyzenize helal olsun işte gerçek gururlu ahlaklı kadın hikayesi keşke konu sahibide Songül hanımın konusundan feyz alsa
canım merakım tuttu teyzenin kaynıda öğrenmişmi bu durumu peki o pislik kadına ne olmuş bari onuda yazda konu sahibide kumasının kocasına anlatınca neler olab,leceğini kestirsin
[/QUOTE]

abisinin karısı mıııı öz abisinin karısımı :2::2::2::2::2::2::2::2:

kızlar durum hiç değişmemiş galıba yengeyi kocası vurmamış hala aşırı medenı şekilde görüşmeler dvm edıyo herhalde benden yeni bır öneri iftara çağırında yuzyuze konuşun bu sakınlıkle oda olur yanı amann hem yabancıya gitmemişyaadam yengesii işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…