hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

ya kaynı ogrenmısmı cok merakettm

şok şok şok!!!!!!!!!!!

annemi arayıp meselenin o kısmını sordum!!!

kaynı sineye çekmiş. affetmiş. sadece kardeşiyle görüşmüyormuş. o da zaten başka kadınla evlenmiş sonra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

songül teyzenin verilmiş sadakası varmış o aileden kurtulmuş.. mezhebe bak at bin cirit oyna!!!!!!!!!!!

Gerçekten şok haber oldu
adama bak ya ne midesizmiş hadi diyelim affetti hep kadınlar mı affedecek bu sefer erkek affetmiş ama be kardeşin karında seni öz kardeşinle aldatmış ne genişlikmiş
canım senin bu konun bu topicteki konuyla başabaş yarışacak kadar şok konuymuş

konu sahibinin eşi 21 yaşındaysa
şu an askerde olması gerekiyor
senaristimiz henüz TOY galibaki, bunu atlamış..
ama şimdi öğrendi, hemen bir hikaye yazar,
ama en basitinden birşey yazar, askerlik mevzusuna..
yok tecilli, yok çürük raporlu, yok asker kaçağı falan

ewt konu sahibi, cevap verin bakalım, eşinizin,
şu an ASKER olması gerekmiyor mu?
ne işi var yanınızda?

üstelik fake değil:))

ya konu sahibi eğer konu gerçekse gerçekten çok zavallı demek ki.. ya da eşinden başka kimsesi yok hayatta. hamile halimle sokakta kalırım diye mi korkuyor? ya da saf yollu biri.. bilemiyorum

askerliğin sebep göstermeksizin belli bi zaman tecih hakkı var da
14 yaşında yengeyle ilişki olmasına mümkün gözüyle bakmıyorum öyle bişey varsa yenge bir sapık felan olmazmı

üstelik fake değil:))

ya konu sahibi eğer konu gerçekse gerçekten çok zavallı demek ki.. ya da eşinden başka kimsesi yok hayatta. hamile halimle sokakta kalırım diye mi korkuyor? ya da saf yollu biri.. bilemiyorum

canım bilemedimki konu fake de olabilir olmaya bilirde burada ne konular okuduk
ama gerçekse konu sahibi gerçekten eşine deli divane aşık kabullenmek istemiyor bu sebeple ayrılmakta istemiyor olabilir
yoksa ailesi varmış yaşıda genç istese çok rahat ayrılıp bebeğinede kendinede bakabilir

askerliğin sebep göstermeksizin belli bi zaman tecih hakkı var da
14 yaşında yengeyle ilişki olmasına mümkün gözüyle bakmıyorum öyle bişey varsa yenge bir sapık felan olmazmı

yok ya, sanmam, bunların sebep göstermeksizin tecil ettireceğini sanmam..
senarist ya bayan ya da ergen olduğu için 21 yaşında asker olması gerektiğini düşünememiş, o yüzden hikayede matematiğe dikkat etmemiş..
henüz toy bir senarist yada sosyolog ya da liseli ergen

hikaye gerçek olsaydı, ewt yenge sapık, sübyancı, pedofilik bir vak'a, ne yazıkki !!!

ya istemeyerek kendimi onun yerine koydum.inanmak istemezdim. ya da kendi kendime olayın masumane olduğunu anlatmaya çalışırdım. heyecanlı basit kaçamak gibi... yani arada fiziksel bir şey yok, sadece alışılmış, vazgeçilemeyen bir şey...

,bilemiyorum. ben kendimi eğer çok aşıksam ve önümde dana gibi duran gerçekleri göremiyorsam olayın masumane olduğuna inandırmaya çalışırdım. freud da vardır bu savunma mekanizması: yadsıma yani inkar... bilinç altı olayı kabullenemediğinden, gerçek hayatta bunu benliğe yani egoya ispatlayacak deliller arar. yengeyle konuşma, kendilerini savunmalarına fırsat verme gibi...

peki yenge kaç yaşında? sultan gelin gibi yengesi olarak başlayıp flörtü olarak mı buldu kendini? hikaye ilerledikçe ve yıllar geçip behlül ergen olunca yani?

konu sahibi eski nickini merak ettım dogrusu...
14. sayfada kalmıştım en son yazdıgımda ve konu 49 sayfaya kadar ulaşmışşş ve her sayfasını tek tek okudumm

ve inan hiç şaşırmadım cvp vermemene...

............

kızlar bu konuyu oy bırlıgıylee kapattıralımm....
artık harbıden enayı yerıne konuyoruzz...

...........

bana katılan var mıııı??
KONU KAPATILSINNNN

evet çok konu okuduk da konuyu takip eden ziyaretçi sayısı üye sayısını geçiyor.baştan beri böyle. bu yüzden, birileri bizi gözetliyor diyorum.konu kapatılmalı.

evet çok konu okuduk da konuyu takip eden ziyaretçi sayısı üye sayısını geçiyor.baştan beri böyle. bu yüzden, birileri bizi gözetliyor diyorum.konu kapatılmalı.

hey ALLAH ım

yok hani ne pislikler var neler duyuyoruz olamaz değil olabilirde

ben konu sahibinin sakinliğine şaştım kaldım

he diyelim ki gerçek
kocası o kadını vurdu

haberlerde bir MASUM kadın daha canından oldu........mu derler acaba?:44::44:

Son düzenleme:
pes artık acaba eşinizden hamile olabilirmi ne yapıyım yaaa aklıma başka bir soru takılmadı 7 yıldır beraberler vee şimdi kadın hamilee amannn iyice paranoya oldum

Kapatılsın ve esas üyeliği açıklansın bilelim kim olduğunu, belki de saf saf takip ettiğimiz yorumlarını beğendiğimiz bir üye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…