- Konu Sahibi hayatbosss
-
ya kaynı ogrenmısmı cok merakettm
şok şok şok!!!!!!!!!!!
annemi arayıp meselenin o kısmını sordum!!!
kaynı sineye çekmiş. affetmiş. sadece kardeşiyle görüşmüyormuş. o da zaten başka kadınla evlenmiş sonra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
songül teyzenin verilmiş sadakası varmış o aileden kurtulmuş.. mezhebe bak at bin cirit oyna!!!!!!!!!!!
Gerçekten şok haber oldu
adama bak ya ne midesizmiş hadi diyelim affetti hep kadınlar mı affedecek bu sefer erkek affetmiş ama be kardeşin karında seni öz kardeşinle aldatmış ne genişlikmiş
canım senin bu konun bu topicteki konuyla başabaş yarışacak kadar şok konuymuş
üstelik fake değil:))
ya konu sahibi eğer konu gerçekse gerçekten çok zavallı demek ki.. ya da eşinden başka kimsesi yok hayatta. hamile halimle sokakta kalırım diye mi korkuyor? ya da saf yollu biri.. bilemiyorum
askerliğin sebep göstermeksizin belli bi zaman tecih hakkı var da
14 yaşında yengeyle ilişki olmasına mümkün gözüyle bakmıyorum öyle bişey varsa yenge bir sapık felan olmazmı
canım bilemedimki konu fake de olabilir olmaya bilirde burada ne konular okuduk
ama gerçekse konu sahibi gerçekten eşine deli divane aşık kabullenmek istemiyor bu sebeple ayrılmakta istemiyor olabilir
yoksa ailesi varmış yaşıda genç istese çok rahat ayrılıp bebeğinede kendinede bakabilir
yok ya, sanmam, bunların sebep göstermeksizin tecil ettireceğini sanmam..
senarist ya bayan ya da ergen olduğu için 21 yaşında asker olması gerektiğini düşünememiş, o yüzden hikayede matematiğe dikkat etmemiş..
henüz toy bir senarist yada sosyolog ya da liseli ergen
hikaye gerçek olsaydı, ewt yenge sapık, sübyancı, pedofilik bir vak'a, ne yazıkki !!!
ama gerçekse konu sahibi gerçekten eşine deli divane aşık kabullenmek istemiyor bu sebeple ayrılmakta istemiyor olabilir
yoksa ailesi varmış yaşıda genç istese çok rahat ayrılıp bebeğinede kendinede bakabilir
alkışlıyorum seni tatlımmmm bakk konunn 14.. sayfaya ulaştıı[/QU
kadın kadınsa artık yalan söylüyor ya ikinci mesajında anlaşılıyor bu. gerçeksede kadının kocası öldürsün ikisinide dünya iki pislikten kurtulur. :)
ayrıca konu sahibi 4 cocuklu demiş bence 8 falan olaydı daha sasırtıcı olurdu.malum 10. cocuktan sonra kadın çekiciliğide dahada artıyor :))
evet çok konu okuduk da konuyu takip eden ziyaretçi sayısı üye sayısını geçiyor.baştan beri böyle. bu yüzden, birileri bizi gözetliyor diyorum.konu kapatılmalı.
Anlamadigim Sey .
Konu sahteyse.birileri bizi gozetliyo demissiniz ,ne amacla olabilir yani niye yapiyolar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?