- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi hayatbosss
-
sen kac yasındasın,kadın kac yasında,guzel bır tıp mı,yada cazıbelımı?adam oldurulmeyı bıle goze almasından dolayı merak ettım,
aramızda kadınla en az 10 yaş yani 10dan fazla da laf gelişi diyim kadın güzel felan değil
eşlim de güzel olmadığını söylüyor zaten
hiç güzel değil desem yeridir
neden yaptığını da bilmiyormuş zaten dünden beri giremedim o yüzden cevap yazamadım
konuyu baştan sona okudum, konu sahte ya da değil buna yorum yapıp vebaline giremem ama benim merak ettiğim şeyler var mesela; annemdeyim diyorsunuz ayrı mısınız şuan? Mesela; aradan zaman geçmiş bu zaman zarfında eşinizle ! neler konuştunuz? Normal devam mı ettiniz şuan annenizde ziyarette misiniz? Sadece o kadından bahsediyorsunuz asıl önemli olan eşinizin tutumu. Siz bu olayı öğrendikten sonra onlar bunun üstüne bir konuşma durum değerlendirmesi yapmışlardır ne yapalım gibi... Boşanmalı mıyım gibi bir soru göremedim. Asıl amacınız nedir? Şu da var aradan bir ay kadar zaman geçmiş sanırım. Kadının eşi nasıl farketmedi acaba. Kaç yaşındasınız? Eşiniz 21 yaşında mı 7 sene evvel 14 yaşındaydı diyorsunuz. Kadın kaçyaşında? Ne bileyim valla yardımcı olmamızı istiyorsanız bizi aydınlatmanız lazım.Eşim konu açtığımı gördü diyorsunuz annemdeyim diyorsunuz. anlamadım....
şuan annemdeyim
eşimde geldi
tutumu da ne olur affet bir daha olmayacak
dünde dedim
boşanalım diye asla kabul etm,yor bundan sonra sen nasıl istersen öyle olucam diyor
sitersen telde kullanmam diyor
inanın bende
başıma gelmeden
aldatma konusu için kesinlikle affetmem ne olursa olsun derdim
şimdi bana ne oldu da
tepkisiz kaldım inanın bende anlamıyorum ne olur beni kimse kınamasın ve kızmasın
şuan annemdeyim
eşimde geldi
tutumu da ne olur affet bir daha olmayacak
dünde dedim
boşanalım diye asla kabul etm,yor bundan sonra sen nasıl istersen öyle olucam diyor
sitersen telde kullanmam diyor
inanın bende
başıma gelmeden
aldatma konusu için kesinlikle affetmem ne olursa olsun derdim
şimdi bana ne oldu da
tepkisiz kaldım inanın bende anlamıyorum ne olur beni kimse kınamasın ve kızmasın
aralarında bir şey geçmeden nasıl ve neden 7 sene boyunca görüşebilirler ki ? yanı sadece msjlaşma tel de konusma ile mi 7 yıl geçti :S evden dısarı da pek cıkamaz dıyrsun kadın için... 7 yıl boyunca neden görüştüler acaba :S:S:S
Bir de oruç tutan bir arkadaşımdan örnek vereyim. Hamileyken oruç tuttu bu şahıs sonra da 30. haftadan sonra bebeğin gelişimi durdu ( bebeğin kafası küçük kalmıstı ) haliyle ve yusuf yusuf bebeğim gerizekalı olcak diye ağlandı durdu. Ve müstehak böylelerine hiç üzülmedim. Sadece o bebeğe yazık. Öyle bir annesi oldugu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?