hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

saygıdeğer yönticilerr

konu sahibinin gerçek kimliğinin açıklanmasını ve konunun kapatılmasını talep ediyoruz

sen kac yasındasın,kadın kac yasında,guzel bır tıp mı,yada cazıbelımı?adam oldurulmeyı bıle goze almasından dolayı merak ettım,

aramızda kadınla en az 10 yaş yani 10dan fazla da laf gelişi diyim kadın güzel felan değil
eşlim de güzel olmadığını söylüyor zaten
hiç güzel değil desem yeridir
neden yaptığını da bilmiyormuş zaten dünden beri giremedim o yüzden cevap yazamadım

onca zaman yazmayınca millet dalga geçiliyo sandı
neyse
bu kadın eşinin abisinin karısımı
birde fazla sakinsin yani kadını arıyosun o sana müsait değilim diyo sonra konuşalım diyo sende tamam diyosun
başkası olsa kendini kaybeder
sanırım eşine çok güveniyosun abdestinde namazında diyosunda dinen bakıldığındada eşinin yaptığı ahlaksızlık
yengesine kötü gözle bakmış
ayrıca yedi yıl boyunca aralarında bişey geçmediği ne malum
eşin geçmedi diyoda ona bakılırsa ilk söylediğindede inkar edip kurana el basacak kadar ileri gitmişti değilmi
mübarek günde kimsenin günahını almak istemem yapmıştır demiyorum ama eşin kurana el basmayı göze alacak kadar yalan söyleyen çekinmeyen birisi
bu arada eşim yorumları okuyo demiştin
ne dedi peki son gelişmeler neler kadınla konuştunmu

şuan annemdeyim
eşimde geldi
tutumu da ne olur affet bir daha olmayacak
dünde dedim
boşanalım diye asla kabul etm,yor bundan sonra sen nasıl istersen öyle olucam diyor
sitersen telde kullanmam diyor
inanın bende
başıma gelmeden
aldatma konusu için kesinlikle affetmem ne olursa olsun derdim
şimdi bana ne oldu da
tepkisiz kaldım inanın bende anlamıyorum ne olur beni kimse kınamasın ve kızmasın

aralarında bir şey geçmeden nasıl ve neden 7 sene boyunca görüşebilirler ki ? yanı sadece msjlaşma tel de konusma ile mi 7 yıl geçti :S evden dısarı da pek cıkamaz dıyrsun kadın için... 7 yıl boyunca neden görüştüler acaba :S:S:S

sorularımı cevaplamadın
bu kadın çokmu yakın akrabanız
ailene anlattınmı ne dediler
seni kınamayız tabiki neden kınayalım demekki çok seviyosun eşini

Niye kınayalım ..Sadece saygı duyarız..Sonuçta herkes kendi düşüncelerini yazıyor buraya..

Bu da senin düşüncen tabi..

Ama 7 senelik ilişkiyi,aldatılmayı,aptal yerine koyulmayı yutup tmm önemli diil kocacım bi daha olmasın diyebiliyorsan da ona diyecek hiçbişeyimiz yok..

Bu da bi karakter meselesi tabi..

Ama son bişey söylemek istiyorum işte bu tarz kadınlar aldatılıyor hep malesef..

yaa sende birazcık onur gurur ve haysiiyet varsa- ki eminim vardır canım- bu adamı affetme... çünkü bu öyle basit bir aldatma olayı değil... ortada koskoca 7 yıl var 4 çocuk var... soru işaretleri... soru işaretleri... tamam hamilesin ama çocuk için böyle bir adamla nasıl yaşamaya devam edeceksin... insanlar küçük bir kaçamağı bile affetmiyorlar çoğu zaman.. tamam affeden de var anlayabilirim belki küçük kaçamağı....

amaaaaaa burda evli iki insan var hemde AKRABA... hem de YENGE...

maşaallah aşk-ı memnu...

yok öyle yağma.... paşa paşa o kadın da cezasını çekecek... söyleyeceksin kocasına da...
eğer bunu yapmayacaksan sen, KORKAK BİR İNSAN GİBİ DAVRAN MIŞ OLURSUN...

lütfen canım affetme bu iki adi insanı... ALLAHAŞKINA... !!!

çok uzun bir süre sevgililer anlaşılan
ayrıca akrabalar
konu sahibinin eşi evine gidip gelebilir günahını almak istemem neler duyuyoruz

Merak etmeyin oruc tutan hamile bir bayanin bebegini melekler de yaradan da korur Dua edin allah bu düsünceleriniz yüzünden sizin basiniza vermesin.!!

sorulara müsait oldukça cevap yazıcam merak etmeyin
şuan annemdeyim 24 saat pc başında olamıyorum
eşim açıktan okuyor o yüzden askerde değil
tel de pc de görüşmüşler
ama kadının evinde pc de kamera yok
ilk başlarda yenge diyormuş yani ilişkileri o şekildeymiş
sonradan da zaten
nasılsın iyi misin olmuş
ben ilk eşimden sonradan kadından dinledim
neden kadını aradım
bilmiyrıoum belki saçma gelecek ama
sinirden ne yapacağımı bilemedim ve merak ettim
ne konuştuklarını
dediğim gibi
2mizde akraba apartmanında OTURUYORUZ YANİ
O KAYINVALİDESİ VE ELTİleriyule aynı binada oturuyor
eşim de sadece bayram seyarn yani önemli bişey olursa gider ki hiçö onlara gitmedik evlendik evleneli
oda zaten onların evine hiç gitmemiş
büyük olduğu için
misafirliğe gittiklerinde kayınvalidesinde otururlarmış
ve biz gittiğimizde de öyle oluyor
ayrıca kadın ve erkekler ayrı oturuyor odalarda

soran olmuştu kadın
kayınpederimin amcasının gelini oluyor
ayrıca
kimseyi korumaK yada suçsuz çıkarmak gibi birşey yapamam
bunu bi ömür de unutmıycam ve affetmiycem ama
boşanmam diyor
boşansam da rahat bırakmam diyor

ne konuştuklarını da 2sine de sorduğumda mesela
beni sorarmış o kadın nasıl diye eşimde iyi biraz ağrıları var dermiş o da olur onlar hamilelikte felan dermiş
eşim yardım ediyorum çamaşır felan asıyorum evi felan süpürüyorum yuardımcı oluyyorum demiş kadın da benimki hep yapıyor ne olmuş felan demiş mesela son konuşma bu şekilde 2sinden de dinledim bunu
ve 7sene sürekli olarak değil
eşime hiç bitirelim mi demedin mi, dediğim de dedim hep dedim
ama zaten biz kötü birşey yapmıyoruz ki demiş kadın

ayrıca değinmek istedim bazı arkadaşlar oh ne güzel iftarlar yapılıyor felan yazmış kusura bakmayın da oruç tutuyorum ve elbette iftar yapacağım siz iftarsız mı tutuyorsunuz?
konu saptırmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…