- Konu Sahibi hayatbosss
-
Bu konuda editörlere ihtiyaç olduğunu düşünmek istemiyorum.evett yine yeniden yineliyorumm
bana katılanlar varmıı bu konunun kapatılmasını istiyorumm
bayan eşini affetmiş zaten bizdende acillllllll yardım talebinde bulundu fakat yardım edecek bir yön yok ...
sonradan da ne yapabiliriz sizin için diyoruzzz
sadece paylaşmak istedimm ...diye cvp veriyorrr
e madem sadece paylaşmak istedinn ne diyeee merak uyandırıcı bır başlıkla konu actın vee taaaaaa bunca sayfa sürükledin olayı ben orayı anlamadım...
tamam arkadaşlarr ben ciddi ciddi soruyorum hepinizee...
bu kadın kafaya alıyor bizi
affetmiş zaten bizede laf söylemek düşmezzz
YÖNETİCİLERRR ARTIK YETER YAA KAPATIN ŞU KONUYU HARBİDEN BAYDI VE SIKTI ARTIK !!
bu konuda editörlere ihtiyaç olduğunu düşünmek istemiyorum.
Cevap vermeme yetimizi mi kaybettik bizler?
Konunun uzamasını istiyoruz ki yanıtlıyoruz
ve devam ettiriyoruz. Istemezsek yazmayız çünkü. Böyle bir kabiliyet var bizlerde.
Birilerinin mi bizi durdurması lazım? Bizler niye kendimizi durduramıyoruz?
Ey editör! Hakim olamıyorum kendime, lütfen konuyu kapat artık!
Yasakçı zihniyet alışkanlığı ürünü bunlar.
pekala diyeceğim hiçbir söz kalmadııı ....herkes istediğini yapmakta özgürdürr......
alıntı yaptım ama şahsına muhalefet anlamında yazmadım bilmiyorum,cum.
Genel forum fikrimi beyan ettim yazdıkların aracılığı ile.
Yanlış mıyım ama? Sen söyle,
neyse devam edeyim kızlar uzun oldu kusura bakmayın aMA baya bi kısa şekilde yazıyorum aslında.
daha sonra eşim herşeyi anlattı aralarında birşey geçmediğini eli bile eline değmediğini sadece telde ve msn de görüştüklerini başlarda böyle olmadığını sonradan bu şekil olduklarını
bu arada mesajın diğeri de şu şekildeydi
'' ben seni hep sevdim ve hala da seviyorum ama sen verdiğin sözle''
mesaj raporda bu kadar çıkıyor ama devamı eşimin söylediğine göre ''tutmadın''
imiş zaten bende öyle tahmin etmiştim
başka bi mesaj da
''sesimi duy diye''
ne sözü dedim söz yok öylesine yazdım çok pişmanım neden yaptım bilmiyorum diyor
kadını eşini arayacaktım 2mizi de öldürür dedi ve kadın da 4. çocuğuna hamile ...
böyle insanlara ne denir ne yapılır bilmiyorum
sonra eşime kadını arattırdım
kadın açtı bi kırıtmalar bi şeyler
evdeyim dedim neden çaldırıyorsun dedi
hıı felan diyor
sonra adımı söyleyerek eşim öğrendi biliyor musun dedi
yine hıı öyle mii diyor
inanmıyor musun diyor eşim
ı ıh diyor
sonra ben aldım teli elime selam verdim tel pat kapandı
bilmiyorum bence senin konun kadar uzatılmadı arkadaş konunun kapatılmasını isterse kapatılır. çok istemiyorsan bakmazsınız bile
İlk sayfada yazdıklarını ne çabuk unuttun ?
"ben seni hep sevdim ve hala da seviyorum ama sen verdiğin sözü tutmadın''
Bu senin kocanın o kadına yazdıgı mesaj. Kocan bir başka kadına aşık hem de uzun süredir böyle.
Ayrıca kocan sana sakın kocasına anlatma ikimizi de öldürür demiş. Demekki o kadınla yattı kalktı ki bu kadar korkuyor. Yoksa niye öldürür desin hemen.
çoook çok tutarsızlıklar var.
tamamen aşk mesajlarını yakalıyorsun ama sorduğunca çok masumca şeyler konuştuklarına ikna oluyorsun.
yaş mevzusuna gelince,14 yaşında başlamışlar 7 yıl sürmüş,şu an eşim 21 yaşında diyorsun.19 yaşındaki çocukla evleniyorsun da nasıl zor kavuşmuş oluyorsunuz,sizin aşkınız ne zaman başldı ki,siz zor kavuştunuz,üstelik yatılı okul da okurken:44:
annene gelince hangi anne kızını aldatmış bir damadı,boşver allaha havale et diyerek evinde yatırır,yedirir,içirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?