• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

boşanmak isteyenin dilinde olmaz.gider boşanma davasını açar:ssz:

Yani..
Bir de adam kuzenin karısı ile yıllarca aşk yaşamış, karısının bunu ortaya çıkaracağından korkmadan, tehdit savuruyor seni bırakmam diye. Hadi leynnn diyesim geldi...

Son düzenleme:
Bosanmaniz gerektigini dusunuyorum. Bence kadinin kocasina durumu anlatmayin anlattiktan sonraki senaryo malum. YIne de siz bilirsiniz ama hala bosanma davasi acmamaniza sasiriyorum. :53:

Tel msj kalsa iyi yani. Olgun yenge ve heyecanlı yeğen, ateşle barut gibi yani :1: 7 yıl uyuttuğu enayi yerine koyduğu yetmiyor gibi şimdi de sizi kullanıyor. Hala nasıl izin verebiliyrsunuz anlamıyorum. Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz, hiç mi değer vermiyorsunuz?

canım olgun yenge dediğin daha 33 yaşında güzelliğinin en doruk noktasında bulmuş bırakırmı 21 yaşındaki adamı incim demişti dersin canım bunlar ayrılmazlar

nasıl bu kadar sakin kalabiliyosun ya ben kesin rezillik çıkartmıştım bunun tutulcak bi yanı varmı Allah aşkına miğdesi alırmı insanın ya

o bu kadınla 7 yıldır görüşüyormuş ya sen müdahale etmezsen değil 7 yıl senle evliyken 27 37 hatta 47 yıl bile görüşür kadının kocasıda kadından önce ölürse birleşip onlar seni bitirir onlar seni bitirmeden sen onları bitir git ve eşine söyle rezilliklerini vur yüzüne herkes haddini bilsin elin kızını eş diye ailesinden ayırıp alıyolar ve böyle dertler yaşatıyolar.böyle adamları rabbim ıslah etsin kötü konuşçaktımda oruçluyum.

Valla kardesim ne diyecegimi nasil akil verecegimi sastim, kendimi senin yerine koydum ve tüglerim diken diken oldu $uan.. :5:
Ben senin yerinde olsaydim o hiiiii diyen kadinin kocasini arar herseyi önüne dökerdim ve en son kelimem $u olurdu,
4 cocugun senden olmasi bile süpheli!
ve kocana bir tekme ve asla bebegin yüzünü gösterilmicekki anlasin yaptigi hatayi DEYUZZZZZZZ!

ya bu olayda bi tuhaflık var. fake diyemeyeceğim ama aklıma şu gelior:

hiikaye gerçek fakat hayatboss hamile aldatılan eş değil de hamile aldatan yenge. böle bi olay yaşadı aşığının eşi bunları yakaladı. nasıl sıyrılırım diye olayı öteki türlü anlatıp taktik almaya çalışıyor.

benim aklıma gelen bbu :51:

:46::46::46::46::46::46::46:

hiikaye gerçek fakat hayatboss hamile aldatılan eş değil de hamile aldatan yenge. böle bi olay yaşadı aşığının eşi bunları yakaladı. nasıl sıyrılırım diye olayı öteki türlü anlatıp taktik almaya çalışıyor.

canım olgun yenge dediğin daha 33 yaşında güzelliğinin en doruk noktasında bulmuş bırakırmı 21 yaşındaki adamı incim demişti dersin canım bunlar ayrılmazlar

Katılıyorum.. 7yıl olmuş yaa!! Hayatta bırakmaz!Kadın da bırakmaz,adam da bırakmaz.. :ssz:

Bu olayın biteceğini sanmıyorsun değil mi? Affedersen aynen "aşığım bırakmam" bahane olgun yenge şahane...

evli bir erkek ya da kadının 7 yıldır birbirineden kopamamasını tek nedeni FANTEZİ olabilir.Belki sanal sex yapıyorlar belki gerçek ama o mesejların masum olabilceğine inanamyacak kadar safolmamamlısn.Bence kayınvvalide ve kayınpederine deanlatı oğullarının ne mal oldugnu görsünler.İstersen boşanma ama anlat.

sevdiğmden felan değil affettiğimden de değil inanın ki oruçluyum da şuan
sadece
Mevla bana neden düzeltmek için uğraşmadın çaba sarfetmedin evliliğini kurtarmaya çalışmadın diye sorguya çekmesinden korkuyorum
tek korkum bu yoksa onlar zaten yapmışlar rezillik
adilik
adına her ne derseniz
bundan başka da bişey düşünemiyorum zaten

Sherlock Holmes gibisin valla.. :51: :27:

sadece
Mevla bana neden düzeltmek için uğraşmadın çaba sarfetmedin evliliğini kurtarmaya çalışmadın diye sorguya çekmesinden korkuyorum
adilik
adına her ne derseniz

arkadasim, 4 aylik hamileyim diyorsun ,nasil oruc tutuyorsun?
bence bu konu fake.....

sadece
adilik
adına her ne derseniz

Dinimizde Bosanmak HAK'tir ve peygamber efendimizin bir hadisi serifi vardir
Zülüme ugrayanlar, ayni sekilde karsidaki tarafada zülüm etsin!
yani bence Ahireti düsünmeyi birakin ve $u iki lanet insanin ipini çekin !!!
yoksa daha ba$in çooooooooooook derde girecek..

Back
X