• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

evli bir erkek ya da kadının 7 yıldır birbirineden kopamamasını tek nedeni FANTEZİ olabilir.Belki sanal sex yapıyorlar belki gerçek ama o mesejların masum olabilceğine inanamyacak kadar safolmamamlısn.Bence kayınvvalide ve kayınpederine deanlatı oğullarının ne mal oldugnu görsünler.İstersen boşanma ama anlat.

anlatırsam kayınvalidemin çok hoşuma gider biliyorum yani başta böçyle düşünmüyordum ama iyicde düşününce kayınvalidem çok değişik bi insan
insanların mutsuzluğuyla mutlu olur
zaten onlara da çok kızgınım
başta biliyormuş kayınvalidem ve kayınpederim ama bişey dememişler
hani sözde yengesi ya o onun =((

sevdiğmden felan değil affettiğimden de değil inanın ki oruçluyum da şuan
sadece
Mevla bana neden düzeltmek için uğraşmadın çaba sarfetmedin evliliğini kurtarmaya çalışmadın diye sorguya çekmesinden korkuyorum
tek korkum bu yoksa onlar zaten yapmışlar rezillik
adilik
adına her ne derseniz
bundan başka da bişey düşünemiyorum zaten

Madem işin dini yönündesiniz... Haksızlık yapanlar kadar onlara rıza gösterenler de cezalandırılacaktır. Ahiret gününde kadının kocası sormazmı beni aldatmasına namusumu kirletmesine nasıl sessiz kaldın diye?

Madem işin dini yönündesiniz... Haksızlık yapanlar kadar onlara rıza gösterenler de cezalandırılacaktır. Ahiret gününde kadının kocası sormazmı beni aldatmasına namusumu kirletmesine nasıl sessiz kaldın diye?

ama şöyle de bi hadis var
kim birinin hatalarını örterse Mevla da ahirette o kulunun hatalarını örter
inanın bu konu da muallaktayım başka hiç bi konu yok affedilecek bi konu değil farkındayım ama ne yapacağımı bilmiyorum
evet sadece di,ni yönündeyim sonucun

sevdiğmden felan değil affettiğimden de değil inanın ki oruçluyum da şuan
sadece
Mevla bana neden düzeltmek için uğraşmadın çaba sarfetmedin evliliğini kurtarmaya çalışmadın diye sorguya çekmesinden korkuyorum
tek korkum bu yoksa onlar zaten yapmışlar rezillik
adilik
adına her ne derseniz
bundan başka da bişey düşünemiyorum zaten

Kuranda der ki, "ayrılmak isteyen eşlerinizi güzellikle gönderin". Yani boşanmak gayette normal ve haktır.Evliliği ayakta tutmak için her şeye katlanın, çocuklarınız için her türlü zulme katlanın demiyor!! Hatta insanın kendine zulmetmesi en büyük günahtır.

Tabi ki sen bilirsin de lütfen bu çirkinliğe dini alet etmeyin. Olay kocana iftira olsaydı evet katlanır eşine destek olur yuvanı da korurdun da...7yıll ya sen yokken o kadın varmış..

Son düzenleme:
Kuranda der ki, "ayrılmak isteyen eşlerinizi güzellikle gönderin". Yani boşanmak gayette normal ve haktır.Evliliği ayakta tutmak için her şeye katlanın, çocuklarınız için her türlü zulme katlanın demiyor!! Hatta insanın kendine zulmetmesi en büyük günahtır.

Tabi ki sen bilirsin de lütfen bu çirkinliğe dini alet etmeyin. Olay kocana iftira olsaydı evet katlanır eşine destek olur yuvanı da korurdun da...7yıll ya sen yokken o kadın varmış..

evet doğrusun tamam tabi ki ayrılık da HAK dır ama 4şahit gerekiyor ve sadece ben varım şahit olarak =(

yok yok bence hiç bi kadın bu kadar sakin duramaz.

hayır affetmez demiyorum sakin duramaz. eşini affet, ayrılma tamam. ama ne bilim insan bi gider ya kocasını yolar ya o kadını yolar.

fake demiyorum çünkü fake olsa böle olayın seyrini düşürmek yerine iyice abartırdı. son çocuk ondanmış falan diye.

hayatboss sen o yengesin dimi? hadi itiraf et

o kadar da değil öyle olsa burada olanları nasıl yazayım?

yok yok bence hiç bi kadın bu kadar sakin duramaz.

hayır affetmez demiyorum sakin duramaz. eşini affet, ayrılma tamam. ama ne bilim insan bi gider ya kocasını yolar ya o kadını yolar.

fake demiyorum çünkü fake olsa böle olayın seyrini düşürmek yerine iyice abartırdı. son çocuk ondanmış falan diye.

hayatboss sen o yengesin dimi? hadi itiraf et

ama şöyle de bi hadis var
kim birinin hatalarını örterse Mevla da ahirette o kulunun hatalarını örter
inanın bu konu da muallaktayım başka hiç bi konu yok affedilecek bi konu değil farkındayım ama ne yapacağımı bilmiyorum
evet sadece di,ni yönündeyim sonucun

Yahu hatasını örtecek kişi kocası. Bırakta buna o karar versin. Eşinizi affedebilirsiniz, o size ait bir olay. Ama karısının kusurunu (rezilliğini diyim) örtmek size düşmez ki. Adam bilmiyor ki ne çeşit bir pisliğin içinde olduğunu ve bu konuyu sizin bilmenizin... Kadın adamı aldatıyor ve siz de bunu biliyorsunuz. Ötesi var mı?

nedense bu hikayeye tam inanmıyorum. fake gibi de gelmiyor. gene bir filmin yada dzinin senaryosu mu acaba???????????

evet doğrusun tamam tabi ki ayrılık da HAK dır ama 4şahit gerekiyor ve sadece ben varım şahit olarak =(

Ne şahidi...Eşin kendisini anlatmış sana! Öyle demedin mi!! Bugün bir video, bir msn iletisi,bir cep teli sms'i 10 şahide bedeldir sen merak etme..ki bunlara gerek yok,eşin zaten kendisi itiraf etmiş...

Hey ALLAH'ım bari şu kocanızı aklama ve ondan vazgeçememe sebebinizi dine bağlamayın..

Din size sizi aldatmış bir adamı niye affetmediniz demeeeeeeeeeeeeez !

ALLAH bu işi karara baglayıp bağlamama işini sana bırakmıştır üstüne aldatıldıgın ve sana ihanet eden bir adama niye şans vermedin diye seni sorguya çekmeeeeeeeeeeez !

Yahu siz şaka mısınız nesiniz ?

Neyin şahidinden bahsediyorsunuz ? adam zaten itiraf etmiş bu kalkmış hala 4 tane şahit diyor :))

Son düzenleme:
Hey ALLAH'ım bari şu kocanızı aklama ve ondan vazgeçememe sebebinizi dine bağlamayın..

Din size sizi aldatmış bir adamı niye affetmediniz demeeeeeeeeeeeeez !

ALLAH bu işi karara baglayıp bağlamama işini sana bırakmıştır üstüne aldatıldıgın ve sana ihanet eden bir adama niye şans vermedin diye seni sorguya çekmeeeeeeeeeeez !

Yahu siz şaka mısınız nesiniz ?

Neyin şahidinden bahsediyorsunuz ? adam zaten itiraf etmiş bu kalkmış hala 4 tane şahit diyor :))

annem dedi de 4 şahit diye bende dedim zaten itiraf ettiler

Back
X