hamileyim ve eşim :(

Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için belki. Kim bilir bir çoğunuz haklisinizdir fazla duygusal olabilirim

Çok mu abartiyosun nazlı hamilelere bi anlam veremiyorum biz de çocuk doğurduk nedir bu naz

Çok mu abartiyosun nazlı hamilelere bi anlam veremiyorum biz de çocuk doğurduk nedir bu naz
yahu ben anlamıyorum naz naz dediğiniz şey nedir
kadın adamdan bir döner istemiş eve gelirken döner al demiş
en pahalı dürüm olsa 10 lira olur ki her köşe başında bir dönerci çiğköfteci bulunuyor
kadın havyar avakado o bu istememiş bulunmayacak çok pahalı bir şey istememiş
insan değil hamileyken hamile falan değilken normal zaman da istese alını gelinir ne var bunda
benim babam baba bugün yemek yapamadım temizlik yaptık vs. deyince bizi yemeğe götürür ki babam doğulu
kuzenlerime eniştelere yahu senin çiğ köften güzel oluyor dedik mi gece saat kaçta yapıyorlar bize ki bu adam çocuğun babası

nasıl korunuyor bu adam yahu
bu adam gelse bana bir zeytinyağlı dolma yapsan canım çekiyor dese kadın bir yapmasa iki yapmasa üç yapmasa en son kadına ne laflar sayardınız
adam biraz sinirli olsa aman canım alttan al
canı bir şey çekse otur yap
hastalandın mı bitmek tükenmez nazlarını çek
ama adamlar hamile kaprisi çekemez naz yapma caz yapma o irkek
ne bu erkek sevicilik erkek koruyuculuk adam zaten kendi ailesine de ezdiriyormuş adam
evet böyle yok o erkek yok naz yapma diye diye alttan ala ala bu adamları bu hale çeviriyoruz
biz kendimize değer vermiyoruz ki adamlar versin

Sorun bi döner mi sadece kadınlar şunu anlatsın hamilelik hastalık mı hamile kalınır kalınmaz naza başlıyorlar ben hamileyken her işimi de yaptım Okula da 7.aya kadar gittim biz kıymetli değil miyiz yani

Ben de tüm ev işimi yapıyorum ama hamilelik süreci kişiden kişiye değişiklik gosterebiliyor kız kardeşim ne ağrı ne de bulantısı varken bn sürekli kusma ve ağrı çekiyorum naz yapmak değil döner istemek sorun eşimin ilgisiz olması yani olayları nerden nereye taşıdığı bir çok arkadaşımla birlikte Cidde saptirmayalim

Sonunda beni anlayan biri daha çok sağol can evet olayları öyle saptirdilar ki yani ne diyeceğimi şaşırdım çünkü sorun döner değil asıl sorun eşimin duyarsizligi hamile olmasada dediğin gibi alıp geline bilecek birsey çok uç bir şey de istemedim bnm kendi ailem gece gündüz fark etmez istediğim şeyleri illa alırdı içleri rahat etmedi ben bu adamın çocuğunu tasiyorken bu kadar acimasiz duygusuz olması asıl üzücü olan pepperony

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…