iyi de sadece aldatma şiddet boşanma sebebi değil kiBence şu bir gerçek ki adam her türlü on numara ev temizliği, yemek yapıyor, çocukların sorumluluğunu alıyor.
Hatta anneden çok bakıyor çocuklara. Bu kadar artısının yanında kadın yılda 3 kere bağırmasına, ağzından kaçırdığı
kötü lafa bakıp boşamaz ki o adamı.
Çünkü şöyle düşünür.
Bu olmasa diğer erkeğin dayağı olur, hadi en iyi ihtimal yılda 3 bağırmaz bütün yıl çalışmaz eve ekmek getirmez vs vs.
Yani kimse daha iyisinin varlığından ve onu bulacağından emin olsa kötü erkeğe razı olmaz bence.
Aldatma ve dayak kahrını çeken kadını ben de anlamıyorum o başka bir şey ama
diğerlerinin katlandıkları şeyleri anlayabiliyorum.
Aldatma ve dayaktan daha kötüsü mü var ki neyine katlansın?
Ama diğerleri onu daha iyisinin bulacağına inanmıyordur.
Ben de onca artısı için bu eksiye dayanayım diyordur.
Burada da konu sahibi eşim dövüyor, aldatıyor demiyor.
İlgi eksikliği, nazlamama, ailesi yüzünden evliliği yıpratmadan bahsediyor.
Dönem dönem benzer sorunları çoğu kişi yaşıyor evliliğinde.
Hepsi boşansa evli çift kalmaz sanırım :)
Adamın bir sürü iyi özelliği de olabilir bu evliliğin devamına iten yani..
Bu açıdan da bakmak lazım.
Bunlar hep hormonlardanKızlar hamile kalmami eşimde çok istedi ve suan çok şükür ki 2 aylık hamileyim ve bulantı halsizlik baş kasık ağrıları şikayetlerim her gün var. Ben istiyorum ki eşim biraz üzerime titreşim suan zaten zor bir donemdeyim eşimi ailesiyle altlı üstü oturuyoruz kendi ailem bursada ve ben bu dönemde biraz yalnızlık çekiyorum bu süreçte eşimi yanımda görmek istiyorum CANIM DÖNER İSTEDİ KOSKOCA IZMITTE BULAMADI CANIM ÇİĞ KÖFTE İSTEDİ BULAMADI bunlar beni günden güne yıpratıyor ve bebegim için çok üzülüyorum çünkü onu böyle bir babası olacağı için evliligmiz mükemmel değildi hem ailesine di kediyi için çok pişmanım ama günaha girmek istemiyorum bebeğim var mutluyum fakat çok fazla üzgünüm ne yapmaliyim
Adamin huyu bu siz hamile kalinca degismediya.Nazlanmayin caniniz istemide cikin yiyin
Nazlaniyo konu sahibi ama cabasi yok esinin duzelmesi icin ah vah hep.Bundan sonra benin yoldasim cocugum diyen esini hemen ikinci plana atan birisi insan kendi degerini kendisi belirler.Niye nazlanmasın. O kadın ne agrilar çekecek ne hormon degisiklikleri için göz yaşı dökecek ne sancılar cekip o bebeği doguracak ne sıkıntılar yasayacak lohusalik döneminde. Hele çocuk dogduktan sonra ne kadar yorulacak kendinden ödün verecek evin her seyiyle ilgilenecek cocugunu ve eşini mutlu etmek için evini temiz tutmak ve esinin ailesini el üstünde tutmak için caba sarf edecekk adam bi tane döner bi tane cigkofte bulamayacak öyle mi? Ksura bakmayın ama siz hepp ben vereyim esime ödün o bi b.k yapmasın demeye devam edersenizz olan sizr olur. Yemenden kahve istese yeridir bi döner bi cigkofte nedir Allah aşkına
Nazlaniyo konu sahibi ama cabasi yok esinin duzelmesi icin ah vah hep.Bundan sonra benin yoldasim cocugum diyen esini hemen ikinci plana atan birisi insan kendi degerini kendisi belirler.
Neden esine odun versin neden cocugu olunca adami mutlu etsin adam onu mutlu etsin ama suyuna giderek bunu anlatsin.Neden esinin ailesini mutlu etsin anlamiyorum kendi mutlumu?
Ben esime hep odun veriyim diyenlerden degilim kullandiginiz kelimelerde hos degil burda fikir isteyen ben degilim.
Siz okuyun isterseniz nazlanmasin diyorum evet adam sonradan degismemisya hep boyleymis huyu.Yaniii okumadan yorum yapmışsın Tebrikl ediyorum seni. Birisi nazlanma git yiyecegini ye demis. Ben de niye nazlanmasin toplumumuzda kadından bu kadar şey bekleniyo bi döneri xigkofteyi mi cok gördü tabiki de isteyecek nazlanacak dedim sen ne diyon
Siz okuyun isterseniz nazlanmasin diyorum evet adam sonradan degismemisya hep boyleymis huyu.
Sizin cevreniz bunlari kadinlardan bekliyo olabilir ama benim cevremde erkegi kadin mutlu etmeli kafalarindan yok.
Beni alintilayip yazarsaniz size cevap veririm.Yaaa ben kötü bir şey mi demişim senin benle derdin ne ictin mi naptib arkadaşim ben çevremde böyle demedim "toplumumuzda böyle " dedim. O zaman bosversin nazlanmasin aman beni sevmesin ama idare edeyim ya da çocuğumu alio gideyim mi desin? Hayati kolay zannediyosun galiba. Ben kadın her seyi hakediyor tabiki de nazlanacak diyorum kalkmis bana kadınlar ezilmemeliden dem vuruyosun
Beni alintilayip yazarsaniz size cevap veririm.
He he evet sevmesin beni desin alsin cocugunu gitsin idare etain katlansin yalvarsin dedim oyle anlam cikiyo benim yazdiklarimdan :)
Ugrasmayin benle hem alinti yapiyosunuz sonrada derdin ne benle diye satisiyosunuz az uslup.Konu sahibi benim dediklerime karsi cikmadi saygiyla karsiladi size ne.
Iyi okuyun bakin Mune ne demis icerige cevap yazin sizin ilk mesajiniz ne ? Benim dusuncelerime itiraz etmek.Yaa ben zaten konu sahibine yazdım benim yazdığımıalintilayan sensin iişine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?