hamileyim ve eşim :(

Konu Sahibi bence esini bu kadar hakarete maruz bırakacağina al karsina konus. Adam aramis sonucta bulamamis. Tamam belki daha fazlasini yapabilirdi ama senin hormonlar da etkiliyor tabi. Insan hamileyken gereginden fazla duygusallasiyr. Ben ne senaryolar kuruyordm kafamda ama bosmus hepsi anliyorsn bi süre sonra. Bebisini hayirlisiyla al kucaguna kendinide bebiside uzme

Ahan da benim ilk hamileliğim...

Ben çok hassastım, eşim çok cahildi, tecrübesizdi. Hasta yatıyorum, Evde ekmek yok ekmek alır mısın derdim. Tamam der çıkar akşam getirirird:) ben bütün gün ekmeksiz.. Mantı çiğköfte aşerdim bulamadı.
Ben ağlar dururdum çok bir şey istemiyorum diye. O anlamazdı.

Düşük yaptım ve hamilr kaldım. İlk bebeği kaybedince ikincisinde hergün eve meyve çiğköfte vs taşıdı. Benim de tecrübesizliğime geldi affet diyip durdu. İlkinde işi yüzünden doktora gidemezdik, ikincisnde doktor doktor koşturduk:)
Ben eşini hatalı bulmuyorum, sadece ikiniz de acemi oldupunuz için freekansları tutturamadınız şu an. Sen hassas olma o da uyum sağlayacak göbeğin çıktıkça hateketlet hissedildkçe merak etme...

iyi de sadece aldatma şiddet boşanma sebebi değil ki
bunları yapmadan da bir insanın hayatı cehenneme çevrilebilir örneğin kadını parasız bırakırsın her gittiği yer de parasız kalır hatta evin içinden dışarı çıkamaz
ne bileyim adam çok cimridir hiç bir şey aldırmaz yada tam tersi çok para harcıyordur sürekli borç altına giriyordur karısı çalışıp borçları ödüyordur
kumar oynayabilir
apır sapır konuşabilir hakaret edebilir
kendi ailesine karısını hizmetçi ederken kadının ailesiyle görüşmesine izin dahi vermeyebilir
yeni yeter diye bir dizi var mesela oradaki adam da karısını ne aldatıyor ne şiddet uyguluyor ama karısı ev içinde bir cehennem de
yani sadece aldatma ve şiddet değil ki olay tabii en kötüleri onlar ama
mesela adam bana bebek gibi davranıp her nazımı çekmesi bana saygı duysa ve ama beni bir gece biriyle aldatmış olsa şu yukarıda yazılan daha iyi bir durum tabii her şekilde boşanmalı insan aldatılınca

Bunlar hep hormonlardan

Eşim yanımda bile değil ki eşim sürekli ailesiyle ailesi bana lafta söylese onlar haklı hatta dövmeler bile sesini çıkartmaz allahtan tek istediğim sabır zaten er yada geç bir gün hak ettiğini yasar

Adamin huyu bu siz hamile kalinca degismediya.Nazlanmayin caniniz istemide cikin yiyin

Niye nazlanmasın. O kadın ne agrilar çekecek ne hormon degisiklikleri için göz yaşı dökecek ne sancılar cekip o bebeği doguracak ne sıkıntılar yasayacak lohusalik döneminde. Hele çocuk dogduktan sonra ne kadar yorulacak kendinden ödün verecek evin her seyiyle ilgilenecek cocugunu ve eşini mutlu etmek için evini temiz tutmak ve esinin ailesini el üstünde tutmak için caba sarf edecekk adam bi tane döner bi tane cigkofte bulamayacak öyle mi? Ksura bakmayın ama siz hepp ben vereyim esime ödün o bi b.k yapmasın demeye devam edersenizz olan sizr olur. Yemenden kahve istese yeridir bi döner bi cigkofte nedir Allah aşkına

Yiyemedigim için değil değer verilmediğini gördüğüm için çok üzüldüm

Hamile kaldığım günde beri öyle şeyler yaşattı ki affetmek değil görmek bile istemiyorum ailesi beni millet içinde erexil etti sustu bn birsey söylediğimde ailesinden yana olup gece eve gelmedi annesine kaldı sabah annesi kavgaya geldi ağrılarım vardı ıyi oluyor hak ettin annemler neden cvp verdin dedi kapıyı çekip gitti bn suan ıyi ki bebeğim var yalnız değilim diyorum allah büyük eşim akkillansada bn unuturmuyum bilemiyorum keşke hersey döner olsa onu almaması bana verdiği değeri gösteriyor

Nazlaniyo konu sahibi ama cabasi yok esinin duzelmesi icin ah vah hep.Bundan sonra benin yoldasim cocugum diyen esini hemen ikinci plana atan birisi insan kendi degerini kendisi belirler.

Neden esine odun versin neden cocugu olunca adami mutlu etsin adam onu mutlu etsin ama suyuna giderek bunu anlatsin.Neden esinin ailesini mutlu etsin anlamiyorum kendi mutlumu?

Ben esime hep odun veriyim diyenlerden degilim kullandiginiz kelimelerde hos degil burda fikir isteyen ben degilim.

Yaniii okumadan yorum yapmışsın Tebrikl ediyorum seni. Birisi nazlanma git yiyecegini ye demis. Ben de niye nazlanmasin toplumumuzda kadından bu kadar şey bekleniyo bi döneri xigkofteyi mi cok gördü tabiki de isteyecek nazlanacak dedim sen ne diyon

Siz okuyun isterseniz nazlanmasin diyorum evet adam sonradan degismemisya hep boyleymis huyu.

Sizin cevreniz bunlari kadinlardan bekliyo olabilir ama benim cevremde erkegi kadin mutlu etmeli kafalarindan yok.

Siz okuyun isterseniz nazlanmasin diyorum evet adam sonradan degismemisya hep boyleymis huyu.

Sizin cevreniz bunlari kadinlardan bekliyo olabilir ama benim cevremde erkegi kadin mutlu etmeli kafalarindan yok.

Yaaa ben kötü bir şey mi demişim senin benle derdin ne ictin mi naptib arkadaşim ben çevremde böyle demedim "toplumumuzda böyle " dedim. O zaman bosversin nazlanmasin aman beni sevmesin ama idare edeyim ya da çocuğumu alio gideyim mi desin? Hayati kolay zannediyosun galiba. Ben kadın her seyi hakediyor tabiki de nazlanacak diyorum kalkmis bana kadınlar ezilmemeliden dem vuruyosun

Beni alintilayip yazarsaniz size cevap veririm.

He he evet sevmesin beni desin alsin cocugunu gitsin idare etain katlansin yalvarsin dedim oyle anlam cikiyo benim yazdiklarimdan :)

Ugrasmayin benle hem alinti yapiyosunuz sonrada derdin ne benle diye satisiyosunuz az uslup.Konu sahibi benim dediklerime karsi cikmadi saygiyla karsiladi size ne.

Yaa ben zaten konu sahibine yazdım benim yazdığımıalintilayan sensin iişine bak

Canım sen hamilelikte hızlı hormon artış döneminde olduğun için daha hassas olup ilgi bekliyor olabilirsin. Ama inan bana erkekler baba olacaklarını anne karnı çıkmaya başladığı andan itibaren anlayabiliyorlar.
Benim de ilk canım gecenin ikisinde açma çekti. Hatta eşime söyledim güldük. Açıkçası ben de bu aşerme muhabbetinin abartılmasına karşıyım. Öbür gün de denk gelip alamadık. Sonra hiç yapmadığım halde sen evde yap en güzeli sağlıklı dedi. Hem güzel bir tarif öğrendim, hem de dilediğim kadar yedim. O zaman da hiç kırmadı beni sağolsun ama yeni yeni tekmeleri duydukça birşeyler hissettiğinin farkına vardım. Önceki dönemlerimde sadece anlayışlı olmaya çalıştı.
Eşin zaten tabiatı gereği biraz kalas sanırım. Çocuk öncesinde de sorunlarınız varmış. O yüzden bunları kafanda hepten büyütüp kendine stres yaratma. En azından aşağıda yemek yiyor, sen hazırlamak zorunda değilsin öyle düşün.

Ben hakikaten bazen kk üyelerini anlayamiyorum. .Kadın hamile ve hormonları zirvede suan kedi miyavlasa ağlayacak modda belli ki bu hassaslik ile eşine karşı dolmuş
Burada yapıcı olmak dururken ilgisiz,öküz bilmem ne yok belli işte değer vermediği vs yazıp zaten moral ihtiyaç duyduğu belli olan bir anne adayını daha da eşinden uzaklaştırmaya gerek varmı. ? Kadın dayanışmasindan anlanilan bu mu? Eşi gömüp kadına gaz vermemiz mi? Yapmayın etmeyin vebalmis bu kadın şimdi zaten tavan olan hormonlar ile ve kendini yanlız sevgisiz hissederken yorumları okuyup bilinç altına isleri eşine sogur durduk yere 9 ay mutsuz pişman bir hamilelik geçirir ise? ..
Konu Sahibi güzel anne adayi kendini dinlemekten Kocanı tavırları ile test etmekten suan için vazgeç eğer çok rahatsız edici duruma geliyorsa ona sebebini sor sadice hamilelik depresyonu yok unutma ..belki de yardım alması gerekiyordur.
Canın birsey mi çekti git al deme beraber gidelim hem hava almış oluruz de..kendini mutsuz hissetme o bebek senin içinde sen doğduğun andan bugüne annelik için kodlaniyorsun, erkek ise kucağa alınca
Baba oluyor..
Onu da anlamaya çalış bebek istemek ayrı olması ayrı. .belkide seni kiskaniyordur bebekten. .eşini al karşına guzeel ve sakinca bu kaygılarını Paylaş susunca büyüyor üzüntü. .bi de bakcaksin ki düşündüğün gibi değilmiş. .kendine ve yavruna ve yuvana iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…