hamileyim ve eşim :(

awaree20

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
107
20
18
30
Kızlar hamile kalmami eşimde çok istedi ve suan çok şükür ki 2 aylık hamileyim ve bulantı halsizlik baş kasık ağrıları şikayetlerim her gün var. Ben istiyorum ki eşim biraz üzerime titreşim suan zaten zor bir donemdeyim eşimi ailesiyle altlı üstü oturuyoruz kendi ailem bursada ve ben bu dönemde biraz yalnızlık çekiyorum bu süreçte eşimi yanımda görmek istiyorum CANIM DÖNER İSTEDİ KOSKOCA IZMITTE BULAMADI CANIM ÇİĞ KÖFTE İSTEDİ BULAMADI bunlar beni günden güne yıpratıyor ve bebegim için çok üzülüyorum çünkü onu böyle bir babası olacağı için evliligmiz mükemmel değildi hem ailesine di kediyi için çok pişmanım ama günaha girmek istemiyorum bebeğim var mutluyum fakat çok fazla üzgünüm ne yapmaliyim

Evet olabilir cnm yani olağan üstü bir beklentim yok zaten eşimden biraz destek ve yanımda hissetmek yani istedim şeyler bulunmayacak bir şey değil artık her yerde heleki büyük sehirlerde adım başı bu yüzden üzülüyorum ya hiç umrunda değil ben yemek yemesem bile o bir güzel gidip annesinde yer sonra yukarı çıkıp uyur ( ne yapacağımı bilmez haldeyim

Nazını çekmiyor demek ki. Ya bu deveyi güdecek........ Değişmez.

Esinizden isteklerinizi yerine getirmiyorsa sizde bir daha birsey istemeyin caniniz ne istiyorsa kendiniz alin veya evinize siparis verin.
Ilgi eksikligi hissediyorsaniz bir sure aileninizin yanina gidin veya aileniz sizin yaniniza gelsin. Bu da olmuyorsa kendinize ozel vakit ayirin cikin gezin alisveris yapin. Sinemaya gidin, arkadaslarinizla gorusun. Bebeginiz icinde endiselenmeyin, bu surecte size ilgisiz kaldi diye evladina ilgisiz olmaz.

cok tuhaf ama ya eşinizle konuşun bence böyle olmaz hamile olduğunuzdanda hassassınızdır ama eşiniz yanlış yapiyo siz biraz üstüne düşmeyin arkadaşlarda demiş kendiniz çıkın alın arkadaşlarnzla gezin

Hepiniz öyle güzel şeyler yazmışsınız ki kızlar hepinize teşekkür ederim güldüm moralim yerine geldi gerçekten çok haklısıniz nazlanma diyenler olmuş ama insan eşinden ilgi bekliyor işte ister istemez kesinlikle 1 de gördüm 2 avcunh yalar allaha çok şükür bana bir yawru nasip ediyor yoldaş olarak :)

Bursadan izmite geldiğim için çok fazla tek dışarı çıkamıyorum eşim izin vermiyor yoksa hiç ondan istermisin alırım cantami giyim gidip yer gelirim

Yaa siz çok yaşayın çook tatlısınız allaha sizi güldürsun neşem yerine geldi

Bence bu devir erkeklerinden pek bişey.beklememeli.çok süper görünen aldatıyor,aldatmayan annesinin kuzusu beklememk lazım artık diziler,kitaplar,filmler,gıdalar..mutlu olun kendi kendinize,siz kendinizi mutlu edin..isterse size katılsın.iu açıdan bak senden yemek istemiyor.gidin sizde yiyin annesinde

Çıksın yürüyüş yoluna adım başı bulur yani.. Canı bulmak istememiş.

sevgili awaree,

hamileyim ve esimden bir yiyecek istedim. FRansada yasiyoruz, esim akademisyen ve bana donup dedi ki:

- canim bilimsel olarak boyle bir seyin hamilelikle alakasi yok keza hicbir avrupalida boyle bir talep de yok bu bizim toplumun halt yemesi ))

ozet; takma lutfen bunlari, sorun ariyor denilir disaridan yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…