Hamileyim...Ve ne yapıcağımı bilmiyorum..

Evet her şeyi biliyorum,biliyoruz.Yorumları en başından okursan kimin kime saldırdığını görürsün.

Sonuçta çocuk düşünmüyorum demiyorsun biraz erken oldu diyorsun o yüzden bence aldırmayı vs düsünürsen pisman olursun senin planlarında 3 4 sene var ama 3 4 sene içinde ne olacağı o zaman nasip olup olmayacagını bilemezsin bence kıymetini bil eşinle paylaş hayırlısı olsun hakkında...

Teşekkürler

Ben buna katılmıyorum. O adam da baba olacak, o bebeğin tüm masrafını vs o çekecek. Ama nedense kadınlar kendileri ilk 3 aydan sonra isteseler bile "eşim nasıl istemez, ben doğurucam sonuçta ben çekicem" diyolar.

Bir yıl iki yıl tamam da siz 32 yaşında bebek isterken eşiniz 4 sene istemiyorum kusura bakma dese susacak mısınız eşim hazır değil diye.

Çocuğunuzun babası olacak kişileri "aman bi'zevk boyutu var daha da bi'halt yaptığı yok" şeklinde sıfatlandırabiliyosunuz şaşırıyorum.

Genelde o şekilde düşünen kadınlar doğum sonrası bir de hayıflanır yardımcı olmuyo diye, e adamı soyutlarsan o da edilgen olur tabi

Yahu Allah Allah.. Bu tarz konularda Korunurken hamile kaldim diyenlere "hııı tabi tabi mutlaka oyledir" tarzi alayci ve karsi tarafin yalan soyledigini ima eden yorumlar var.. Olamaz mi? Ben kendim bizzat yasadim.. Oglum 9 aylikti hamile oldugumu ogrendigimde.. 3 aylikken spiral taktirmistim.. Kontrollere de gittim.. Agir da kaldirmadim.. Ama oldu iSte.. Kardesim henuz bir aylik evliyken kondomun yirtik cikmasi sonucu hamile kaldi mesela.. Diyecegim o ki, korunurken de hamile kalinabiliyor ve bu cok abes bisey degil.. Bu tur seyler oluyor, olacak...

Eşine söylemesen ne yapabilirsin karnındaki bebekle?
Gidip sessizce aldıracak mısın yani?
Çocuğu tek başına yapmadığına göre adamın da bilmeye hakkı var..

Evet haklısınız ama o arkadaşın tavrı ve üslubu bana çok itici geldi..
Tavrı itici geldi ama sende hakaret ettin.maden siteyi kullanıyorsun göz ardı nı kullan. bak ben konu açsam o arkadaş yorum yapsa hiç itici gelmez alınmam kırılmam çünkü tarzını biliyorum. Net konuşur. Herkesin bir tavrı vardır ama bu işi hakaret ederek çözmek hiç yakışmadı.

Bence bi duygunun tadini cikar tam zamani 25 yas kucuk ni yas degil bende 25 yasindayim cok istememe ragmen o duyguyu yasayamiyorum biraz buyusun hareketlensin kalp atisini duy eminim alisicaksin hayirli evlat olur insallah

Çocuk zaten istiyormuşsunuz birkaç yıl önce olsa nolacak? Allah vermiş işte eşiniz çok mutlu olur eminim. Onunla paylaşın bi an önce. O kadar çocuk sahibi olmak isteyen insan var belki bikac yıl sonra siz istediğinizde sizin de olmayacak kim bilir?

Ya hiç olmasaydı 4 yıl sonra olacağının garantisimi var ???
Allah hayırlısından versin saglıklı evlat versin ..

Eşine söylemesen ne yapabilirsin karnındaki bebekle?
Gidip sessizce aldıracak mısın yani?
Çocuğu tek başına yapmadığına göre adamın da bilmeye hakkı var..
Ben derdimi anlatamıyorum sanırım. Eşime söylemeyeceğim demiyorum, ''şimdilik'' söylemesem mi yani hani önce ben bir sindireyim bu haberi, kabulleneyim biraz öyle paylaşayım, yani bu kadar altı üstü. Çocuğumu yarın gidip aldıracak halim yok.

maddi durumunuz ve eşinizle iletişiminizde bi sorun yoksa ilk seçenek olarak çocuğu aldırma fikrini rafa kaldırın ve "aldırmazsam ne olucak" diye seçenekleri değerlendirin. eğer çocuğu aldırırsanız muhtemelen eşinizden gizlediğiniz için bu mümkün olucak. eğer eşinize söylerseniz(ki bunu yapmak zorundasınız) eşiniz çocuğu aldırma fikrinizi direkt olarak reddeder ver olası bi aldırma durumunda ilişkiniz büyük bi zarara uğrar. eğer ilişkiniz zarara uğramazsa ve bikaç yıl sonra planladığınız vakitte çocuk yapma çalışmasına başlarsanız, çocuk edinebilme hakkınızın hala elinizde olup olmıycağı şüpheli olucak. çocuk edinemezseniz, bu aldırdığınız çocuğun pişmanlığını duyucaksınız.
mesele şu ki, hazır olsak da olmasak da bi bebeğin sorumluluğu her daim üzerimizde. birinin canı çocuk istemediği için onu aldırmasını çok kötü bi fikir olarak görüyorum

Zaten aldıracağım dememiştim. Ama aldıracakmışım gibi üstüme gelinmesine çok kırıldım. Korkuyorum ve kafam karışık. Çok hazırlıksız ve ani yakalandım, panik içerisindeyim, çok gerginim. Bir de 'gizli gizli aldıracak mısınız' gibi tepkiler beni iyice sinirlendirdi. Haklısınız eşime tabii ki söyleyeceğim ama hemen öğrenir öğrenmez gidip söyleyemem ki, konuşamıyorum bile o derece şaşkınım. Sadece nasıl sindireceğimi bulmaya çalışıyorum.

burdaki bazı üyelere sinir oluyorum ya. kadın istemiyordum oldu demiş gıcıklığına yapar gibi "ayy hayırlı olsun cnmmm eşine güzel bi sürprizle söylee" yazıyorlar. hani cidden sinir bozar böylesi. kadının psikolojisini tahmin edemiyor musunuz? herkes süper karşılamak mutlu olmak zorunda mı? ben bu konulara çok uzağım ama kendini hazır hissetmeyen bir kadının çocuğunun olmasının ne kadar büyük ve ağır bir olay olduğunu tahmin edebiliyorum. çocuk çok büyük bir karar ve hazır olmadan kimse çocuk sahibi olmamalı. çok isteyen biri için bile kocaman bir sorumlulukken istemeden anne olan kadınları düşünemiyorum.

konu sahibi, çok üzüldüm sizin için ve işiniz cidden zor. eşiniz umarım anlayışlı birisidir. bence bu tamamen kadının insiyatifinde bir olay çünkü erkekler bir tek seviyorlar yani tüm yük kadında o yüzden çok karışmamaları gerektiğini düşünüyorum. ancak söylememeniz ona haksızlık olur. eşinizle güzelce konuşun. umarım her şey gönlünüzce olur, bir eşinizle konuşun bakalım. kendinizi de iyice tartın ama, sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın.

şimdi mesajınızı okudum aldırmayı düşünmüyormuşsunuz, öyleyse ne yapılır bilemedim korkmadan hazırlayın kendinizi bu fikre.

Anlatamamışsın evet derdini.. Bu daha açıklayıcı olmuş.
İstemediğin bir zamanda gelmiş ama karnında kıpırtısını hissettiğin an anlayacaksın dünyadaki en güzel mutluluk olduğunu. Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…