Çok teşekkür ederim anlayışınız içinburdaki bazı üyelere sinir oluyorum ya. kadın istemiyordum oldu demiş gıcıklığına yapar gibi "ayy hayırlı olsun cnmmm eşine güzel bi sürprizle söylee" yazıyorlar. hani cidden sinir bozar böylesi. kadının psikolojisini tahmin edemiyor musunuz? herkes süper karşılamak mutlu olmak zorunda mı? ben bu konulara çok uzağım ama kendini hazır hissetmeyen bir kadının çocuğunun olmasının ne kadar büyük ve ağır bir olay olduğunu tahmin edebiliyorum. çocuk çok büyük bir karar ve hazır olmadan kimse çocuk sahibi olmamalı. çok isteyen biri için bile kocaman bir sorumlulukken istemeden anne olan kadınları düşünemiyorum.
konu sahibi, çok üzüldüm sizin için ve işiniz cidden zor. eşiniz umarım anlayışlı birisidir. bence bu tamamen kadının insiyatifinde bir olay çünkü erkekler bir tek seviyorlar yani tüm yük kadında o yüzden çok karışmamaları gerektiğini düşünüyorum. ancak söylememeniz ona haksızlık olur. eşinizle güzelce konuşun. umarım her şey gönlünüzce olur, bir eşinizle konuşun bakalım. kendinizi de iyice tartın ama, sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın.
şimdi mesajınızı okudum aldırmayı düşünmüyormuşsunuz, öyleyse ne yapılır bilemedim korkmadan hazırlayın kendinizi bu fikre.
İstesem de istemesem de aldırmak aklımda değil şu an, ama bir de aldıracakmışım gibi muamele edenler oldu. Psikolojimi şu an kimse tahmin edemez, özellikle de zor dönemlere girince halim ne olacak düşünmeye gücüm yok. Bu sorumluluğun altından tek başıma kalkamam hastanelere düşerim, eşime de sorumlulukları fazlasıyla yükleyeceğim ki sadece masrafla babalık olmadığını anlasın. Güzel karşılamadım bu haberi ama zamanla sindirmekten başka çarem yok. Elbette seveceğim çocuğumu ama biraz hamilelikte zaman alacak.burdaki bazı üyelere sinir oluyorum ya. kadın istemiyordum oldu demiş gıcıklığına yapar gibi "ayy hayırlı olsun cnmmm eşine güzel bi sürprizle söylee" yazıyorlar. hani cidden sinir bozar böylesi. kadının psikolojisini tahmin edemiyor musunuz? herkes süper karşılamak mutlu olmak zorunda mı? ben bu konulara çok uzağım ama kendini hazır hissetmeyen bir kadının çocuğunun olmasının ne kadar büyük ve ağır bir olay olduğunu tahmin edebiliyorum. çocuk çok büyük bir karar ve hazır olmadan kimse çocuk sahibi olmamalı. çok isteyen biri için bile kocaman bir sorumlulukken istemeden anne olan kadınları düşünemiyorum.
konu sahibi, çok üzüldüm sizin için ve işiniz cidden zor. eşiniz umarım anlayışlı birisidir. bence bu tamamen kadının insiyatifinde bir olay çünkü erkekler bir tek seviyorlar yani tüm yük kadında o yüzden çok karışmamaları gerektiğini düşünüyorum. ancak söylememeniz ona haksızlık olur ki zaten aldırmayı düşünüyorsanız eşinizin onayı olması gerek diye biliyorum. umarım her şey gönlünüzce olur, bir eşinizle konuşun bakalım. kendinizi de iyice tartın ama, sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın.
Evet doktorun hatalı olduğu ortaya çıktı tazminat kazandı böylece arkadaşım.davanin sonucu belli oldu mu?
Çok teşekkür ederim anlayışınız için
evlenmeden önce insanlar bu konulardaki beklentilerini konuşurlar. Yoksa sorun yaşarlar. Çocuk yapma konusundaki zamanlamaları birbirine uymazsa bu evlenmemek için bir neden bile sayılır. Ben başka bir halt yaptığı yok demedim o sizin uydurmanız. Ben sadece hamilelik aşamasındaki tarafların yükünden bahsettim. Ömür boyu çocuğun tüm masrafını babaların karşıladığını da düşünmüyorum biz de çalışıp masraflarını karşılıyoruz, masraf karşılamanın babalık için yeterli bi meziyet olduğunu da düşünmüyorum.Ben buna katılmıyorum. O adam da baba olacak, o bebeğin tüm masrafını vs o çekecek. Ama nedense kadınlar kendileri ilk 3 aydan sonra isteseler bile "eşim nasıl istemez, ben doğurucam sonuçta ben çekicem" diyolar.
Bir yıl iki yıl tamam da siz 32 yaşında bebek isterken eşiniz 4 sene istemiyorum kusura bakma dese susacak mısınız eşim hazır değil diye.
Çocuğunuzun babası olacak kişileri "aman bi'zevk boyutu var daha da bi'halt yaptığı yok" şeklinde sıfatlandırabiliyosunuz şaşırıyorum.
Korkuyorum, tamamen kısıtlanmaktan ve iyi bir anne olamamaktan. İkimize de yazık olur diye çekiniyorum. Alışmaya çalışıcam mecburen.bende gectigimiz ramazan ayinda hic beklemedigim bi zamanda ameliyatimdan 1gun once hamile oldugumu ogrendim
uzulmedim tabiki ama sevinemedimde cok zamansiz olmustu kafamda kendimce planlarim vardi hepsi biranda altust oldu
amaa coook kusa bir surede bebege alistim planlarimi ona gore yaptim
ameliyatim nezaman olacak dogunca oglumu okulu nasil olacak kendimce planladim.coook guzel bir duyguya donustu ikinci bebek sevinci
esim oglum ben artik onuda katiyorduk konusmalarimiza :))
ama maalesef bayramin ilk gunu baslayan kanamamla dustu bebegim(
bence sende uzulmeyi birak alismaya kabul etmeye calis. inanki suan yasadigin sey tam anlamiyla mucize
birde annelige oyle dusunerek hazirlanilmiyor:)) annelik dusunulenden hayal edilenden coook farkli coook guzel bi duygu ancak yasayarak ogrenir ve anlarsin
Millet çocuk için bi ton para yatiriyor sen ise Rabbimin mucizesini istemiyorsun bende 3 haftaligim . Rabbime şükürler olsun.Biliyorsunuz bundan bir hafta önce çocuk istemiyorum 30 yaşından önce ama eşim çok istiyor diye konu açmıştım.Ve bu konuyu açtığımda 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Dünden beri ne yapacağımı bilmiyorum.Şimdilik eşime söylesem mi söylemesem mi çok kararsızım.Bebekle ne yapıcağımı bilemiyorum.Önceki mesajlarımı okumayanlar için özet geçmek istiyorum 25 yaşındayım eşim 32 yaşında ve çocuk delisi.Ben en az 4 yıl daha anne olmayı düşünmüyordum.
Korkuyorum, tamamen kısıtlanmaktan ve iyi bir anne olamamaktabende gectigimiz ramazan ayinda hic beklemedigim bi zamanda ameliyatimdan 1gun once hamile oldugumu ogrendim
uzulmedim tabiki ama sevinemedimde cok zamansiz olmustu kafamda kendimce planlarim vardi hepsi biranda altust oldu
amaa coook kusa bir surede bebege alistim planlarimi ona gore yaptim
ameliyatim nezaman olacak dogunca oglumu okulu nasil olacak kendimce planladim.coook guzel bir duyguya donustu ikinci bebek sevinci
esim oglum ben artik onuda katiyorduk konusmalarimiza :))
ama maalesef bayramin ilk gunu baslayan kanamamla dustu bebegim(
bence sende uzulmeyi birak alismaya kabul etmeye calis. inanki suan yasadigin sey tam anlamiyla mucize
birde annelige oyle dusunerek hazirlanilmiyor:)) annelik dusunulenden hayal edilenden coook farkli coook guzel bi duygu ancak yasayarak ogrenir ve anlarsin
Aynen öyle çık gizil cinim.Seninle muhattap bile olmıycamben şimdi ne yapacağım diye konunun sonunu bağlarlar.topu kk kadınlarına atarlar.beğenmediği yorumlara üff saannee be salak derler .beğendiğine kalpler koyarlar .canım cicim çık tişikkirlir derler.ohh ne güzel ya..
Hiç çocuk istemiyorum demedim. Elbette düşünecektim ama hazırlıksız yakalandım. Derdim bu. Alışacağım mecbur.Millet çocuk için bi ton para yatiriyor sen ise Rabbimin mucizesini istemiyorsun bende 3 haftaligim . Rabbime şükürler olsun.
Korkuyorum, tamamen kısıtlanmaktan ve iyi bir anne olamamaktan. İkimize de yazık olur diye çekiniyorum. Alışmaya çalışıcam mecburen.
Millet çocuk için bi ton para yatiriyor sen ise Rabbimin mucizesini istemiyorsun bende 3 haftaligim . Rabbime şükürler olsun.
kisitlanmak degilde duzen degistirmek diyelimKorkuyorum, tamamen kısıtlanmaktan ve iyi bir anne olamamaktan. İkimize de yazık olur diye çekiniyorum. Alışmaya çalışıcam mecburen.
Nasıl bir sperm dir ki kondomu deliyor. Bilimin çaresiz kaldığı an...Kk klasiği zaten korunarak hamile kalma, elbette hiçbir yöntem yüzde yüz değil ama kalan %1 hep bu forumda, Türkiye nüfusunu kk ayakta tutuyo valla
Biraz olumlu yönleriyle kendimi teşvik edip eşime öyle söyleyeceğim. Onun mutluluğunu da kursağında bırakmak istemem. Bu duygulara tutunup kıpırdadığı aylara gelmesini bekleyeceğim.. Heyecanlanmıyor değilim ama hala çok şaşkınım, çok şaşkın.O korku hiç bitmicek ki, benim oğlum16 aylık hala korkuyorum iyi bir anne miyim güzel besliyor muyum, yeterli zaman ayırıyor muyum, bugün bağırdım mesela, içim cız cız ediyo 3 saattir, annelik değişik birsey, cok güzel ama zor, bu konuda pembe masallar anlatılmaz sanırım, uykusuz geceler yedi yemedi sıkıntısı gazı dişi bitmiyor, ayaklandı yürüdü derken hepten şamata, ama ne biliyo musun, biri yan baktı yürürken düştü birşeyden korktu diyelim, hemen gözünün seni arayıp anni diye koşup sarılması yok mu..anlatmaya ne alfabeler yeter ne de dilin döner, içine sokasın gelir
Kondom delik olabilir. Özellikle delinmiş olabilir. Vajina içinde sıkışabilir çıkarırken taşabilir. Doğum kontrolleri ve spiraller bile tam koruma sağlamazken - ki hiçbir yöntem sağlamaz- kondom en güvenilmezi. Bilimin çaresiz kalmadığı tek an kısırlaştırmadır :)Nasıl bir sperm dir ki kondomu deliyor. Bilimin çaresiz kaldığı an...
Delibaş sperm! Vay anasını...
Biraz olumlu yönleriyle kendimi teşvik edip eşime öyle söyleyeceğim. Onun mutluluğunu da kursağında bırakmak istemem. Bu duygulara tutunup kıpırdadığı aylara gelmesini bekleyeceğim.. Heyecanlanmıyor değilim ama hala çok şaşkınım, çok şaşkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?