- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
Arkadaşım senin yorumların beni geriyor algılayabiliyo musun? Hala yorum atıyo ya şaka gibi.Stresli ise sakinleşmeyi beklesin kime neyin tavrı bu yani, sanki ben sebep oldum istenmeyen gebeliğe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım senin yorumların beni geriyor algılayabiliyo musun? Hala yorum atıyo ya şaka gibi.Stresli ise sakinleşmeyi beklesin kime neyin tavrı bu yani, sanki ben sebep oldum istenmeyen gebeliğe
kadın derdini anlatmış, hazır değilken kazara hamile kalmış. karışık duygular içerisinde. kafası karışık olmasa gelip burada elaleme dert anlatmaz. her kadın annelik iç güdüsü besleyecek ya da hayatının yegane amacı çocuk yapıp büyütmek olacak diye bir zorunluluk yok. Kimi ister kimi istemez kimi daha geç anne olmak ister maddi manevi çocuğuna yetebilmek için. Anlamadığım 4 yorumdan 3ü söyle kocişine de mutlu olsun ayarında. bir kadının yegane amacı çocuk yapıp kocasını mutlu etmek mi? kadının derdi başka, destek istemiş milletin kafa kocayı mutlu etmekte.
Konu sahibi arkadaşım öncelikle umarım en hayırlısı ne ise o olur senin için de, ama kararın ne olursa olsun kocanla paylaşıp beraber vermelisiniz bu kararı. eğer doğurmaya karar verirsen de tavsiyem kısa süre de olsa kabullenme sürecini hızlandırmak için destek al. Sevgiler
Al benden de okadar kardesimHayat ne garip .ben çocuk için 5 yıldır debeleniyorum olmuyor,Rabbim nasip etmiyor.siz daha zamanı var diye istemezken Rabbim nasip ediyor..bence başınıza gelebilecek en güzel duygu.
Spiral'in kayma ihtimali var çünkü.Benim çok yakın arkdaşım spiral taktırdığı halde hamile kalıp doktoru dava etti
Kaç bin üye var burda, herkes farklı sosyal çevreden farklı eğitim ve farklı hayattan geliyo, bu yüzden hepimizin üslubu farklı, bu farklılıktan beslenmek için konu açıyoruz, hazetmediğin kişileri göz ardı et seçeneği var
4 sene daha çocuk düşünmüyorsan korunsaydın o zaman.
ne kadar kolay yahu?
aldırmayı düşünüyorsan bile evli olduğun için eşinin de onayı olmadan aldıramazsın zaten.
Ay hemen.Allah razı olsun yapandanKaç bin üye var burda, herkes farklı sosyal çevreden farklı eğitim ve farklı hayattan geliyo, bu yüzden hepimizin üslubu farklı, bu farklılıktan beslenmek için konu açıyoruz, hazetmediğin kişileri göz ardı et seçeneği var
ben de aynı fikirdeyim her durumda eşi bilmeli, lafım zaten size değil, az çok buradaki yorumlarınızdan biliyorum sizin düşünce yapınızı, konu sahibi ile de biraz yanlış anlaşılmadan dolayı gerginlik yaşadığınızı düşünüyorum. Benim lafım genel, bu şekilde hamile kalan biri konu açtığında çoğunluk ya kocanı mutlu et diye geliyor ya da biz senelerce uğraşıyoruz olmuyor başlayayım dünyanın adaletine diye. bu tür konu açan kadınlar o an hamile olduğunu kabullenemeyen kafası karışık kadınlar, ona göre yorum yapmıyoruz genelde.Kocayı mutlu etmek falan değil dert, isterse hiç çocuk yapmaz yapmak zorunda değil ama madem oldu adamın da bunu bilmeye hakkı var, akabinde birlikte karar verilir ne yapılacağına
Siz seviyenizi ilk mesajda bozdunuz malesef. Beğenmesenizde kimsenin yorumuna saçma salak diyemezsiniz.Benim bildiklerim bana yeter merak etmeyin hanımefendi.bakın ben yinede seviyemi koruyorum,bu da herkesin yapabileceği bir şey değil işte ne yazık ki.
davanin sonucu belli oldu mu?Benim çok yakın arkdaşım spiral taktırdığı halde hamile kalıp doktoru dava etti
Gelen şansı tepme sakın, çocuk ba deyince de olmuyor, bebişini koru iyi bak hakkında hayırlısı olsun.Biliyorsunuz bundan bir hafta önce çocuk istemiyorum 30 yaşından önce ama eşim çok istiyor diye konu açmıştım.Ve bu konuyu açtığımda 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Dünden beri ne yapacağımı bilmiyorum.Şimdilik eşime söylesem mi söylemesem mi çok kararsızım.Bebekle ne yapıcağımı bilemiyorum.Önceki mesajlarımı okumayanlar için özet geçmek istiyorum 25 yaşındayım eşim 32 yaşında ve çocuk delisi.Ben en az 4 yıl daha anne olmayı düşünmüyordum.
bu tipler kendilerinin her şeyi bildiklerini sandığı için koşa koşa dava açmış baksana.Spiral'in kayma ihtimali var çünkü.
Spiral takili iken ayni hamileymişsin gibi dikkat etmek gerekiyor. Ağir kaldirmamak vb.
Eğer yazıyı düzgünce okusaydınız,'şimdilik' eşime söylesem mi söylemesem mi bilemiyorum'un ne anlama geldiğini anlardınız bence.Kocayı mutlu etmek falan değil dert, isterse hiç çocuk yapmaz yapmak zorunda değil ama madem oldu adamın da bunu bilmeye hakkı var, akabinde birlikte karar verilir ne yapılacağına
dava etse nolcak, RİA'nın da %100 koruyuculuğu yok, hiçbir şey çıkmaz.davanin sonucu belli oldu mu?
ben de aynı fikirdeyim her durumda eşi bilmeli, lafım zaten size değil, az çok buradaki yorumlarınızdan biliyorum sizin düşünce yapınızı, konu sahibi ile de biraz yanlış anlaşılmadan dolayı gerginlik yaşadığınızı düşünüyorum. Benim lafım genel, bu şekilde hamile kalan biri konu açtığında çoğunluk ya kocanı mutlu et diye geliyor ya da biz senelerce uğraşıyoruz olmuyor başlayayım dünyanın adaletine diye. bu tür konu açan kadınlar o an hamile olduğunu kabullenemeyen kafası karışık kadınlar, ona göre yorum yapmıyoruz genelde.