Hamileyim ve yardıma ihtiyacım var.

Asla doğurma tek başına büyütmek zorunda kalacaksın bide ömür boyu o adamı görmek zorunda olacaksın

Nasıl olsa yükün çoğu senin uzerinde olacak tabiki doğur der. Ayrıca aşktan daha önemli şeyler var sürü hayatta onur ahlak gıbı meselâ. Kendinİ nasıl bir konuma soktuğunun farkında mısın bunuda düşün. Hem karnindakinin hem oldu kadının ve cocaklarınin vebalini aliyorsun. Meraktan etme asksizliktan olmezsin. Ama kendiniz net kadar basitlestirdigini anlasan ölsem daha iyi dersin. Şunu dâ unutma yasattigini yaşamadan olmezsin. Kimbilir o kadın senin yüzünden ne halde.

Sayfalarca yazi yazabilirdim ama
Kinamaktan da fazlasi....

öff beter ol ya.

daha 20 yasindasin. maddi olarak kimden destek alarak büyütüceksin bu cocugu? sevgiline ömür boyu bagimli mi olucaksin? 3 gun sonra hadi yallah derse nolucak? ayrica daha yolun basindasin. yeni bi hayat kurman hic bi zaman mumkun olmaz. ilerde karsinaseni seven sevicegin biri ciksa durumu nasil acikliycaksin? ayrica ailen var mi? onlara nasil kabul ettiriceksin? senin universitede falan olman gerekiyo bu yasta. icinde oldugun sacmaligin farkinda degilsin bence. ya da konu fake.

Yav size yalan borcum mu var benim haberi var diyorum anlamıyor musunuz ? Ya yeter gerçekten yeter.
Ay hadi ordan sende ! Nereden haberi varmış , oturup kadınla mı konuştun ?hadi haberi var diyelim, durumu değiştiriyor mu küçük hanım ? Sizin gibi insanlara yeter artık! İnsanların yuvalarına, kocalarına göz dikiyorsunuz ! Ha bir de su var demeden geçmiym. O senin çok sevdiğin aşkiton hem nalına vurmuş hem mıhına! Boşanacak adam eşiyle birliktelik yaşayıp hamile bırakmaz . Aç gözünü !

İnsanlara niye beddua ediyorsun ki ? Sen kınadığını yaşıyorsun diye onlarda mı yaşasın Allah akıl irade vermiş keşke ilk öğrendiğin zaman çekip gitseydin dayak yedim ama seviyordum diyorsan sen misliyle haketmissin zaten herşeyi. Ben sadece o masum bebeğe üzüldüm onu aldırsanda aldırmasanda o çocuğun çok büyük vebaline girdiniz yatıp kalkıp Allaha yalvarın o günahsızın alacağı hak iki dünyanızıda yakacak haberin olsun şimdi otur bunları düşün.

Anan baban yok mu? Onlara ne diyeceksin? Evlenmeden hamile kalmışsın hemde evli olan bir adamdan. Ben anlamadım yani bence düşünmeniz gereken şey ben bu çocuğu doğursam mı değil yediğim bu haltı aileme nasıl anlatırım olmalıydı

Onun gibi insanlar anayı babayı takar mi canım sence umursamaz bile yani ben adamın zengin olduğunu düşünüyorum yoksa genç kızın kendinden yaşça büyük evli adamla ne işi olur ki

Muhtemelen o bir can ona kıyma gibi şeyler duymak istiyosun. Bir işin var mı ? O çocuga maddi manevi iyi annelik yapabilecek misin ? Babasız olmanın zorlugunu biliyor gibisin kendi çocuguna da bunu yapabilecek misin ? Anne olmak muhtemelen müthiş bir duygu gerçekten anne olacak kadar güçlü müsün ? Kendine sorular sor dürüst olarak cevap ver sagda solda sefil olan ruhsal bunalımları olan bir çocuk yetiştirmeyecegine inanıyorsan doğur.

Duygusal düşünme, mümkün olduğunca gerçekçi bak, karısının haberi var diyorsun, bu çocuğu doğurursan hadi sana ev açtı, imam nikahı kıydı diyelim, 2 gün sana, 5 gün karısına gitti, çoçuğunu yaşatmak istediğin ev bu mu? Hayalinde ki yuva bu mu? İkinizle yetineceğini mi sanıyorsun? Senin gibi inanacak 3. Çıkmayacak mı?
Anneme söyleyemem diyorsun, nasıl söylemeyeceksin? Bütün sülalen duyacak, insanların hakkında söyleyeceklerini, annenin bunların karşısında nasıl ezileceğini bir düşün. Okumadım ama 20 sayfa hakaret işittiğini tahmin edebiliyorum, hiç tanımadığın insanlar böyle tepki verirken tanıdığın insanların tepkilerini sen hesapla.

Kendi hatani bebege yukleyemezsin cana kiyma o ... adamda madem kandirdi pasa pasa baksin iki kadini da hamile birakiyorsa... dogduktan sonra varinyogun o olcak zaten ... ama sakin cocugu adam icin dogurma vicdanin varsa dogur

Sen zaten bize yorum hakkini konunun en başında kurdugun cümle ile vermemissin yada yok etmissin her ne ise...

Bu konu cok uç bir konu yadirgayanda olacaktir, kinayanda , haline üzülüp herkes hata yapabilir diyen de olacak önemli olan burada senin her yoruma açık olman...

bu sebeple ben dusunduklerimi yazayim...

henüz 20 yasindasin ve bu adamin muhtemelen yaşı da var , ilk önce buradan yola çıkarak bazi seyleri tahmin etmeliydin diyelim edemedin, göremedin...
2 seneden söz ediyorsun gayet uzun bir zaman ve bu zaman zarfinda sadece yatak iliskisi disinda ciddi diyaloglariniz olmadi mi? ciddi erkek once ailesiyle tanistirmak ister , annesiyle babasiyla seni görüştürmek ister evlilikten bahseder eeee buda olmadi buradan da suphelenmeliydin...

Herseyi gectim, tüm olasiliklari...

2.kadin oldugunu anladigin anda nasil yuttun ? nasil sindirdin bunu?
Gerçi sindirmesen bu cocugu dogurmali miyim diye yüzsüzce sormazdin çünkü bu adamin asil karisi , nikahli eşide hamile buna ragmen dogurma çabalarin beni pes dedirtti...
Rekabete mi döktün işi ne yaptin...

Sevme bacim sevme hala seviyorum da deme, sen evli bir adami sevemezsin böyle bir lüksün yok o adam evli mi ? evli...
öğrendinmi ? öğrendin... BİTTİ!...

Hala seviyorum diyorsun , Kusura bakma ama Rabbim senin gibi şeytanlari yuvalarimizdan uzak tutsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…