Merhaba arkadaslar ben evliyim ve 5 aylık hamileyim esimle aramda çok şükür bir sorunum yok çok iyi davranıyor bana ama maddi durumumuz cok kötü buda beni çok huzursuz ediyor sürekli içim sıkılıyor agliyorym Evlenmeden önce kredi kartı ve kredi borcum vardı 3000 lira ihtarname geldi kendimi okadar çaresiz hissediyorum ki evlendigim gece hamile kaldım herkes ilk önce çok üzerime geldi neden yaptınız sende caliscaktin dediler herkes üzerime geldi anneligi mi hiç hissedetmedim hala da öyle sadece eşim calisiyor bide üstüne borcumu halletmeye çalışıyor bunun altında çok eziliyrm bebeğimize hiçbişey alamıyoruz Devlet Hastanesine gittim kontrol için çok sert bi doktor du özele gidicek de durumumuz yok herseyi kafama takiyorum bide üzerine evlenirkrn 15000 borca girdik onuda oduyoruz sadece bize babam destek oluyor aileşinden hiçbir destek yok durumumuz yok diyolar bi harçlık bile yollamadiklari gibi sormuyolar bile bişeye ihtiyacınız varmi diye şunu ye bunu iç süt iç her gece demeyi biliyorlar ama alicak paranız varmı demiyorlar babam sadece herseferinde paranız varmı diyor elinde ne varsa veriyor. Yani arkadaşlar iyicen psikolojik durumda coktum hersey zoruma gidiyor sabah akşam ağlıyorm esimide çok seviyorum onun sıkıntı çektiğini gördükçe içim acıyor Tutamıyorum kendimi lütfen akıl verin bana bi yol gösterin
Canımmm bu hayırlı günde senin için dua ediyorum. Rabbim bu kardeşimizin sesini duy bebeği hatrına maddi manevi huzura eriştir. İnşallah kabul olur. Aminnnn... Duadan başka önerim yok
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım. Rabbim seninde güzel kalbine göre versin
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Allah razı olsun. Malesef yok zaten bi kısmını borcun bu şekilde kapattık Allah kimseyi zor duruma dusurmesinYa cahil gibi çok ağır olmuş. Kalp kırmaya gerek yok. . Bazen ne kadar dikkat edersen et olacağı varsa oluyor. . Allah bu gecenin hatrına içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtarsın. Düğün takılarınız yok mu hiç borçlarınıza vermek için..
cahil gibi ilk günden hamile kalmissiniz da ne demek allah vergisi yüce rabbim öyle münasip görmüş ve evet bebek bereketiyle geliyor bebeğin bütün ihtiyaçları allah tarafından bir şekilde karşılanıyor görümlük kıyafet yada maddi olarak bir müddet ihtiyaç kaplamaya yetecek kadar daha sonra da borçları bitergeçinip giderler borçlar bittikten sonra da ise başlar çocuğuna da güzelce bakarEvde yapılacak işten başka çözümü görünmüyor.
Herkes hamilelik konusunda üstüne gelir tabi,cahil gibi ilk günden hamile kalmışsınız,madem maddiyat kötü düzelene kadar erteleyecektiniz ama olan olmuş .
Çocuk rızkıyla gelir safsatasına da sakın inanmayın o kendi rızkıyla gelir evet ,onun rızkı anne memesindeki süt.Yoksa size bolluk bereket vs getirmeyecek bunu aklınızdan çıkarın.
Ağlamakla da bir şey değişmeyecek boşuna ağlamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?