Hamileyim zor durumdayim

Hmmm cok güzelmiş begendim iyi ki bulmuşlar :KK5:
Peki sizce konu sahibinin eşi yaptırmış mıdır bunu?
pek yaygin degildir Turkiyede diye düşünüyorum. Yaptırmış olsa bile 100 kadindan 1 i olmus, hem de daha ilk geceden.

neyse dogacagi varmış bebeğin. Şimdi yapilmasi gereken bir çözüm uretmek.
Annem fason çalıştı bi ara. Kartondan Kibrit kutusu katlayip yapistiriyordu. Malzemeleri is veren veriyordu. Annem kutu haline getirip kibritleri dolduruyordu
Boyle isler dusunebilirsin konu sahibi:KK67:

Aile planlaması ve doğum kontrol yöntemlerinde genelde beklenti kadınlar üzerinden gerçekleşir. Prezervatif kullanma ya da geri çekilme yöntemi dışında, erkekler için hazırlanmış yöntemler yerine kadınlar için hazırlanmış onlarca yöntem olduğunu biliyoruz. 4-5 sene önce düşünülen, hazırlanmaya başlanan ve iki sene kadar önce de son kontrol ve doğrulanmaları gerçekleştiren erkekler için doğum kontrol aşısı, artık kolay ulaşılan ve kullanılan bir yöntem haline geldi bile. İlk duyulduğunda, kadınlar üzerinden alışılagelen ve erkekler için olması pek beklenmeyen bu yöntem, neredeyse yüzde yüz etkiye sahip. Uzmanların üzerinde uzun yıllar çalıştığı erkek doğum kontrol aşısı 1000 kadar erkek üzerinde denenmiş ve çalışmaların sürdüğü iki yıl içinde her 100 erkekten yalnızca bir tanesinin eşinin gebeliğiyle sonuçlanmış. Bilimsel olarak hiçbir doğum kontrol yönteminin yüzde yüz garanti sağlamadığı göz önüne alınınca, erkek doğum kontrol aşısının pek çok yöntemden daha iyi olduğunu söylemek mümkün. İnternette araştırma yaparsanız bu yazıyla karşılaşacaksınız böyle bir şey varr

Artik olan olmuş 5 aylik hamilesin bebeğini uzmeye hakkin yok
Kredi karti borcun var birde 15000 düğün borcu ben anlamiyorum sirf 2 saatlik bir eglence icin borca girmeyi basin nikahi arkadaslarimizla kucuk capli bir eglence tamam egerk ki maddi durumun yoksa simdi senelerdir borc ode dur evliligini hamilleliginin tadini cikartmadan

Düğün borcu dediği ev falan kurmuşlardır onu diyordur belki

Biz de çok zor zamanlar geçirdik ama geçti bitti. Bir şekilde tutumlu olup bu süreci atlatmaya çalışacaksınız. Üzülme pek çok insan senin gibi aslında. Devlet Hastanesinde başka bir doktordan randevu alırsın

Back
X