- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Allah vergisi eyvallah ama, diyor ki eşeği önce sağlam kazığa bağla sonra benden koruma iste.Sen korunma etme sonra ağla.cahil gibi ilk günden hamile kalmissiniz da ne demek allah vergisi yüce rabbim öyle münasip görmüş ve evet bebek bereketiyle geliyor bebeğin bütün ihtiyaçları allah tarafından bir şekilde karşılanıyor görümlük kıyafet yada maddi olarak bir müddet ihtiyaç kaplamaya yetecek kadar daha sonra da borçları bitergeçinip giderler borçlar bittikten sonra da ise başlar çocuğuna da güzelce bakar
Öyle yada böyle çocuğun ihtiyaçları karşılanıyor evet ama nasip öyle ise korunsa bile olacakmis demek ki olmuşla öleceğin önüne geçilmiyorAllah vergisi eyvallah ama, diyor ki eşeği önce sağlam kazığa bağla sonra benden koruma iste.Sen korunma etme sonra ağla.
Bebek bereketiyle gelmiyor komşular yardım olsun diye bir şeyler alıyor.
Bereket bu demek değil.
Korunmamis sanane !!!!Onun ailesi size yardım etmek zorunda değil.
zaten eşiniz çalışıyor, çalışmayan sizsiniz.
Boşuna suçlayacak bir kurban aramayın.
Herkes üstünüze gelmekle de haklı, bi korunsaymışsınız ilk günden ne o öyle.
Maddi durum içinse kredi çekip hepsini toptan kapatabiliyorsanız iyi olur.
Diğer türlü çalışmanız lazım diyeceğim ama...
Evde yapılacak işten başka çözümü görünmüyor.
Herkes hamilelik konusunda üstüne gelir tabi,cahil gibi ilk günden hamile kalmışsınız,madem maddiyat kötü düzelene kadar erteleyecektiniz ama olan olmuş .
Çocuk rızkıyla gelir safsatasına da sakın inanmayın o kendi rızkıyla gelir evet ,onun rızkı anne memesindeki süt.Yoksa size bolluk bereket vs getirmeyecek bunu aklınızdan çıkarın.
Ağlamakla da bir şey değişmeyecek boşuna ağlamayın.
hiç de bile ailesi yardım etmeli hatta zorunda, durumu yoksa ailenin ayrı ama varsa evladından başka kimi düşünecekler fani hayatta, torun sevmesini bilirler soyismiyle övünmeleri de bilirler. her evli bayan çalışıyormuş gibi konu sahibine yüklenmeye de gerek yok. ayrıca korunur korunmaz size mi soracak kaldıki korunan insanlar bile hamile kalabiliyorlarOnun ailesi size yardım etmek zorunda değil.
zaten eşiniz çalışıyor, çalışmayan sizsiniz.
Boşuna suçlayacak bir kurban aramayın.
Herkes üstünüze gelmekle de haklı, bi korunsaymışsınız ilk günden ne o öyle.
Maddi durum içinse kredi çekip hepsini toptan kapatabiliyorsanız iyi olur.
Diğer türlü çalışmanız lazım diyeceğim ama...
Aynı şekilde biz de büyüdük.konu sahibi her şeyden önce hamile, bu tür cümleler kurmamalısınız. Dünyanın sonu değil ya borç var diye. benim anne babam ellerinde hiç bir şey yokken 5 çocuk okuttular büyüttüler o yoklukta bide istanbula göçtüler. konu sahibi umutsuzluğa kapılmaaaa
hamile kızz ya valla benim zoruma gidiyorAynı şekilde biz de büyüdük.
Rezil gibi.
Annemin canı çıkıyordu çalışacak diye.
Bilmediğimden değil tamamen bildiğimden yorum yaptım.
Umutsuzluğa kapılsa nolur kapılmasa nolur,durumu bu sonuçta.
Benim bile zoruma gitti,kendimi onun yerine koydum.Hiç iyi şeyler söylemedim kendime.hamile kızz ya valla benim zoruma gidiyor
Çocuk rizkiyla gelir ki bu sizin için safsata olabilir ama sadece sizin için.onun rızkını Allah verir sizin rızkını zi verdigi gibi.Evde yapılacak işten başka çözümü görünmüyor.
Herkes hamilelik konusunda üstüne gelir tabi,cahil gibi ilk günden hamile kalmışsınız,madem maddiyat kötü düzelene kadar erteleyecektiniz ama olan olmuş .
Çocuk rızkıyla gelir safsatasına da sakın inanmayın o kendi rızkıyla gelir evet ,onun rızkı anne memesindeki süt.Yoksa size bolluk bereket vs getirmeyecek bunu aklınızdan çıkarın.
Ağlamakla da bir şey değişmeyecek boşuna ağlamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?