Hamileyim zor durumdayim

Neden bu kadar sinirleniyorsunuz? Gercekten canli sayilmamasi icin cok cok cok erken davranilmasi gerekiyor. Ayrica bilim gelismeye aciktir, tibbi techizatlar da oyle. Su an kullandigimiz makinelerin bebegin kalp atisini algilayamadigi bir anda canlanma sureci baslamis da olabilir. "Bebek aldirma" terimi kalbi atmayan bebeklere ozgu bir kavram de degil. Pekala kalbi atan bebekler de "bebek aldirmak" adi altinda olduruluyor. Burada bildigimiz seyleri ve fikirlerimizi paylasiyoruz. Bunda kizacak hicbir sey goremiyorum ben.
Size ne? Bana bu hak anayasal olarak verilmiş mi, verilmiş. Kalbi atmayan bir şeyi öldüremezsiniz ayrıca. Bu da beni ilgilendirir. Kamu spotu verir gibi aradan kaynak yapmanıza gerek yok.

Yarın kürtaj yasası geçse bu ülkeden, istemediğim bebeği yine doğurmam. Beden benim bedenim. Bu da biraz alakasız oldu ama siz de bunu aklınızın bir köşesinde bulundurun. Vajinamızdan neyin çıkacağının hesabını size vermiyoruz.

Bide evden ufak tefek iş yapsanız. . Mesela bebek şekeri, nikah şekeri.. en azından bebeğe bir şeyler alırsınız..
Bu sekilde çok yere basvuru yaptım hiçbir sonuç alamadım internetten sayfa bile açtım bütün kapılar yüzüme kapandı sanki
borçlarınızın tamamını bir kredi çekerek aynı yere toplasanız ve ödemeyi uzun vadeli yapsanız? ayda 1000 ise 500 olacak şekilde taksitlendirseniz?

Hamilelik çalışmaya engel değil ki. 36.haftaya kadar çalıştım ve izne çıktım bebek 3 aylıkken bakıcıya bırakıp işe döneceğim.
5 aylık hamileyken işe almazlar artık ilk zamanlar girseydin bir işe olabilirdi. Evde yapabileceğin işlere bakabilirsin.
Karalar bağlamana gerek yok. Kimin bu zamanda borcu yok ki?
Doğumdan sonra bebeğe baktırıp çalışırsın borçlar düzenli ödenir.
3 aylık cocuğunu bırakma derim ilerde pişman olursun cok ufak olur

Merhaba arkadaşlar oncelikle iyi dilekte bulunan herkese çok teşekkür ederim Hepiniz den Allah razı olsun öyle güzel şeyler yazmışsınız ki çok duygulaNdım destek olan herkesten Allah razı olsun böbrek taşı düşüruyorum bütün gece hastanedeydim anca toparladim kendimi bazi arkadaşlar konuyu attı gitti yazmış yanlış anlaşılmak istenmem. Evlerde is konusunda çok yere basvuru yaptım ama parti mağazalarına matbalara bile ama bi sonuç alamadım . Normal ise gelince ordanda cook görüşmeye cağırldm ama hamile oldugumu soyledigimde olumsuz bktilar çünkü doğumda izin doğum sonrası 4 ay izin vermek zorundalar bunu hiçbir işveren açık açık kabul edemeyecegini söylediler kimsede vicdan yok kredi olayinida zaten uzerimizde bi kredi olduğu için Red veriyorlar. Sunuda açıklamak istiyorum ben düğün yapmadım nikah oldu bu borç ev eşyaları gelinlik damat lik bunlara gitti yani ordada elimden geldigince kistim kızlar. Korunma ya gelince eşim iğne vurulmustu ama nasip böyleymis. Benim ne kendi ailemden ne eşimin ailesinden bir beklentim yok sadece biraz destek bekliyorum manevi olarak en azından onların durumu Evet çok iyi değil ama yinede her aralıklarında balık ye süt iç bebeğe iyi bak Besle et ye ceviz ye bunu diyor kaynanam ama varmı kızım demiyor geldi burda 1 ay kaldı bir ekmek almdi benim annem getiriyordu yag şeker sırf ona yemek yapım diye babamın bir evi var size versinler kira odemeyin diyor sürekli bn bunu nasıl diyim babama bunu dusunmuyo zaten babam 4 çocuk okutuyor her ay bizim bi taksitimizi ödüyor bunlar zoruma gidiyor parasında değilim yollamasin bişey almasın ama bana gereksiz yere 500 liraya yorgn alacağına bize yollayabilir benim suan yorgana ihtiyacim yokki.umarım kırıldığım noktayı anlatabilmisimdir burdan direk yazdım ama... Tek tek her yoruma yazamadım affola toplu verdim cevap. Hepiniz den Allah razı olsun

Merhaba arkadaşlar oncelikle iyi dilekte bulunan herkese çok teşekkür ederim Hepiniz den Allah razı olsun öyle güzel şeyler yazmışsınız ki çok duygulaNdım destek olan herkesten Allah razı olsun böbrek taşı düşüruyorum bütün gece hastanedeydim anca toparladim kendimi bazi arkadaşlar konuyu attı gitti yazmış yanlış anlaşılmak istenmem. Evlerde is konusunda çok yere basvuru yaptım ama parti mağazalarına matbalara bile ama bi sonuç alamadım . Normal ise gelince ordanda cook görüşmeye cağırldm ama hamile oldugumu soyledigimde olumsuz bktilar çünkü doğumda izin doğum sonrası 4 ay izin vermek zorundalar bunu hiçbir işveren açık açık kabul edemeyecegini söylediler kimsede vicdan yok kredi olayinida zaten uzerimizde bi kredi olduğu için Red veriyorlar. Sunuda açıklamak istiyorum ben düğün yapmadım nikah oldu bu borç ev eşyaları gelinlik damat lik bunlara gitti yani ordada elimden geldigince kistim kızlar. Korunma ya gelince eşim iğne vurulmustu ama nasip böyleymis. Benim ne kendi ailemden ne eşimin ailesinden bir beklentim yok sadece biraz destek bekliyorum manevi olarak en azından onların durumu Evet çok iyi değil ama yinede her aralıklarında balık ye süt iç bebeğe iyi bak Besle et ye ceviz ye bunu diyor kaynanam ama varmı kızım demiyor geldi burda 1 ay kaldı bir ekmek almdi benim annem getiriyordu yag şeker sırf ona yemek yapım diye babamın bir evi var size versinler kira odemeyin diyor sürekli bn bunu nasıl diyim babama bunu dusunmuyo zaten babam 4 çocuk okutuyor her ay bizim bi taksitimizi ödüyor bunlar zoruma gidiyor parasında değilim yollamasin bişey almasın ama bana gereksiz yere 500 liraya yorgn alacağına bize yollayabilir benim suan yorgana ihtiyacim yokki.umarım kırıldığım noktayı anlatabilmisimdir burdan direk yazdım ama... Tek tek her yoruma yazamadım affola toplu verdim cevap. Hepiniz den Allah razı olsun

Eşin ne iğnesi vurulmuştu?
Korunmak için mi bir de bu iğne??

Hangi şehirde yaşıyorsunuz ve eşinizin mesleğini öğrenebilir miyim? Gerçekten içim acıdı Allah yardımcınız olsun. Bunlara göre size bir yol göstermeye çalışacağım. Eşinizin ek iş yapmasını öneririm evet hamilelikte yanınızda olmalı ama bu aralar kendinizi sıkmalısınız geceleri de çalışmalı. Sizin için de eğer nikah şekeri işlerini deneyip başarılı olamadıysanız hepimizin bildiği bir kozmetik zincirine temsilci olmayı deneyin. Bu işi yaparak ayda 2000-2500 kazanan tanıdıklarım var. Allah hayırlı kapılar açsın,bebeğinizin rızkını versin inşallah dualarım sizinle.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz ve eşinizin mesleğini öğrenebilir miyim? Gerçekten içim acıdı Allah yardımcınız olsun. Bunlara göre size bir yol göstermeye çalışacağım. Eşinizin ek iş yapmasını öneririm evet hamilelikte yanınızda olmalı ama bu aralar kendinizi sıkmalısınız geceleri de çalışmalı. Sizin için de eğer nikah şekeri işlerini deneyip başarılı olamadıysanız hepimizin bildiği bir kozmetik zincirine temsilci olmayı deneyin. Bu işi yaparak ayda 2000-2500 kazanan tanıdıklarım var. Allah hayırlı kapılar açsın,bebeğinizin rızkını versin inşallah dualarım sizinle.

Merhaba istanbulda ikamet ediyorum ben çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Allah razı olsun eşim bi restorantta çalışıyor 12 saat çalışıyor sabah 12 gece 12 de geliyor

Merhaba istanbulda ikamet ediyorum ben çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Allah razı olsun eşim bi restorantta çalışıyor 12 saat çalışıyor sabah 12 gece 12 de geliyor

Çalışma saatleri de uzunmuş bu durumda pek ek iş yapabilecek gibi görünmüyor. Dualarımda olduğunuza emin olabilirsiniz,söylediğim işi değerlendirin ağzınız da laf yaparsa kazanırsıız inşallah. Sağlıkla gelsin bebeğiniz,kendinizi üzmemeye çalışın.

Empati kurarak,laf sokmadan,kibirlenmeden destek olabilirsiniz maneviyatta.cevabiniz konu sahibine anladik onu da keske hamile oldugunu biraz daha goz onunde bulundursaydiniz,hassas donemde ve kirilgan olabiliyoruz normal olarak.herseyi gectim sadece bebek icin bile iyi dilekte bulunmus olsaydiniz daha cok destek olmus olurdunuz konu sahibine

Nerden biliyorsunuz kibirlendiğimi?
Kendi kendinize kurgu kurmayın !
Muhatabım değilsiniz rica ediyorum yazmayın. .

Konu sahibi size bir mesaj attım bakarmisiniz?

Ben buraya sadece derdimi dökmek için yaZdim bi amaç. Yada bi neden olmadan zaten böyle bir durumu kafamdan uydurucak halde değilim kimse öyle değildir diye de düşünüyorum bizi yiyosun derken anlayamadım ne gibi bir amacım olabilir Allah aşkına hamile bi kadına ettiğiniz lafa bakın kırıcı. Şuanki durumumu Allah kimseye yasatmasin yaşamayan da anlamaz böyle bir durumu.Yargilama dan önce. Lütfen bir araştırın

Ben buraya sadece derdimi dökmek için yaZdim bi amaç. Yada bi neden olmadan zaten böyle bir durumu kafamdan uydurucak halde değilim kimse öyle değildir diye de düşünüyorum bizi yiyosun derken anlayamadım ne gibi bir amacım olabilir Allah aşkına hamile bi kadına ettiğiniz lafa bakın kırıcı. Şuanki durumumu Allah kimseye yasatmasin yaşamayan da anlamaz böyle bir durumu.Yargilama dan önce. Lütfen bir araştırın
Yanlış alıntı yapmışsın canim)

3 aylık cocuğunu bırakma derim ilerde pişman olursun cok ufak olur

İsteyerek mi olduğunu sanıyorsunuz? Çok ufak olduğunu ben de biliyorum ama hayat şartları bunu gerektiriyor malesef. Yoksa kimse istemez ufacık bebeğini saatlerce bırakmayı.
Yine de teşekkürler uyarınız için.

Lütfen artık bir kendinize gelin ve saçma sapan yorum yapmaktan vazgeçin. Hamile bir kadın var şuan geri donus yok onu üzmek kırmak elinize ne geçiyor nasıl bir psikoloji bu? Korunmuş olsa hamile kalsa ne diyecektiniz hiç mi yok cevrenizde korunup hamile kalan ? Ortada zor durumda kalmış bir hamile kadın var hamileliği yaşamayanlar mi bu kadar rahat konuşuyor yoksa rahat mı yasadiniz hamileliği hiç mi duygusal olmadiniz hamileliginizde ? Amacınız ne destek olmak mı üzmek mi ? Üzmek istiyorsanız kendi ofkenizi başkalarından çıkartmak istiyorsanız bdv bölümünde daha da kizilacak şeyler var mesela evli erkeklere aşık olanlar gibi oralarda falan bosaltin ofkenizi. Nye çoğunuz öfke yerine ne tavsiye edebiliriz diye düşünmüyorsunuz en azndan Allah yardımcın olsun üzüldük demeyi bilmiyorsunuz konuyu takip ediyorum saçma sapan aldırmak su bu yazıları yazilmis çocuğunuz kolay olduğu için değerini mi bilmiyor musunuz herkes zengin cocugu mu hiç kimse zorluk yaşamadı mi ama şuan yaşıyorsunuz dimi yaşama hakkinizin elinden alsalarmis o zaman anne babaniz ?? Türkiye de kimse açlıktan ölmüyor Allaha şükür var mı etrafınızda açlıktan ölen ? Sanki kadın evlilik yıktı gibi ustune gidiyorsunuz evlilik kolay değil benimde ilk evlendiğim ay 27 bin borcum vardı ev kredisi hariç şuan tek kredim var takilarimla birikim yapa yapa kapattık borçlu olup hamile olan tek bu bayan mi var dünya da nasıl bir at gözlüğü takiyorsunuz siz

Korunmadik diyin baska ortamlarda bence esim igne olmuştu demeyin. Yalan söylüyorsunuz derler çünkü gerçekten de erkekler icin dogum kontrol ignesi diye bisey yok.
Aile planlaması ve doğum kontrol yöntemlerinde genelde beklenti kadınlar üzerinden gerçekleşir. Prezervatif kullanma ya da geri çekilme yöntemi dışında, erkekler için hazırlanmış yöntemler yerine kadınlar için hazırlanmış onlarca yöntem olduğunu biliyoruz. 4-5 sene önce düşünülen, hazırlanmaya başlanan ve iki sene kadar önce de son kontrol ve doğrulanmaları gerçekleştiren erkekler için doğum kontrol aşısı, artık kolay ulaşılan ve kullanılan bir yöntem haline geldi bile. İlk duyulduğunda, kadınlar üzerinden alışılagelen ve erkekler için olması pek beklenmeyen bu yöntem, neredeyse yüzde yüz etkiye sahip. Uzmanların üzerinde uzun yıllar çalıştığı erkek doğum kontrol aşısı 1000 kadar erkek üzerinde denenmiş ve çalışmaların sürdüğü iki yıl içinde her 100 erkekten yalnızca bir tanesinin eşinin gebeliğiyle sonuçlanmış. Bilimsel olarak hiçbir doğum kontrol yönteminin yüzde yüz garanti sağlamadığı göz önüne alınınca, erkek doğum kontrol aşısının pek çok yöntemden daha iyi olduğunu söylemek mümkün. İnternette araştırma yaparsanız bu yazıyla karşılaşacaksınız böyle bir şey varr

Back
X