Hamileyim:(

Nasıl oldu peki ne oldu da karae verdiniz eşiniz ne düşündü de kararı değişti

Tam olarak söylemek istediklerim işte

Doğur diyenler konu sahibine bizzat yardım mı edecek bebeğine bakarken? Başkalarının hayatları üstünde kendimizi nasıl bu kadar söz sahibi görebiliriz?
Aldırma demek kadar aldır demek te başkalarının hayati hakkında söz sahibi olmaktır..

Ölüyorlar çünkü anne baba kendi günlük kalori ihtiycını daha karşılayamıyor. Aldırmak gibi bi ihtimalleri yok, onun için bütçeleri yok çünkü. Çocuklar açlıktan ölmese hastalıkten ölüyor. Bir şeyin bereketlenebilmes için var olması lazım. Yok ki, kuruşları yokken bu hayata çocuk getiriyorlar. Korunma gereğide duymuyorlar. Bu örnekleri bu konu sahibine veremezsiniz.

Fetus dediğiniz şey bebeğin ilk hücreleri. Ne oluyor yani mercimek kadarken bebeğiniz değil de doğup ilk nefesi aldığında mı bebeğiniz oluyor? Herkes anneliği aynı aşamada hissetmiyor demek ki.

kaçıncı kez yazdım bilmiyorum,
ben konu sahibi özelinde aldırsın demedim ki zaten,
sadece diyorum ki: "sen doğur allah rızkını verir" le olmuyor bu işler.
çok çalışırsın, bakarsın, gençsin densin amenna, ama allah verir diyip kenara çekilince soruyorum işte, allah sana bana veriyor da buna niye vermiyor diye:

Eklentiler

• benimsesimbenimdunyam_1346779319162.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 60
tiyatral_34 bu çok zor bir karar şu an hamileyim ve size aldırın diye bir kelime söyleyemem bilmiyorum belki de çok duygusalimdir
Şu an içimde hareket ediyor ve bu beni dünyanın en mutlu insanı yapıyor
2 saat hareket etmezse aklım çıkıyor
İlk gebeliğim de değil üstelik ikincisi
İlk bebeğimde durumumuz o kadar iyi değildi borcumuz yoktu ama kiradaydik eşimin işi çok kötüydü
Doğuma 1 ay kala ev satın aldık
Eşimin işleri birden yoluna girdi
Sanki bize sihirli bir değnek değdi
Çok iyi düşünün çok iyi..
Fazla fazla düşünün
Her açıdan da pişman olacağınız kararlar vermeyin

Biz şimdi kendi düşüncemiz aldırma dediğimiz için sizin bu verdiğiniz orneklerimi yapmış ya da susmuS onaylamis oluyoruz ?

Sıktınız demişsiniz ben demokratik bir ülkede yaşıyorum düşüncemi söylüyorum sikilabilirsiniz olabilir .

Yanlız biz konu sahibi konuşuyoruz afrikalı biri gelip burda konu açmadı bu şartlarda olsun mu olmasın mı diye

Peki gerçekten iki ebeveynin çocuklarına bir hayat sunamayacaklarsa onu dünyaya getirip getirmemesiyle aynı şey mi şu söyledikleriniz? Rızık olayından bahsediyorduk ben de Pelin de. Çalışarak bebeğe tabi ki bakılabilir ama bebekler rızkıyla gelmiyor, o rızkı annesi babası yaratıyor. Şimdi biraz anlayabildiniz umarım

Örnekler uç işte.
Baba çalışıyor. Ek iş yapar, anne evden çalışır, asgari ihtiyaçlar karşılanır.
Açlıktan ölme ihtimali yok yani.

Örnekler uç işte.
Baba çalışıyor. Ek iş yapar, anne evden çalışır, asgari ihtiyaçlar karşılanır.
Açlıktan ölme ihtimali yok yani.
Çalışarak bebeğe bakılabilir diyoruz zaten ama bebek rızkıyla gelmiyor, tüm bebekler rızkıyla geliyor olsaydı açlıktan ölen bebekler olmazdı diyoruz. Neden anlamamakta ısrarcısınız ve konuyu abuk subuk yerlere çekiyorsunuz anlamadım, yeter ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…