- 9 Eylül 2013
- 12.047
- 27.757
- 798
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
ben her doğuran çok vicdanlı kürtaj yaptıranlar da vicdansız bebek katilleri diyenler için yazdımBiz şimdi kendi düşüncemiz aldırma dediğimiz için sizin bu verdiğiniz orneklerimi yapmış ya da susmuS onaylamis oluyoruz ?
Sikti niz beni demişsiniz ben demokratik bir ülkede yaşıyorum düşüncemi söylüyorum sikilabilirsiniz olabilir .
Onun aklı yerinde değildir şimdi.Konu sahibi cok pasifsin bi sorularimiza cvp versen artik yaa
Ölüyorlar çünkü anne baba kendi günlük kalori ihtiycını daha karşılayamıyor. Aldırmak gibi bi ihtimalleri yok, onun için bütçeleri yok çünkü. Çocuklar açlıktan ölmese hastalıkten ölüyor. Bir şeyin bereketlenebilmes için var olması lazım. Yok ki, kuruşları yokken bu hayata çocuk getiriyorlar. Korunma gereğide duymuyorlar. Bu örnekleri bu konu sahibine veremezsiniz.
Fetus dediğiniz şey bebeğin ilk hücreleri. Ne oluyor yani mercimek kadarken bebeğiniz değil de doğup ilk nefesi aldığında mı bebeğiniz oluyor? Herkes anneliği aynı aşamada hissetmiyor demek ki.
Nasıl yani hemn atıyor mu
Döllenmeden sonraki 21. günde atmaya başlarKalp atışı 4-6 hafta içerisinde başlar.
Bebek rizkiyla.gelir Allahin gücüne gider oyle.deme cnm hic.vermez bak ben 2 senedir cocuk sahibi olmak icin ugrasiyorm cift cizgiyi gorebilmek adina hep testlr negatf Allah yardm ederÜç test yaptım hep çift çizgi .Korunmamiza rağmen hamil e kaldım . Maddi olarak hiç hazır değiliz. Daha 9 aylık evliyiz doğurursam hiç iyi şeyler olmaz aldırmakta beni çok korkutuyor nr yapacagimi bilemiyorum . Aranızda böyle bir dönemden geçen ya da aldıran varsa yaşadıklarınızı paylaşır mısınız çok kararsızım eşim aldırmaktan yana
Doğur diyenler demişsiniz ya o bakimdan diyorum.Ben aldır demedim. Gördüğüm sadece 1 kişi vardı aldır diyen. Ne alaka bu yorum?
Evet ya bende baktım konularına şaşırdım birde 19 yaşında yazıyor garip yani .Bir de bu hanım, erkek kardeşinin kız arkadaşına ödeyecekleri 15 binz tl lik başlık parasına acımazken, bebeğin emeceği 200 cc sütü çok görüyor.
Alti ustu nasil korundun dedik cvp yok.. cozum olmiycak ama dikkatli olur herkes egerki bi yontemle korunduysa..Onun aklı yerinde değildir şimdi.
Can mı canan mı, karar verecek.
Ya doğur ya doğurma denmiyor gördüğünüz üzre, karar sizin diyenler de olabiliyor benim gibi.Doğur diyenler demişsiniz ya o bakimdan diyorum.
Yoo..Çalışarak bebeğe bakılabilir diyoruz zaten ama bebek rızkıyla gelmiyor, tüm bebekler rızkıyla geliyor olsaydı açlıktan ölen bebekler olmazdı diyoruz. Neden anlamamakta ısrarcısınız ve konuyu abuk subuk yerlere çekiyorsunuz anlamadım, yeter ama.
Türkiye de açlıktan yetersiz beslenmeden ölen bebek yok mu sanıyorsunuzKonu sahibi afrikada yaşıyorum ne yapayım dedi de biz mi kaçırdık acaba ?
maddi olarak şuan iyi değilsiniz yarın ne olacağını bilmiyorsunuz. durumunuz iyi olsa bile yarın yine kötü olma ihtimali var. Aldırmayın.... Onu veren Allah rızkını da verir. o size tutunmuş sizde ondan vazgeçmeyin.Üç test yap tım hep çift çizgi .Korunmamiza rağmen hamil e kaldım . Maddi olarak hiç hazır değiliz. Daha 9 aylık evliyiz doğurursam hiç iyi şeyler olmaz aldırmakta beni çok korkutuyor nr yapacagimi bilemiyorum . Aranızda böyle bir dönemden geçen ya da aldıran varsa yaşadıklarınızı paylaşır mısınız çok kararsızım eşim aldırmaktan yana
ben her doğuran çok vicdanlı kürtaj yaptıranlar da vicdansız bebek katilleri diyenler için yazdım
ve cidden her böyle konuda böyle aşağılayıcı bebek katili gibi yorumlardan çok sıkıldım
burada hepimiz kadınız
ileride kimin ne olacağı belli değil
bebeği kendini zehirlediği için aldırmak zorunda olanlar oluyor
sakat doğacağı ve bir doktorun deyimiyle yaşayan ölü olacağı için aldırmak zorunda olan oluyor
şu mesajları bir okuyun neler yazmışlar
bende madem öyle bunlar da var dedim
Hayatım sigortam varsa devlet herşeyini karşılıyor doğduktan sonra da azıcık ta olsa destek veriliyor seni anlıyorum kıyma o minik kalbe kendini savunabilecek gücü bile yok size emanet o inşallah hayırlısı olurÜç test yaptım hep çift çizgi .Korunmamiza rağmen hamil e kaldım . Maddi olarak hiç hazır değiliz. Daha 9 aylık evliyiz doğurursam hiç iyi şeyler olmaz aldırmakta beni çok korkutuyor nr yapacagimi bilemiyorum . Aranızda böyle bir dönemden geçen ya da aldıran varsa yaşadıklarınızı paylaşır mısınız çok kararsızım eşim aldırmaktan yana
Peki gerçekten iki ebeveynin çocuklarına bir hayat sunamayacaklarsa onu dünyaya getirip getirmemesiyle aynı şey mi şu söyledikleriniz? Rızık olayından bahsediyorduk ben de Pelin de. Çalışarak bebeğe tabi ki bakılabilir ama bebekler rızkıyla gelmiyor, o rızkı annesi babası yaratıyor. Şimdi biraz anlayabildiniz umarım
Konuyu ölen bebeklere çektiniz mi dedim?Yoo..
Konuyu ölen bebeklere çeken ben değilim.
Bereket diye bir şey var ve inanıyorum.
Sen inanmıyorsun.
Hepsi bu.
Türkiye de açlıktan yetersiz beslenmeden ölen bebek yok mu sanıyorsunuz
kayıta açlıktan öldü şeklinde yazılmıyorlar
ya yetersiz beslenme kaynaklı hastalıklardan yada doğal yollarla öldü deyip kayda alınan binlerce bebek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?