- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 35
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Kaç kez anlatayım bilmiyorum ama yanlış okumuşsunuz. Ben tamamen "rızkıyla gelir" sözüne ithafen açlıktan ölen bebeklerden bahsettim konu sahibinin bebeği açlıktan ölür şeklinde değildi!!!!Çünkü tüm yorumları okuyorum ve herkes maddiyat olarak yaklaşmış olaya ... Açlıktan ölenleri örnek vermişsiniz mesela peki durumu kötü olup da şimdi düzelen kimse yok mu neden onların örnekleri verilmemiş?
Para mezara gitmeyecekse mutlaka gidiyor zaten. Bebek yoksa ev için çalışıyorsun, araba için çalışıyorsun, gezmek için tatil için çalışıyorsun. Çocuk geldiyse geri gönderilmez bana göre. Bir yol bulunur. Yinede Allah isteyenlere nasip etsin diyelim.Pozitif çıksaydı maddi açıdan çok mu uygun bir zamandı hayır,ev kredisi var 9 ay sonra bitecek ama olsaydı acımızdan ölür nüydük hayır
Yani maddi yetersizlik dediğimiz seyde göreceli
Vay arkadaş ya 4 senede 6 tüp bebek tedavisi 2 aşılama 2 ameliyat vitaminler arı sütleri amuda kalkmalar denemediğim şey kalmadı anca hamile kaldım
Korunurken nasıl hamile kalınıyor hayretim şaşmakla kalmıyor ağzı açık kalıyor nası yaa
Bu kadar masraf yaptığına göre, Sabancı'nın akrabası olmalısın.Vay arkadaş ya 4 senede 6 tüp bebek tedavisi 2 aşılama 2 ameliyat vitaminler arı sütleri amuda kalkmalar denemediğim şey kalmadı anca hamile kaldım
Korunurken nasıl hamile kalınıyor hayretim şaşmakla kalmıyor ağzı açık kalıyor nası yaa
Aynen cnm Rabbim ol deyince her şekilde oluyor işteİşte herkesin tabi inanç şekli farklı . Bende öyleyim bebek istiyorum olmuyor. Hz. ALLAH işte kime can vereceğine kendi karar veriyor ... bu bir mucize değil de nedir
Konu sahibinin istediğini nereden çıkardınız ben burada kürtaj olmuş bir kadına "nerede kaça yaptırdınız" diye sorduğunu gördüm de. Üstelik anne olmak isteyen bir kadını kimse vazgeçiremez. Siz üstünüze vazife edinmişsiniz ama ben ortada öyle bir durum göremiyorum.
Haklısınız bende iki saat ağladım bi guldum bi ağladım ama ne yapayım . Öyle bir sınavın içindeyim ki anlatamam
Bu yorumlardan çıkardım bu vazifeyi. Konu sahibi aldırmayanlar tarafından ikna edilmek, aldıranlar tarafından da gönül rahatlatmak istiyor. İnsanı bazen 1 cümle etkiliyor, fikrini değiştiriyor. Ben doğru bildiğimi yazayımda belki bir şekilde dokunurum.Bende aldırmayalım diyerek etkilemek istemiyorum
Vay arkadaş ya 4 senede 6 tüp bebek tedavisi 2 aşılama 2 ameliyat vitaminler arı sütleri amuda kalkmalar denemediğim şey kalmadı anca hamile kaldım
Bende sizin izinizden geleceğim. Dün gibi aklımda doğumhanede “bi daha asla çocuk yapmayacağım. Çıkarın beni burdan” dediğim. Ama yanıyorum çocuk için.İlk doğumdan sonra 2. Ye asla derken, burada arkadaşların gebelik takvimlerinde içten içe mutlu olurdum. Sonuç 3 çocuk ve iyi ki 3 tane :)
ben her doğuran çok vicdanlı kürtaj yaptıranlar da vicdansız bebek katilleri diyenler için yazdım
ve cidden her böyle konuda böyle aşağılayıcı bebek katili gibi yorumlardan çok sıkıldım
burada hepimiz kadınız
ileride kimin ne olacağı belli değil
bebeği kendini zehirlediği için aldırmak zorunda olanlar oluyor
sakat doğacağı ve bir doktorun deyimiyle yaşayan ölü olacağı için aldırmak zorunda olan oluyor
şu mesajları bir okuyun neler yazmışlar
bende madem öyle bunlar da var dedim
Valla Başa geldimi sabancının akrabası olmaya gerek yok yaratılıyo para :)kaynanam kayınbabam eşimden Allah Razı olsunBu kadar masraf yaptığına göre, Sabancı'nın akrabası olmalısın.
:)
O bizim beceriksizliğimizVay arkadaş ya 4 senede 6 tüp bebek tedavisi 2 aşılama 2 ameliyat vitaminler arı sütleri amuda kalkmalar denemediğim şey kalmadı anca hamile kaldım
Hatta 2. 3. çocuğu yapanların deli olduğunu düşünüyordum yeni doğum yaptığımda :)Bende sizin izinizden geleceğim. Dün gibi aklımda doğumhanede “bi daha asla çocuk yapmayacağım. Çıkarın beni burdan” dediğim. Ama yanıyorum çocuk için.
AminValla Başa geldimi sabancının akrabası olmaya gerek yok yaratılıyo para :)kaynanam kayınbabam eşimden Allah Razı olsun
Valla kız bi haltı beceremedik kucakla para döktük zorla oldurduk Allaha şükürler olsun da valla kazayla hamile kalıyorum yazısını okuyunca tüğlerim dikeliyoO bizim beceriksizliğimiz
Hayir hala bekliyoruzzzkonu sahibi nasıl korunmuş yazdı mı
Istedigin cocuk sayisina ulasinca sende ole dusunursun cnm tedaviyle hamile kalmis olsan bile.. Allahim her isteyene versinValla kız bi haltı beceremedik kucakla para döktük zorla oldurduk Allaha şükürler olsun da valla kazayla hamile kalıyorum yazısını okuyunca tüğlerim dikeliyo
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Benim daha olmadı ben eşime söyleyeyim de korunsunValla kız bi haltı beceremedik kucakla para döktük zorla oldurduk Allaha şükürler olsun da valla kazayla hamile kalıyorum yazısını okuyunca tüğlerim dikeliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?