- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
- 133
- Konu Sahibi Pokahontass
-
Saol yardımın içinBirdaha erik yersem Allah belami versin pii
Birdaha erik yersem Allah belami versin pii
ilacın amacı ne kuzum ?Hamileler duphalac kullanabiliyor mu? Doktoruna sor bi o ilac bagimlilik da yapmiyor.
Onun disinda hepsini yapiyorsun zaten...
Elma hariç diğerlerini zaten pek tüketmiyorum. Ama elmayı ilk defa duydum :/sicak su dolu legen yada kuvete otur
kayisi suyu yada hosafi iç
muz elma patates prinç asla yeme bi sure duzelene kdr
enaz uç dort lt su iç gunde
Coraspin kullanıyorum. Kan sulandırıcı.Ne doğum ne hamilelik.Benim için hiç birisi kabızlık kadar zor değildi. İşyeri wcsinde saatlerce ağladığımı bilirim.
İnş. senin o derecelere gelmez canım,Allah yardımcın olsun. Kan ilacı kullanıyorsan ondan oluyor en çok.
Diski yumuşatıcı bir ilaç. Ayrıca başka bir toz var beb hamileyken kullaniyordum. Adini vermem doğru olur mu bilmiyorum magn... diye başlıyor. Ama hamileliğin kaçıncı haftasından sonra başladığımi hatırlamıyorum. Doktoruna sor. Hamilelikte illa öyle olcak diye birşey de yok. Herşeyin bir çözümü var.ilacın amacı ne kuzum ?
Bir çok bitki çatı diüretik dir. Fazla su atimi bebek için iyi değil. Kardeşim eczacı o yüzden diyorum. Doktora sormadan yeşil cay bile içme.Bıtkı cayı ıc bır dene . Kayısıyı yeme suda beklet ıc sonra ye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?