Hamileyimm başım dertte :(

Ama diyim dikkat edin ya anusde yirtiga yol acarsiniz yada hemoroid falan olursunuz sakin o kadar fazla zorlamayin, hayat boyu cekersiniz sonuclarini. Doktora danisin hamile oldugunuz icin simdi sunu yiyin bunu icin kullanin diyemeyecegim ama, oncelikle gun icindeki tukettiginiz su miktarini arttirin. Bildigim kadariyla, sivri plastik uygulama basligi olan direk iceri uyguladiginiz kremler var biraz ishal gibi yapar ama en azindan hemen rahatlatir sizi. Ama dedigim gibi sakin sakin zorlamayin uzerine oturamamanizin sebebi oralari zedelemis olmaniz olabilir bu olabilir. Imkaniniz varsa sicak suya oturun yada sicak su torbasi yapip biraz uzerine( tum agirliginizi vermeden tabi) oturun ordaki kaslari rahatlatir.

sicak su dolu legen yada kuvete otur
kayisi suyu yada hosafi iç
muz elma patates prinç asla yeme bi sure duzelene kdr
enaz uç dort lt su iç gunde

bu ilk yazdığınız aynı zamanda düşük yapmak isteyen kadınlara da öneriliyor.
konu sahibi kesinlikle denemesin.

aynı zamanda burada yazan diğer öneriler de daha 2 aylık hamile biri için uygun olmayabilir, çok büyük risk. doktorun önermediği hiç bir yöntem için bence risk almamalı bu dönemde.

Kuru incirleri geceden zeytinyağı içine koyun sabah aç karnına iki adet yiyin eminim faydası olacaktır geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inş

Bugün oldu o olay. Karnım şiş tuvaletim var heralde yapıcam dedim wc gittim 15 20 dk durdum yapamadım yarıda kaldı. Ayağa zor kalktım. Oturdukça canım yanıyor

Bol bol incir uzerine ilik su ic gun icinde
Yuvalet ihtiyaci hissettigunde hemen git klozete otur hic ikinma yoksa hemoroid olursun
Bende usguttugumde falan bi meme cikiyor kusburnu alip evde kendim demliyor iciyorum o kadar iyi geliyorki anlatamam hem hemoroide hem bagirsaklari yumusatmaya gebelikte kullanilirmi bilmiyorum eger kullanilirsa hemen dene derim.

Ben günlerce wc ye cıkmam yapım böle..Hamileyken doktorum tehlıkelı olabılecegını söyledi duphelac surup verdı ama işe yaramadı..Sonrasında becunıs verdi bitkisel bi ilaçmış sanırım kendmı o koca göbekle kuvete nasıl attıgımı bilmiyorum paçalarımdan aktı:) doktoru aradım dokunmus kullanma dedi.. böle gectı gitti hamilelik..doktoruna danıs 2 sınıde dene.

Nerden bulabilirim ki doğal hoşaf acaba?
Evde yaptık :) kayısı erik incir üzüm kurularini az şekerle kaynattik. Ben her birinden 250 ser gram almıştım. Yarilarini kullandık. Göz kararı (tahminen 3lt kadardir) Su kullandık. Yine tahminen 2 çay bardağı şeker kullanmisimdir. Biz sut olsun diye yapmıştık ama benim kabizlik sorunuma daha çok yaradi

Kan ilacı kullanıyor musun? Kan ilacını kalsiyumla yakın zamanda alırsan kabızlık yapar. Yoğurt süt tüketiyorum demişsin o yüzden buna dikkat et

hamileyken kullanılabilen kabızlık ilaçları var tatlım doktoruna sorarak kullanabilirsin, sanırım duphalac onlardan biriydi die hatırlıorum

Ben de diyetteyken epey zorlanmıştim. Kayisili bitki çayı yardımcı olmuştu. Eğer bebeğe zararı olmazsa deneyebilirsiniz. Bir de benim karnimi turşu falan hemen bozar, kayısıdan daha beter. Bilmem sizde de olur mu...

Bende çok kabız oluyordum hamileliğimde
Sabah kalkar kalkmaz 4 kuru erik 4 gün kurusu kayısı içebildiğin kadar su iç en az yarım litre olsun
yarım saat bekle öyle yap kahvaltını
Bir de doktoruna söylersen prebiyotik hap verir bana vermişti
Ben böyle atlattım erik kayısı çok işe yaradı:)

Kabizlik problemim hic olmadi hatta tam tersiydi :) elmayi kabuguyla ye. Hatta sadece kabugunu ye. Ekmegi kes bir de bitki caylari ic . ama adacayi icme o da kabizlik yapar. Gecmis olsun

Zeytinyagli pirincsiz pirasa cok iyi gelmisti bana. Ev yapimi yogurt suyu da iyi geliyor, hani tabaga yogurdu alirken ara ara cikan su. Cok gecmis olsun.

Saanırım kayısı bende bağışıklık yaptı ki o yüzden işe yaramıyor

Zeytinyagli pirincsiz pirasa cok iyi gelmisti bana. Ev yapimi yogurt suyu da iyi geliyor, hani tabaga yogurdu alirken ara ara cikan su. Cok gecmis olsun.
Buara evde yoğurtta mayalayamıyoruz. İneklerde salgın bir hastalıkmı ne varmış eşimin babaannesi demişti geçenlerde.
Hazır yoğurtta yiyemiyorum ama zorluyorum yemek için kendimi yinede.
Suyunu da bi bardağa döküp içmeyi deniyeyim bakalım.

Kabizlik problemim hic olmadi hatta tam tersiydi :) elmayi kabuguyla ye. Hatta sadece kabugunu ye. Ekmegi kes bir de bitki caylari ic . ama adacayi icme o da kabizlik yapar. Gecmis olsun
Çok imreniyorum bu problemi olmayanlara. Keşke bende öyle olsam.
Eşim mesela günde 3 4 defa çıkar hatta sabah uyandığı gibi yapar çok özeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…