- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi Pokahontass
-
Arkadaşlar biliyorum konunun yeri burası değil ama en çok kitle şuan burada olduğu için buraya yazmak durumundayım.
Hamile kalmadan öncede çok sık büyük tuvalete çıkan biri değildim. Yani 2 günde bir falan çıkardım.
Şuan hamile kaldığım zamandan beri ise hiç çıkamıyorum.
Çok afedersiniz nolur kusuruma bakmayın biraz açık olucak ama,
2 günde bir erik büyüklüğünde 2 parça çıkarabilirsem ne mutlu. çok aşırı zorlanıyorum.
Canım fazlasıyla yanıyo. Klozetin tepesinde yarım saat oturup ağlıyorum.
Karnım taş gibi, ıkınamıyorum.
Doktoruma söyledim normal dedi.
Nette de araştırdım normalmiş okey ama ben ölücemm sancıdan.
Şuan yeni wcden geldim çıkaramadım ve popomun üzerine zor oturuyorum canım yanıyo.
Her sabah 2 bardak ılık su içiyorum, günde 3 4 kuru kayısı yiyorum üzerine içebildiğim kadar yine ılık su tüketiyorum.
Posalı lifli diye elma portakal tüketiyorum.
Yoğurt ve süt günlük olarak tüketiyorum.
Dün akşam 1 yemek kaşığı zeytinyağ içtim, ve popoma biraz sürdüm hani belki kayganlaştırma görevi görür canım yanmaz diye ama oda tık demedi.
Ben daha neler yapayım Allah aşkına.
Bi el uzatın çıldırmak üzereyim.
Acaba lavman yaptırmak olurmu bu dönemde ?
sicak su dolu legen yada kuvete otur
kayisi suyu yada hosafi iç
muz elma patates prinç asla yeme bi sure duzelene kdr
enaz uç dort lt su iç gunde
Hayır troid rahatsızlığımda yok.Birde tiroid probleminiz falan var mı.İlacımı düzenli almayınca bende de kabızlık oluyor.
Nasıl bir ameliyatmış ki oKabizlik yasayanlara tek onerim..... ameliyat oluuuuuuuunnn... yeniden dogmus gibi olacaksiniz....
Nerden bulabilirim ki doğal hoşaf acaba?Ben aynı sorunu doğumdan sonra yaşadım. Kuru meyvelerden yapılan hoşafı içip hosafin içindeki meyveleri yiyince iyi geliyordu bana. Belki sende de ise yarar
Bugün oldu o olay. Karnım şiş tuvaletim var heralde yapıcam dedim wc gittim 15 20 dk durdum yapamadım yarıda kaldı. Ayağa zor kalktım. Oturdukça canım yanıyorWc sonrasi oturamayacak kadar agriniz oluyorsa anal fissur olmus olmayasiniz? Bir genel cerraha gorunseniz iyi olabilir. Bu surecte bol su,kabizlik yapan yiyeceklerden uzak durun,ama fissur ise mutlaka tedavi almaniz gerekir. Ben yasadim ordan biliyorum siradan bir kabizlik degil korkunc bi sey.
Evde yaptık :) kayısı erik incir üzüm kurularini az şekerle kaynattik. Ben her birinden 250 ser gram almıştım. Yarilarini kullandık. Göz kararı (tahminen 3lt kadardir) Su kullandık. Yine tahminen 2 çay bardağı şeker kullanmisimdir. Biz sut olsun diye yapmıştık ama benim kabizlik sorunuma daha çok yaradiNerden bulabilirim ki doğal hoşaf acaba?
Saanırım kayısı bende bağışıklık yaptı ki o yüzden işe yaramıyorBende çok kabız oluyordum hamileliğimde
Sabah kalkar kalkmaz 4 kuru erik 4 gün kurusu kayısı içebildiğin kadar su iç en az yarım litre olsun
yarım saat bekle öyle yap kahvaltını
Bir de doktoruna söylersen prebiyotik hap verir bana vermişti
Ben böyle atlattım erik kayısı çok işe yaradı:)
Buara evde yoğurtta mayalayamıyoruz. İneklerde salgın bir hastalıkmı ne varmış eşimin babaannesi demişti geçenlerde.Zeytinyagli pirincsiz pirasa cok iyi gelmisti bana. Ev yapimi yogurt suyu da iyi geliyor, hani tabaga yogurdu alirken ara ara cikan su. Cok gecmis olsun.
Çok imreniyorum bu problemi olmayanlara. Keşke bende öyle olsam.Kabizlik problemim hic olmadi hatta tam tersiydi :) elmayi kabuguyla ye. Hatta sadece kabugunu ye. Ekmegi kes bir de bitki caylari ic . ama adacayi icme o da kabizlik yapar. Gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?