Hamileyimm başım dertte :(

Hamilelikte normalde doktorun da buna bir çözüm bulması lazım 9 ay böyle yaşayamazsın
Beslenme olarak çok su içmeni ve kara lahana tüketmeni önerebilirim, kara lahana çok çalıştırıyor barsakları
Kayısının pek bir işe yaradığını görmedim, kuru incir deneyebilirsin, çok zor bir durum Allah kolaylıklar versin

buda baska bı yontem ama tutar
tuvalete yalın ayak gırın ve ayaklarınızı tamamen yere basın
biraz fazla beklersiniz ama ıstemsız sekılde olacak

Elmayı aç karnına ye üzerine su iç.
Bide incir ye kayısıya vucut alışmıştır.
Bim deki bitki çayı oda biraz iş görüyo.

Bekunis diye bir ilaç var ama hamileyken kullanılıyor mu bilmiyorum. Doktoruna sor, uygunsa kullan.

Duphalac benim çocuklarda ve bende sadece gaz yaptı.
Ben de çok çektim, doktorum çok az miktarda sinemaki içmeme bile izin verdi en son

hamilelerin kullandıgı bır ılac var doktorunuz neden vermedi
duphalac surubun adı

Yarın gidicem zaten doktora sorucam bu ilaçları.
Gerçekten böyle zor bir durumu hayatım boyunca yaşamadım. İnanın şuan okadar zor oturuyorum ki kaçıp gidesim var ofisten.
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler içinn.

Bende ayni senin gibiydim. 4 gun yapmadigim olurdu. Is yerinde cok agladim oturamadim hic.
Dogumdan sonra 3 tane olmus olan hemoritimi aldirdim. ameliyatta ve dogumda cektigim agrilar bile kabiz oldugumda cektiklerimden daha azdi.

Tek tavsiyem bol bol su ic. Kayisi kompostosu ic ama hergun.

Elmayı aç karnına ye üzerine su iç.
Bide incir ye kayısıya vucut alışmıştır.
Bim deki bitki çayı oda biraz iş görüyo.
Doktor ne kahve ne bitki çayı birşey vermedi. Sadece normal çay içebilirsin oda çok açık olacak dedi.

keten tohumu beş altı tane çiğne yut , anında ishal olursun ama hamilelere zararı falan varmı bilmiyorum.

Bir çok bitki çatı diüretik dir. Fazla su atimi bebek için iyi değil. Kardeşim eczacı o yüzden diyorum. Doktora sormadan yeşil cay bile içme.

Ben hepsını delı gıbı ıctıgımden sadece onerı tabı danısın bır .

Hamileyken aynı sorun için dr.duphalac vermişti.Geçen günde kızımı götürdüm.Her gün kabak ,pırasa yedir dedi.Armut ve kuru kayısı,incir hoşafı da iyi geliyor.

Hamile değilim ama aynı sorun bende de var
Çok zor birşey.. Karnım şiş gezmekten , o sancıyı çekmekten yoruluyorum artık

Doktor ne kahve ne bitki çayı birşey vermedi. Sadece normal çay içebilirsin oda çok açık olacak dedi.
6 adet kayısısı geceden sıya koy sabah ac karnına kayısıları yiyip suyunu da iç hergün tekrarla benim de böyle hergün cıkmaya basladım

Birde tiroid probleminiz falan var mı.İlacımı düzenli almayınca bende de kabızlık oluyor.

Ben aynı sorunu doğumdan sonra yaşadım. Kuru meyvelerden yapılan hoşafı içip hosafin içindeki meyveleri yiyince iyi geliyordu bana. Belki sende de ise yarar

Canım çok geçmiş olsun yaptıklarını uygulamaya devam et bol su ve zeytin yemeni öneririm sana.
Benim eşimde 4 günde bir çıkardı en sonunda maalesef basur oldu ve ameliyat ettirdik şuan çok zeytin yediriyorum herhalde ondan günde bir ya da 2 günde bir çıkıyor. bir de bağırsak boyu uzun olanlar varmış onlar çok az çıkarmış tuvalete ve kabız olurlarmış.

Wc sonrasi oturamayacak kadar agriniz oluyorsa anal fissur olmus olmayasiniz? Bir genel cerraha gorunseniz iyi olabilir. Bu surecte bol su,kabizlik yapan yiyeceklerden uzak durun,ama fissur ise mutlaka tedavi almaniz gerekir. Ben yasadim ordan biliyorum siradan bir kabizlik degil korkunc bi sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…