- Konu Sahibi Pokahontass
-
Bekunis diye bir ilaç var ama hamileyken kullanılıyor mu bilmiyorum. Doktoruna sor, uygunsa kullan.
Duphalac benim çocuklarda ve bende sadece gaz yaptı.
Ben de çok çektim, doktorum çok az miktarda sinemaki içmeme bile izin verdi en son
hamilelerin kullandıgı bır ılac var doktorunuz neden vermedi
duphalac surubun adı
Diski yumuşatıcı bir ilaç. Ayrıca başka bir toz var beb hamileyken kullaniyordum. Adini vermem doğru olur mu bilmiyorum magn... diye başlıyor. Ama hamileliğin kaçıncı haftasından sonra başladığımi hatırlamıyorum. Doktoruna sor. Hamilelikte illa öyle olcak diye birşey de yok. Herşeyin bir çözümü var.
Doktor ne kahve ne bitki çayı birşey vermedi. Sadece normal çay içebilirsin oda çok açık olacak dedi.Elmayı aç karnına ye üzerine su iç.
Bide incir ye kayısıya vucut alışmıştır.
Bim deki bitki çayı oda biraz iş görüyo.
buda baska bı yontem ama tutar
tuvalete yalın ayak gırın ve ayaklarınızı tamamen yere basın
biraz fazla beklersiniz ama ıstemsız sekılde olacak
hımm o zaman elmayı dediğim gibi yap ve incir ama bunların hepsi aç karnına olsun :)Doktor ne kahve ne bitki çayı birşey vermedi. Sadece normal çay içebilirsin oda çok açık olacak dedi.
Bir çok bitki çatı diüretik dir. Fazla su atimi bebek için iyi değil. Kardeşim eczacı o yüzden diyorum. Doktora sormadan yeşil cay bile içme.
6 adet kayısısı geceden sıya koy sabah ac karnına kayısıları yiyip suyunu da iç hergün tekrarla benim de böyle hergün cıkmaya basladımDoktor ne kahve ne bitki çayı birşey vermedi. Sadece normal çay içebilirsin oda çok açık olacak dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?