Hamileyken aldatılmak

Siz bunu ne olursa olsun sindiremezsiniz. Bu aile ilişkinize de yansır. Bebeğiniz babası yanında olan ama mutsuz bir çocuk olarak büyür. Bu açıdan baktığınızda hangisi daha sağlıklı çocuk için. Zaten eşinizde babalık vasfı yoksa çocuğu yanındayken bile ilgilenmez. Bu yüzden sağlıklı bir karar vermeniz önemli. Ha ben bunu sindiririm diyorsanız o zmn boşanmayın. Hem niye siz taşınıyorsunuz. O gitsin nereye gidiyorsa

Hamileliğimde ve lohusalığımda eşimin chat programlarında milletle sanal seks yaptığını öğrendim. Öğrendiğimde bebeğim üç aylıktı. Ailemden herkesten uzakta bi başıma günaydoğuda berbat bir ildeyim eşimin görevi nedeniyle. Hep savunması kimselyşe tensel birşey yaşamadım oldu. Ama bu kesinlikle doğru değil ben aldatıldım. Şu an bebeğim sekiz aylık. Bunu öğrenmemin üzerinden beş ay geçmiş. Ama ben hala hem kendime hem eşime hayatı zehir ediyorum. Onunla gülerken veya sıradan birşey konuşurken yüzüne bakınca yaptığı şeyler aklıma geliyor. Affedemiyorum. Sizinki sonuna kadar da gitmiş kadınla ve bunu biliyorsunuz. Mideniz nasıl kaldıracak bu adamı? Ben size söyleyeyim benimki kaldırmıyor. Evilikte bebek sahibi olup o hayata uyum sağlamak yeterince sancılı bir dönem ve sizin eşiniz daha yolun başında elinizi bırakıp gitmiş. Kendinize daha fazla eziyet çektirecek bir karar vermeyin.

Boşan bebeğim hamıleyken senı aldatn ohooooooo normalde haylı haylı aldatır

Ben 25 yaşındayım, evden ayrıyım, tek başıma yaşıyorum çalışıyorum. Bizde aldatma yok ama annemle babamın arası hiçbir zaman çok iyi olmadı. Aynı evi paylaşan iki arkadaş gibiler. (Şimdi arkadaş yazdım diye hemen tepki verenler olabilir, yani akşamları falan babam mutfakta tv izler annem de içerde örgü örer tv izler yatana kadar hiç beraber vakit geçirmezler) Babamla çok mu iyi aram, yoo değil. Boşansalardı benim için belki de daha iyi olurdu. Evde şu an babamın varlığı benim için bi aile varlığı demek değil. Boşanmış olsalardı annemle yaşardım, görüşmek istediğimde dışarda babamla görüşürdüm, en azından evde annemle ortak bi yuvamız olabilirdi

Kadının kocası da manyak bir tip illa ki eşime zarar verir çünkü
E isabet olur. Herkes hakettiğini yaşamış olur. Üzüldüm sizin adınıza.
Ben olsam ne yapardım kesinlikle onları süründürürdüm.

kadının kocasına hemen söyleyin bence, beklemenin bir faydası yok..

aldatmayı kabul etmemek ile egonun da hiç bir alakası yok..

siz suçlu değilsiniz, niçin suçlu olanlar adına düşünüp üzülüyorsunuz ki!

ister annenize gidin ister kocayı evden atın ama ne hali varsa görsün, bu kadar aşağılık bir şeyi hamile karısına reva gören adam için endişelenmenize gerek yok...

sonuna kadar gitmişler...
sonuna kadar gitmişler...
siz daha önce bebek kaybetmişken ve Allah size yeni bir bebek vermişken, sonuna kadar gitmişler...
bunu hazmetmek...hazmetmeyin lütfen ya...
sizin eşiniz sadece eşini aldatan bir adam değil, çok daha beter bi insan

itiraf etmişsiniz, bahane arıyorsunuz, aramayın
dava için yasal süreyi geçirmeyin
adamın içinde biraz çocuk sevgisi varsa boşansanız da yapar babalığını

bu arada arkadaşlara katılıyorum, kadının kocasının öğrenmesi lazım, hatta direkt tazminat davası açın L lavantagirl

Allah yardımcınız olsun.

Boşanın yada boşanmayın diyemem, sonuçta hamilesiniz.

Ama bilin ki affetmeyi deneseniz bile affedemezsiniz, çok büyük bir hayal kırıklığı, çok büyük bir ayıp eşinizin yaptığı.

Olur da boşanmaya karar verirseniz mutlaka kadının eşiyle de konuşun, aldatıldığını bilmeye hakkı var o adamın da.

Ayni fikirdeyim. Umursamayanlari umursamaya bayiliyoruz.
kocam baska bir kadina isteyerek sevismek amaciyla dokundugu anda benim icin biter
insanlar nasil ask yasiyor da aldatilmaya ragmrn seviyorum diyor benim beynim almiyor
adam baska kadina dokunmus opmus sacini oksamis sevismis yahu otesi mi var
sonra da cocugum icin ayrilmam , o cocuklar buyudukleri zaman o kdar mutsuz ve depresif oluyor ki hem babadan hrm anneden nefret ediyor cogu
kadinlarin cocuk bahanesine siginmasini bunyem kaldirmiyor

İkitarafta boşansin sonra rahatla evlensinler.

Bence çocuk doğmasını beklemeden boşanın.

Sen hamilesin onun çocuğuna nasıl bir açlık

Aynı şeyi sen yapsan o seni bosarmiydi ? Evet sen neden affediyosu

Bahane arayinca bahane cok.

peki sence eşin böyle düşündü mu? Benim karım hamile benim çocuğumu taşıyor ben ne yapsam hakkını ödeyemem diyeceği yere aldattı sanki adam çocuğunu çok düşünmüş gibi davranma bence çocuğun böyle bir babaya ihtiyacı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…