- Konu Sahibi lavantagirl
-
Siz bunu ne olursa olsun sindiremezsiniz. Bu aile ilişkinize de yansır. Bebeğiniz babası yanında olan ama mutsuz bir çocuk olarak büyür. Bu açıdan baktığınızda hangisi daha sağlıklı çocuk için. Zaten eşinizde babalık vasfı yoksa çocuğu yanındayken bile ilgilenmez. Bu yüzden sağlıklı bir karar vermeniz önemli. Ha ben bunu sindiririm diyorsanız o zmn boşanmayın. Hem niye siz taşınıyorsunuz. O gitsin nereye gidiyorsaSindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
Boşan bebeğim hamıleyken senı aldatn ohooooooo normalde haylı haylı aldatırMerhaba hanımlar
6 aylık hamileyim ve eşim tarafından eski sevgilisi ile aldatıldığımı öğrendim.
Sıkı durun eski sevgilisi de evli ve çocuklu...
Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşimi seviyorum ama ne kadar yalvarsa ağlasa da bunu asla hazmedemiyorum.
Boşanma avukatı ile anlaştık, evi terketmedim, o da ayrılmak istemediğini söylüyor. Kadın da eşim de pişmanlık yalvarışlarındalar, ama ben unutamıyorum. Akla ihtiyacım var
Ben 25 yaşındayım, evden ayrıyım, tek başıma yaşıyorum çalışıyorum. Bizde aldatma yok ama annemle babamın arası hiçbir zaman çok iyi olmadı. Aynı evi paylaşan iki arkadaş gibiler. (Şimdi arkadaş yazdım diye hemen tepki verenler olabilir, yani akşamları falan babam mutfakta tv izler annem de içerde örgü örer tv izler yatana kadar hiç beraber vakit geçirmezler) Babamla çok mu iyi aram, yoo değil. Boşansalardı benim için belki de daha iyi olurdu. Evde şu an babamın varlığı benim için bi aile varlığı demek değil. Boşanmış olsalardı annemle yaşardım, görüşmek istediğimde dışarda babamla görüşürdüm, en azından evde annemle ortak bi yuvamız olabilirdiSindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
E isabet olur. Herkes hakettiğini yaşamış olur. Üzüldüm sizin adınıza.Kadının kocası da manyak bir tip illa ki eşime zarar verir çünkü
Dogru...Yaa yıl olmuş 2017,halennnn bahane çocuk...boşanmaya cesareti olmayıp çocuğu bahane edip,sonra o çocuğu büyük bir depresyon ve tartışmalar sinsilesinde güya BABASIZ büyütmeyen düşünceli anneler.offf offf
bunu da hic anlamam sanki baba ile cocuk bosaniyor , beni eski sevgilisiyle aldatan bir adam zerre umurumda olmaz kapinin onune koyardimBen bosanacaginizi sanmiyorum. Cunku cocuk dogduktan sonra da cocugumu babasiz birakmak istemiyorum faslina geciyor kadinlar.
bunu da hic anlamam sanki baba ile cocuk bosaniyor , beni eski sevgilisiyle aldatan bir adam zerre umurumda olmaz kapinin onune koyardim
kocam baska bir kadina isteyerek sevismek amaciyla dokundugu anda benim icin biterAyni fikirdeyim. Umursamayanlari umursamaya bayiliyoruz.
kocam baska bir kadina isteyerek sevismek amaciyla dokundugu anda benim icin biter
insanlar nasil ask yasiyor da aldatilmaya ragmrn seviyorum diyor benim beynim almiyor
adam baska kadina dokunmus opmus sacini oksamis sevismis yahu otesi mi var
sonra da cocugum icin ayrilmam , o cocuklar buyudukleri zaman o kdar mutsuz ve depresif oluyor ki hem babadan hrm anneden nefret ediyor cogu
kadinlarin cocuk bahanesine siginmasini bunyem kaldirmiyor
peki sence eşin böyle düşündü mu? Benim karım hamile benim çocuğumu taşıyor ben ne yapsam hakkını ödeyemem diyeceği yere aldattı sanki adam çocuğunu çok düşünmüş gibi davranma bence çocuğun böyle bir babaya ihtiyacı yokSindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?