- 20 Mayıs 2013
- 231
- 97
- 48
- Konu Sahibi lavantagirl
-
Sindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
Buluşup sonuna kadar gitmişler özetle
Merhaba hanımlar
6 aylık hamileyim ve eşim tarafından eski sevgilisi ile aldatıldığımı öğrendim.
Sıkı durun eski sevgilisi de evli ve çocuklu...
Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşimi seviyorum ama ne kadar yalvarsa ağlasa da bunu asla hazmedemiyorum.
Boşanma avukatı ile anlaştık, evi terketmedim, o da ayrılmak istemediğini söylüyor. Kadın da eşim de pişmanlık yalvarışlarındalar, ama ben unutamıyorum. Akla ihtiyacım var[/QUOT]
Gercekten boylelerine diyerek laf bulamiyorum... sizi ve bebeginizi dusunmemis o adam dan size hayir gelmez..., evli kadincik musvettesininde siz vesile olun kocasini uyarin yuva yikmak nasilmis gorsun.
Buluşup sonuna kadar gitmişler özetle
Sindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
Kadının kocası da manyak bir tip illa ki eşime zarar verir çünkü
Buluşmuş ve sevişmiş mi hem de tanıdığın bir kadınla? Nasıl hazmedeceksin?
Ben annemin böyle bişeyi hazmetmesini istemezdim asıl yarın öbür çocuğunun yüzüne nasıl bakacaksın onu düşün. Hele bir de kız çocuğun olursa biri ona bunu yapsa affet der miydin?
Bir mesaj arama olsa hadi diyelim hamilesin zaten biraz daha dusun. Ama sonuna kadar gitmek demek evdekini dusunmemek demektir zaten. Her iki tarafta es ve cocuga ragmen boyle iddiali bir adim atmissa bu bag kopmamis. Firsati kacirmamislar. Kadinin kocasi esinize bir sey yapar diye neden korkuyorsunuz onu anlamadim. Bizim ulkemizde kadinlar neden bu kadar saf ? Hic mi koymadi sana ki hala esime birsey olur modundasin. Ben senin bosanacagini dusunmuyorum zaten. Senin bunu duydugun anda hicbir seyi gozun gormemeliydi. Sizin baginiz kopmus. Bu dupeduz zina. Ve ilk oldugu ne malum?
Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. Evden ayrılmaya karar verdim. Dediğim gibi adamı kapı dışarı etmek de bir çözüm tabi ama benim olmayan bir evde durmak mantıklı gelmedi. En çok da şu mesaj dokundu. Evet benim bir kızım olacak ve daha güçlü bir anneye ihtiyacı var.
Birebir olmasa bile ben eşimin flört leştiği kadını kocasına söyledim .Keşke zamanı geriye alma şansım olsaydı...
Birebir olmasa bile ben eşimin flört leştiği kadını kocasına söyledim .
Sabrınızdan ötürü tebrik ederim.
Şimdi eşinizin yanında mısınız ?
O kadın ile görüşmeyi kesti mi eşiniz ?
Birebir olmasa bile ben eşimin flört leştiği kadını kocasına söyledim .
Sabrınızdan ötürü tebrik ederim.
Şimdi eşinizin yanında mısınız ?
O kadın ile görüşmeyi kesti mi eşiniz ?
Bemce kesinlikle soyleKadının kocası da manyak bir tip illa ki eşime zarar verir çünkü
Söylemeyin .Kadınla görüşmüyorlar zaten şu an. En azından bilgim bu yönde, yeterince korkmuştur sanırım ama çok da umrumda degil. Kadının kocasına gelince söylemeyeceğim zaten boşanmak üzereymiş, bir evlat ne kadar kötü de olsa annesinden ayrı kalmamalı diye düşünüyorum. Eşim her halukarda bir geleceğimiz olmaz onunla boşluğuma geldi diye savunuşlarda ama karar verdim artık
nasıl anlamadımSöylemeyin .
Ben pişman oldum çünkü.
Ayrıyız bizde diğer aile hakkında bilgim yok .Konu dışı olacak ama sevgili hisar
Ne yaptın sen ? Konunu kapattırmıştın galiba. Kadının kocasına ima etmiştin. Esin ve kadın ertesi gün işe gitmemişti sanırım. Son durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?