Hamileyken aldatilmak

adamın iyi davranmasından ziyade telefonun hep ortada olması, işten eve evden işe imaj çizmesi. yani kendinden emin bir tavrı var sanki. hani bir halt karıştıran az çok anlaşılır şüpheli hareketleriyle. bu adam ya fazla soğukkanlı. ya niyetlendi ama anında yakalandı. ya her şey gerçekten bir tesadüf ki bu zayıf bir ihtimal gibi görünüyor. dediğiniz doğru da olabilir. belki konu sahibi güvendiği için takip etme gereği hissetmedi bunca zaman o yüzden ortaya da çıkmadı.

Kendini kandirmaya calisma

Ben knt ederim hep insan oğlu çığ süt emmis kızların kac kere faceden tlf attığı msj hep önce ben gormusumdur aksine netten ben daha iyi anlarım ama baştaki yazılarımda da dedim yakışıklı bir adamla yaşamak gerçekten zor o yapmasada kızlardan çok teklif alıyordu ve bunu hiç saklamadi kac kere bana verdi direk tlf haddini sen bildir muhatap olmama gerek yok diye buraya girmeden önce en son çalıştığı yer üniversitenin öğrenci yurduydu yetkili konumdaydi veda yemeği yapıldı bende gittim ve müdürlerin biri hanım biri erkekti benim yanimda tebrik ettiler bu zamana kadar senin kadar dürüst ve namuslu biriyle çalışmadık gelenler hep hareketlerinden dolayı burdan kovuldu ama sen buraya öyle güzel bir düzen oturttun ki seni çok arayacağız diye kadın müdürü de benle yalnız kaldığında ne kadar şanslı biri oldugumu hayatimda böyle bi erkeğin olmasının varlığının kıymetini bilmemi söylemişti çevreden böyle tepkiler alan biriydi yani ama seytan var arada belki bu zamana kadar yapmadigindan eline yüzüne bulastirdi sacmaladi artık

siz kesin olarak aldattığına mı inanıyorsunuz?

Çok üzüldüm ya hic kimse gorundugu gibi olmuyo malesef ileriyi keşfetmekte mumkun değil kime ne olur bilinmez ama imkanın varsa bırak git çünkü içinden cikmayacak sindiremeyeceksin ve mutluda olamazsin bu durumda keske inkar etmek yerine kabullenseymiş dürüst olsaymis yazık ama imkaninizda yoksa ayni yatağı paylasmayin kendi gururunuzuda dusunun derim ayrı odalarda çocuklar için surdurulen bi evlilige devam edin ayrılma söz konusu değilse tabi ve dip not hala yaninda kalabilmenede affedebilmenede çok sasirdim allahım büyük konusturmasin tabi ama sözler bogazimda dugumleniyo resmen çok uzuldum allah yardımcınız olsun

Bakin oyle sapik adamlarin karisina hicbir sey belli etmedigini, daha da komigi kimsenin da karisina bir sey soylemedigine tanik oldum ki, soyledikleriniz benim icin bir sey ifade etmiyor.

Size kocaniz sapik diyecek halleri yok. Zaten orasi isyeri.

Arada seytan degil kocanizin karakteri var. Sizi sevse baskasina yalarim falan yazamaz emin olun.

Mutlu olmanizi dilerim.

Ekleme: Kardesine artik eve gecebilir miyim aciktim fistigim diyecek hali yok herhalde.

Konu tartismali bile degil.

Ortada yanlışlıkla olan tek şey sizin mesajları görmenizdir.
Geri kalan hepsi bilerek, isteyerek yapılmış - yazılmış şeylerdir bana göre
Bu kadar aptal yerine koyulur mu insan ya ?
Yanlışlıkla kim kime yazar o mesajları ? Hadi yazdı kim der ki öylesine yazmıştır aman umursamayayım.
Tövbee
Eşiniz battıkça batmış.

Başka kadınların kocanızı bu kadar övmesi burda beni rahatsız etti, sizi etmiyor muydu?
Kocan şöyle böyle kıymetini bil cümlelerinin altında hep fesatça bir alt metin var bence. Kocan mükemmel ama sen nasıl onu elde ettin falan bir yakıştıramama hali. Kocanın da zamanla totosu kalkmış diye düşünüyorum.

Yanlis anlasilmasin ama burada boyle yazan uyelerin cogu ya kandiriliyor, yani es bir seyler ceviriyor ve herkes bana bayiliyor diye esini kandiriyor.

Ya da uyeler abartiyor. Yani esiniz yakisiklidir pekala da, kime gore yakisikli, neye gore yakisikli? Biraz gerceklikten yoksun oluyor bu tarz durumlar.

+1

Ben bu zamana kadar kimden hoslanmadiysam hep birşey oldu gorusmeyeceksin dedigim bütün kişiler illa sonunda bu açılma filan yaşadı buna karşı bu kadında da rahatsızlık duydum daha onceden tepki gosterdim seviyeni koru sürekli ne yazıp duruyo diye bu yazmasada o habire yaziyodu napiyonuz bebis napiyo nerdesiniz bizde sıkıldık disardamisiniz son zamanlar ben seviye koydum iyce cvp atmiyordum oda ben yazmayinca azalmıştı yazmayi ama biseyler vardı onda belliydi burda o açılmış olabilir belki ilk adimi o attı ne olursa olsun eşim dedigin ağzının payını vermeliydi bu seviyeye gelmemeliydi

Esiniz flortoz olabilir, o bahsettiginiz acilmalari yakisikli oldugu icin degil herkese mavi boncuk dagittigi icin yasamistir belki.

Ilk adimlik bir olay yok, acik acik iliski var. Esiniz kandirilmis degil yani, yalarim yazmis adam. Eve gitmek icin izin falan aliyor.

Annenizin yanina gitseniz psikolojiniz daha iyi olmaz mi? Sonucta esinizin hamileliginize bir yarari yok.

Valla herkese göre güzellik değişir isterse dünya güzeli olsun hiç önemli değil adam olsun insan olsun banada bakan oldu bu zamana kadar kendide şahit olmuştur evli oldugumu gordukleri halde profilde istek yada msj atanlar benden yana hiç bir şekilde cvp dahi gitmedi öyle şeylere sende buna niye yazdin diyeceği bir ortam hiç olusturmadim burda kadın ne yaparsa yapsın is erkekte bitiyor haddini bildirmesi gerekiyordu bir erkek yazsa bile eğer kendi düzgün birşey olsaydı sen ne yazıyorsun ya nasıl yazabilirsin bunları ağzından çıkanı kulağın duysun demesini bilmeliydi ikisinde de büyük suç var dışı köpek kuyruk sallamasa erkek köpek gitmezmis düşüncesinde değilim o salliyorsa sallasin kormu öteki gitmesin her sallayana gidecekse....

Can'ım bu kadın ne münasebet senin evine gelip konuştu. Böyle bi ithamda hiç bi kadın gidip açıklama yapmaz. Bana birisi böyle bi ithamda bulunacak alnını karışlarım ne gidip açıklama yapcam. Bide kıçımdan ter aktı diye elin adamına niye yazmış sordun mu? Tesadüf seninki de yakarım diyeceğine o iğren şeyi mi yazmış

Her zaman diyorum belki tepkiler olacak ama erkeklerin başka Kadınlara karşı herzaman bir zaafı vardır ve bu hep olacaktır.yakışıklılıkla filan alakası yok.çok nadir gördüm böyle taraklarda hiç bezi olmayan ama 3, 5 tane.onlarda bize denk gelmedi işte.benim eşimde yakışıklıydı, ona buna yalakalıklarını çok gördüm.ama bende güzelim haddini bildirdiğim çok oldu.insanda haysiyet Onur karakter olacak.başka bişeye gerek yok

Bu kardeş kız mı erkek mi ben orayı tam anlayamadım. Cümleleri seri ve noktasız yazmışsın kafam karıştı. O sansürlü yerde ne demek istemiş de bunlar yazılmış.

Bu kardeş kız mı erkek mi ben orayı tam anlayamadım. Cümleleri seri ve noktasız yazmışsın kafam karıştı. O sansürlü yerde ne demek istemiş de bunlar yazılmış.
Erkek kardeş üniversite okuyo bi yandan da çalışıyor ya sözde idda için yazisiyorduk maç için konuşuyorduk bir yandan da o yaziyodu calisiyoz hafta sonu bile filan kicimizdan ter akti filan yazmış sözde bende o sira kardesime maçta gol olmazsa kupon tutmaz bilmem ne diyodu yakarım o maçı gol olmazsa tarzında yaziyodum diye sacmaladi ışte ya çevir kazi yanmasın ne hali varsa görsün artık umrumda degil

saçmalamış gerçekten mesajın o kadından geldiği belli değil mi. kardeşi yazsa görürdün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…