- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
Sizde şunları okumadınız heralde ben aldatilgimin farkındayım basligim bile belli bir kadın gormese bile hisseder bi açıklama yapmasa bile keşke açık yureklikle geçse karsima evet gordun doğru böyle birşey yazdım ama pişmanım dese bu kadar yıpratıcı olmazdı bir kadın için çok gurur kırıcı bir durum allah kimseye yasatmasin kocasıyla sinamasin böyle erkeklerin de cezasını bizler değil allah versin onun tokadı bizimkine benzemez ben allaha havale ederim ikisini de karnimda bir can tasiyorum 25 haftayı bitireceğim kolaymi yaşadıklarım sanıyorsunuz 58 kiloya düştüm 7 kilo vermisim icimdekini düşünemiyorum bunları dusunmekten
Sizde şunları okumadınız heralde ben aldatilgimin farkındayım basligim bile belli bir kadın gormese bile hisseder bi açıklama yapmasa bile keşke açık yureklikle geçse karsima evet gordun doğru böyle birşey yazdım ama pişmanım dese bu kadar yıpratıcı olmazdı bir kadın için çok gurur kırıcı bir durum allah kimseye yasatmasin kocasıyla sinamasin böyle erkeklerin de cezasını bizler değil allah versin onun tokadı bizimkine benzemez ben allaha havale ederim ikisini de karnimda bir can tasiyorum 25 haftayı bitireceğim kolaymi yaşadıklarım sanıyorsunuz 58 kiloya düştüm 7 kilo vermisim icimdekini düşünemiyorum bunları dusunmekten
Pekala, soyle sorayim.
Siz aptal oldugunu dusunmediginiz birine boyle bir yalan soylemeye utanir misiniz, utanmaz misiniz?
Ortada bir de o sacmasapan yalan yuzunden kucuk dusme korkusu olur.
Adamda yok, cunku karisinin inanabilecegini dusunuyor. Konu sahibinin mesajlarini okursaniz ben bilmem, onun gunahi boynuna falan diyor. Yani emin degil zaten yalan soylediginden.
Söz konusu erkekler ve aldatmaları olduğunda evet bu şekilde yalan söylerler.
O kadar saçma aptalca olur ki bu yalanlar.. Yukarıda bir arkadaş yazmış 2 kadınla aldattığı halde kuran'a
el basan çocuğunun üstüne yemin eden. İnkar etmek için her yola başvuruyorlar ve bunları yaparken
buna inanır mı, mantıklı mı vs diye düşünmüyorlar.
Küçük düşme korkusu gibi gibi bir şey bunlarda olmaz. O da bir erdemdir en azından.. O erdeme sahip olmak lazım önce bunu düşünebilmek için..
Konu sahibinin geri sayfalarda mesajları var eşinin söylediklerini yazsa da kendisi de inanmadığını eşine
defalarca söyledi.
Allah yardincin olsun canim hamile halimle ugrastigin şeye bak...eğer bosanmayi dusunuyorsan telefon şirketinden detayli dökümleri isteyeceksin herşey ortaya cikar yok bosanmam dersen unutmaya calisip herşeye devam edeceksin karar senin kararin...Okuyordum hep bende kızıyordum basima geleceğini hiç dusunmemisim demekki 24 haftalik hamileyim 1 kizim var 1 buçuk yaşında 2 kazayla hamile kaldım ama eşim çok istiyordu tekrar bebeği zaten bana karşı aşırı sevgisi vardı 10 sene görüştük 6 senedir evliyiz eşimin önceden daimi işi yoktu bebek olduktan sonra kpss yerleşti ise girdi memur oldu memleketten uzak bi yere geldik bu hamileligim çok zor geciyodu ilk aylar bulantidan oda 2 ay beni annemin evine bıraktı çocuktan dolayı hergün konuşuyoruz tlf çok ozlediği için Kac kere aglastik hiç ayrı kalmadık birbirimizden buraya kadar herşey normal neyse izne ayrıldı geldi memlekette kaldık annemlerde 3 hafta buraya döndük aldattığı kadın is arkadaşı aynı odada çalışıyorlar ailecek görüşüyorduk burda tek görüştüğümüz aile onlardı 1 tanede onun çocuğu var hep yazisirlardi bende gorurdum ama abi kardeş muhabbeti vardı mesafe vardı banada sürekli yazardı kadın arkadaş olmuştu benle birgun tlf çocuk aldı eline yanlışlıkla msj girmiş sex muhabbeti edilmiş tlf bebegim fistigim konuşmalar ilerlemiş ne zaman başladı bu konuşma bilmiyorum ama önceden hiç gormedim tlf elime alıp ne demek oluyo bu sen beni bununla mi aldatiyorsun dediğimde anında msj otomatik sildi valla tlf yanlışlıkla yazmış özür diledim geri filan sacmaladi ama özür msj yok ortada tabi ikinci bir çocuk geliyo bir tane evde var 5 gün bugün çok yalvardı çok büyük yeminler etti çocuğun ustune kadını eve çağırdım geldi ilk defa yazdı böyle birşeyi bende yanlış yazdı diye onemsemedim sakasina vurdum işi gerçekten düşündüğün gibi birşey yok bilmem ne pişkin pişkin ikisi yan yana geldi yeminler ettiler ama ben inanmayi bırak dinleyemiyorum bile bunları boşanmak istiyorum ama kizim bütün gün baba baba dolaniyo bu ikinci babasını görmeden doğacak hala aynı evdeyiz hiç konuşmuyorum o hiçbirşey olmamış gibi aşkım canım ben sürat yapınca bi süre sonra oda sinirlrnmeye basliyo kapıları carpiyo yapmadım daha neyin üstüne yemin edeyim insan çocuğunun üstüne bile bile nasıl yemin eder diyo sürekli bi tartışma cikiyo ben konuşacak birşey bulamıyorum napacagimi bilemiyorum sindiremiyorum heleki hamileyken yaptığı için dahada çok kızıyorum.
Dedim senin dediğini yapmadım ki gerçekten eğer biriyle birlikte olsaydım bunu söylerdim sonuçta ne desemde inanmiyorsun belki 3 gün belki 5 gün durmayacaksin belli seni kaybetmemek için herşeyi anlatırdım diyo yemedi yani eğer itiraf edersen gitmiycem yoksa sonsuza kadar kaybettin beni kendimi iyi hissettiğim ilk gün bu evde olmuycam sende bunu bil ona göre ver cvp dedim ama yok diyo yapmadım diyo başka birşey demiyorya acaba böyle mi söyleseniz. hani gel itiraf et ben de unutayım eskisi gibi olalım. hamileyim dayanamıyorum bu strese, başka türlü ben bunu kafamdan atamıyorum diye yem mi atsanız. yaptıysan da bir hata bilmek hakkım ancak o zaman seni affederim gibi bir şeyler deseniz belki oltaya gelir itiraf eder.
Belki de bu yüzden seni içten içe kıskandı fırsatını bulunca da hıncını böyle aldı kocanı elde ederek valla bana fesat diyenler olacak ama nette ki haberlerde güzelliğini kıskandığı hemcinsinin yüzünü kezzapla yakanı okuduktan sonra buda olur gibime geliyorBiz yeni bir yere geldik kimseyi tanımıyoruz biraz soğuk insanları var buranın eşime ışte o yardım etmeye başladı yeni olduğu için öğrenmesi gerekiyordu ilk zamanlar esinlede tanisalim arkadaş olalım filan demiş bizde kimseyle gorusmuyoruz burdan gidene kadar sikilmazsiniz arada beraber vakit gecirriz demiş esimde bana dedi tanışmak istermisin evine davet ediyo sikiliyosun kimse yok burda kafan uyarsa gorusursun arkadaş olursunuz diye başladı sonrasında çok sık gelip gitme olmasada bu bunaldigimzda beraber ailecek pikniğe filan gidiyorduk kahve içmeye dışarda filan oda sık değil ama sık sık yazardı bebeğiyle benim bebegimin arasında ay farkı var sadece takıldığı şeylerde yazardı yani art niyetli olduğu hiç belli değildi banada eşimin beni çok sevdiğini herşeyden önce seni dusunuyo keşke benimki de öyle olsa sizle biz çok farklıyız filan diye içini dokrdi bazen yani insanın aklına cokta gelecek bir durum olmadı hiç kendisi doğum kilolarını pek atamamış bana derdi hep incecik kalmissin ben senden kac yas kucugum ama ablan gibi duruyorum hani beni çok beğendiğini sürekli dile getirirdi
Dedim senin dediğini yapmadım ki gerçekten eğer biriyle birlikte olsaydım bunu söylerdim sonuçta ne desemde inanmiyorsun belki 3 gün belki 5 gün durmayacaksin belli seni kaybetmemek için herşeyi anlatırdım diyo yemedi yani eğer itiraf edersen gitmiycem yoksa sonsuza kadar kaybettin beni kendimi iyi hissettiğim ilk gün bu evde olmuycam sende bunu bil ona göre ver cvp dedim ama yok diyo yapmadım diyo başka birşey demiyor
hayır yalanı o kadar aptalca ki acaba doğru mu söylüyo bi insan bu kadar da saçma bir bahane uyduramaz diye düşünüyorum. beni şüphelendiren kadının soğukkanlılığı oldu. işyerinde başka kimse yok mu ya tanıdığınız güvendiğiniz.
Sizce dogru soylese hattini kapatir mi?
hat kapatma olayını arkadaşlarının da yaptığını iddia etmiş malum olaylardan dolayı. hani bu da sorup soruşturulabilir. ama o da şüpheli. yani bir insan bu kadar desteksiz nasıl atabilir. bunu anlamak çok zor.
Kardeşi nerede ?aynı mesaj yazışmaları onda da var mı ?Yani 16 senelik bir beraberlik var bu adam bu zamana kadar hiç ama hiç sevgisini yitirmedi ne tlf sakladı ne bişey yakalayana kadar gene tlf ortadaydı çocuk alırdı hep korkum olsa çocuğun eline niye veriyim illa bu zamana kadar gorurdun diyo kardesimle maç konuşuyorduk idda konuşuyorduk ben ona yaziyom diye yazmışım fark etmedim valla yalarim değil yakarım o maçı gol olmazsa anlamında yazıyordum araba yikiyodum diyo aynı anda kardeşiyle msjlastigini gösterdi
Kardeşi nerede ?aynı mesaj yazışmaları onda da var mı ?
Peki eşinin geliş -gidiş saatleri belli mi ?sabit mi yani?iş yerinde bi halt yiyemezler e dışarısı da kısıtlı bunlar bu işi buraya kadar ne ara getirdi ?Yok arabasına binmiyordu zaten küçük biryer burası herkes birbirini tanıyor kasaba gibi dusunun ilcedeyiz is yerinden beraber çıkıp gidip gelme cesaretini gosteremezler öyle kolay kolay dışarda buluşup gezebilecekleri bir ortamda yok yani en ufak birşeyi evdeki kavga ses tonu yukselse bile hemen herkes duyuyor dedikodu kaynıyor öyle bir yer anliycaniz
Yani bir arkadas grubunun hat kapatinca isimlerinin yok olacagini dusunecek kadar gerizekali olmasi mumkun degil.
Kadinlar genelde affetmek icin felaket de olsa bir yalana ihtiyac duyuyor. Adam o sebebi en rezil ornegiyle vermis. Bundan sonrasi konu sahibinin tutumuna bagli.
Ölüm şöylelerine kendini bi hatırlatsa keşke kutsalı bile karıştırmış uçkur belasına orada bir çarpılmamış kio nasıl bir şeydir yabu erkeklerde hiç vicdan Allah korkusu kalmamış mı bir de o kadar büyük yeminler ediyorlar. çocuğunun yüzüne hangi yüzle bakacak acaba.
Ölüm şöylelerine kendini bi hatırlatsa keşke kutsalı bile karıştırmış uçkur belasına orada bir çarpılmamış ki
affetmek içinden ziyade insan onca yıl güvendiği birine konduramaz sanki. yani ben bile o eşin yıllarca bu kadar rahat davranıp karısına o kadar güven vermişken bir anda bu kadar saçma yalanlarla olayı toparlama çabasına şaşırıyorum ve acaba bunlar bir tesadüften ibaret mi hakikaten diyorum. ama erkek milleti işte. her şeyi beklemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?