Hamileyken aldatilmak

Bakin son mesajlarinizda sizi inandiriyor gibi gozukuyor. Sadece su supheli geldi diyorsunuz, sunu gosterdi su olabilir diyorsunuz.

Ben zaten uzulmemeniz, kilo vermemeniz, cocuklarinizin da sizin de iyi olmaniz icin o adamla ayni cati altinda olmamaniz taraftariyim.

ya acaba böyle mi söyleseniz. hani gel itiraf et ben de unutayım eskisi gibi olalım. hamileyim dayanamıyorum bu strese, başka türlü ben bunu kafamdan atamıyorum diye yem mi atsanız. yaptıysan da bir hata bilmek hakkım ancak o zaman seni affederim gibi bir şeyler deseniz belki oltaya gelir itiraf eder.

Burda aldatilip cocuklarim icin affettim diyen bir "nice" var.2 yil gecti hala ayni evdelerdi ama bunalimin icindeydi ve daha yeni kocasina nefret dolu bir konu acmisti...Yani cocuk icin birliktelik mutluluk getirir mi getirmez mi bilemedim.Yasayip goreceksiniz.Umarim bir daha aldatilmazsiniz.Gecmis olsun.Karninizdakine dikkat edin.

Söz konusu erkekler ve aldatmaları olduğunda evet bu şekilde yalan söylerler.
O kadar saçma aptalca olur ki bu yalanlar.. Yukarıda bir arkadaş yazmış 2 kadınla aldattığı halde kuran'a
el basan çocuğunun üstüne yemin eden. İnkar etmek için her yola başvuruyorlar ve bunları yaparken
buna inanır mı, mantıklı mı vs diye düşünmüyorlar.
Küçük düşme korkusu gibi bir şey bunlarda olmaz. O da bir erdemdir en azından.. O erdeme sahip olmak lazım önce bunu düşünebilmek için..
Konu sahibinin geri sayfalarda mesajları var eşinin söylediklerini yazsa da kendisi de inanmadığını eşine
defalarca söyledi.

Bahsettiginiz seyler uzerine yemin eden adam, aptalca bir yalan soylememis ki. Acikca yalan bir sey uzerine yemin etmis.

Erkeklerin kadinlardan cok farkli oldugunu dusunmedigim icin size katilmiyorum. Aldattigini itiraf eden de var, aciklamaya tenezzul etmeyen de var. Cesit cesit insan var, erkek olmalari onlari ayni yapmaz.

Adam oyle bir yalan soylemis ki, iq testinde baraj olamaz. Affetmek isteyen inanir ancak. Bu yalani da affedilecegini dusunen biri soyleyebilir o yuzden bana gore.

Konu sahibi bir seylerden supheleniyor ve bir yalan olduguna emin evet. Ama okuduysaniz soyle olsa bile, boyle olsa bile diyor asla olamayacak seyler icin.

Hattini degistirme sebebine ben bilemem diyor.

Allah yardincin olsun canim hamile halimle ugrastigin şeye bak...eğer bosanmayi dusunuyorsan telefon şirketinden detayli dökümleri isteyeceksin herşey ortaya cikar yok bosanmam dersen unutmaya calisip herşeye devam edeceksin karar senin kararin...

Dedim senin dediğini yapmadım ki gerçekten eğer biriyle birlikte olsaydım bunu söylerdim sonuçta ne desemde inanmiyorsun belki 3 gün belki 5 gün durmayacaksin belli seni kaybetmemek için herşeyi anlatırdım diyo yemedi yani eğer itiraf edersen gitmiycem yoksa sonsuza kadar kaybettin beni kendimi iyi hissettiğim ilk gün bu evde olmuycam sende bunu bil ona göre ver cvp dedim ama yok diyo yapmadım diyo başka birşey demiyor

Belki de bu yüzden seni içten içe kıskandı fırsatını bulunca da hıncını böyle aldı kocanı elde ederek valla bana fesat diyenler olacak ama nette ki haberlerde güzelliğini kıskandığı hemcinsinin yüzünü kezzapla yakanı okuduktan sonra buda olur gibime geliyor

hayır yalanı o kadar aptalca ki acaba doğru mu söylüyo bi insan bu kadar da saçma bir bahane uyduramaz diye düşünüyorum. beni şüphelendiren kadının soğukkanlılığı oldu. işyerinde başka kimse yok mu ya tanıdığınız güvendiğiniz.

Sizce dogru soylese hattini kapatir mi?

Sizce dogru soylese hattini kapatir mi?

hat kapatma olayını arkadaşlarının da yaptığını iddia etmiş malum olaylardan dolayı. hani bu da sorup soruşturulabilir. ama o da şüpheli. yani bir insan bu kadar desteksiz nasıl atabilir. bunu anlamak çok zor.

Yani bir arkadas grubunun hat kapatinca isimlerinin yok olacagini dusunecek kadar gerizekali olmasi mumkun degil.

Kadinlar genelde affetmek icin felaket de olsa bir yalana ihtiyac duyuyor. Adam o sebebi en rezil ornegiyle vermis. Bundan sonrasi konu sahibinin tutumuna bagli.

Kardeşi nerede ?aynı mesaj yazışmaları onda da var mı ?

Peki eşinin geliş -gidiş saatleri belli mi ?sabit mi yani?iş yerinde bi halt yiyemezler e dışarısı da kısıtlı bunlar bu işi buraya kadar ne ara getirdi ?

affetmek içinden ziyade insan onca yıl güvendiği birine konduramaz sanki. yani ben bile o eşin yıllarca bu kadar rahat davranıp karısına o kadar güven vermişken bir anda bu kadar saçma yalanlarla olayı toparlama çabasına şaşırıyorum ve acaba bunlar bir tesadüften ibaret mi hakikaten diyorum. ama erkek milleti işte. her şeyi beklemek lazım.

o nasıl bir şeydir ya bu erkeklerde hiç vicdan Allah korkusu kalmamış mı bir de o kadar büyük yeminler ediyorlar. çocuğunun yüzüne hangi yüzle bakacak acaba.
Ölüm şöylelerine kendini bi hatırlatsa keşke kutsalı bile karıştırmış uçkur belasına orada bir çarpılmamış ki

Mesajlarindan anladigim kadariyla konu sahibi telefon falan karistirmiyormus. Internetten vs de pek anlamiyor sanirim.
Daha once yakalayamamis olmasi muhtemel yani.

Adam iyi davraniyor diye nicin aldatmadigi dusunuluyor anlamiyorum. Ayrilmayi goze alsa zaten aldatmaz, soyler acik acik.

Yani adamin hatasini gormemesi cok arastirmamasindan da olabilir.

Böyle konular okudukça keşke zina eskide olduğu gibi hukuken suç sayılsa ve cezası olsa diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…