En güzeli mesaj ve konuşma dökümanlarını alabilmeniz. Bunu eşinizin alması gerekmiyor mu hat sahibine veriyorlar sanırım. Onları inceleyin bence. %100 emin olmak lazım bu gibi durumlarda.
Onu bende bilemeyeceğim bana açıklamasında fetö olayından dolayı herkes değiştirdi bende çok arkadaşım ekli yakın arkadaşlardan biri karışır bu olaylara bizide etkilere diye korkumdan değiştirdim dedi sik sik konustugum biri icini bilemem bir olaya karisirda ekmegimden olmayim diye diyo günahı boynunaTekrar yazıyorum neden hattını felan değiştirdi, whatsapp kapattı?
Dediği gibi olsa korkacak neyi olcaktı ki?
O sinirle delil toplamak gelmiyo insanın aklina kusura bakmada ayrıca 16 sene boyunca yanlış yapmamış birseyini gormemisim insanın aklina kocam beni aldatiyomu sorusu gelmez durduk yere bunun aptallikla alakası yok yaptiysada yapmadiysa da elbet gün gelir çıkar allah gösterir hertürlü bir küçük çocuk biri de karnimda ilk aşamada boşanmayı kocayı bırak tek düşündüğün çocukların oluyo hamilelik dönemini atlatana kadar durabilirim duramam bilemem ama bir yuvayi yıkmak hic kolay degilmis eğer tek basima olsydim çoktan davamız görülüyordu bileAdam hemen o hatti kapattirip yeni telefon almis.
Yuzde bir milyon emin olunabilir yani.
Zaten konu sahibi, kocaniz size yalanlariyla acikca sen gerizekalisin demis. Yaptigi aciklamayi baska bir sey icin dahi yapsa bosanma sebebi. Size resmen senin beynin yok, ben soyledim oldu demis.
Kanitlari elde tutmayi ne zaman basarabilecek bu kadinlar bilemiyorum. Mesela konusmayi gordunuz, aninda silecegi de belli. Nicin kendinize atmadiniz?
Cunku bosanmayacaksiniz.
Onu bende bilemeyeceğim bana açıklamasında fetö olayından dolayı herkes değiştirdi bende çok arkadaşım ekli yakın arkadaşlardan biri karışır bu olaylara bizide etkilere diye korkumdan değiştirdim dedi sik sik konustugum biri icini bilemem bir olaya karisirda ekmegimden olmayim diye diyo günahı boynuna
Kardeşine fistigim bebegim hep yazar halada öyle yaziyo bakıyorum aynı yaziyo ben ona yazacagi yere öbürüne gondermis olabilir onu anlarım normalde öyle yazar zaten benim tek inanmadigim kadin buna kicimdan ter akti yazmasi ve bununda oyle bir cvp vermesi öncesinden olsa illa gorurdum tlf çocuk çok alır getirir bana kukuli ac diyerek hiç sakinmaz dedikleri gibi ilk yazışma olma ihtimali yüksek yada en fazla 2 günlük bir olay çabuk yakaladım iste allah büyük
O sinirle delil toplamak gelmiyo insanın aklina kusura bakmada ayrıca 16 sene boyunca yanlış yapmamış birseyini gormemisim insanın aklina kocam beni aldatiyomu sorusu gelmez durduk yere bunun aptallikla alakası yok yaptiysada yapmadiysa da elbet gün gelir çıkar allah gösterir hertürlü bir küçük çocuk biri de karnimda ilk aşamada boşanmayı kocayı bırak tek düşündüğün çocukların oluyo hamilelik dönemini atlatana kadar durabilirim duramam bilemem ama bir yuvayi yıkmak hic kolay degilmis eğer tek basima olsydim çoktan davamız görülüyordu bile
Yok arabasına binmiyordu zaten küçük biryer burası herkes birbirini tanıyor kasaba gibi dusunun ilcedeyiz is yerinden beraber çıkıp gidip gelme cesaretini gosteremezler öyle kolay kolay dışarda buluşup gezebilecekleri bir ortamda yok yani en ufak birşeyi evdeki kavga ses tonu yukselse bile hemen herkes duyuyor dedikodu kaynıyor öyle bir yer anliycanizzaten bütün gün birlikteler. mesaj dökümü falan da pek işe yaramayabilir. mailleşiyor da olabilirler. arabasına biniyor mu bu kadın? senin eline pek kanıt geçmeyebilir. hele bundan sonra daha zor. bir de o gün hattı niye kapattı değiştirdi eşin ve sen bunu niye kabul ettin onu anlamadım.
Arkadaşım aldatıldı hem de iki ayrı kadınla. Kocası hem çocuğunun hem de kuranı kerimin üstüne yemin etti. Ben şerefsizmiyim dedi. Kadınlarda evli ve çocukluydu. Evli kadınla ne işim olur dedi.
Arkadaşım ispatladı sonrasında. Hatta birbirlerine cinsel organlarını bile çekip göndermişler. Adam bi daha yapmıcam dedi. Yalvardı yakardı.
Sonuç evet tatlım çocuğu yetmedi kitabın bile üstüne yemin edenler var.
Bence sende aldatılmışsın. Keşke hemen demeseydin de kanıt toplayıp sıratına tükürseydin.
sizin kocanız palavracı. Bu kadar net söylüyorumOnu bende bilemeyeceğim bana açıklamasında fetö olayından dolayı herkes değiştirdi bende çok arkadaşım ekli yakın arkadaşlardan biri karışır bu olaylara bizide etkilere diye korkumdan değiştirdim dedi sik sik konustugum biri icini bilemem bir olaya karisirda ekmegimden olmayim diye diyo günahı boynuna
Ben size aptal demiyorum, o 16 yillik tek hata yapmamis kocaniz diyor acik acik. Sen buna da inanirsin diyor yani.
Simdi ben genel olarak yazdigimi yine yazayim, gerisini siz bilirsiniz.
Sadakatsiz ve yalanci kocalardan bosanmamanin en kotu sonuclarini cocuklar cekiyor. Isterseniz ornek konulari okuyun, cocuklar ne dusunuyor diye.
yani tabiki bir anda evden gitmen ayrılman çok zor. bende hemen düzenimi bozamazdım çocuklardan dolayı. ama işte hala kandırmaya çalışmaları, sen bu kadar huzursuzken onların rahatta olmaları düşüncesi beni bile geriyor burdan. foyaları ortaya çıksın huzurları bozulsun istiyorum. keşke itiraf etseydi kocan daha az can acıtıcı olurdu.O sinirle delil toplamak gelmiyo insanın aklina kusura bakmada ayrıca 16 sene boyunca yanlış yapmamış birseyini gormemisim insanın aklina kocam beni aldatiyomu sorusu gelmez durduk yere bunun aptallikla alakası yok yaptiysada yapmadiysa da elbet gün gelir çıkar allah gösterir hertürlü bir küçük çocuk biri de karnimda ilk aşamada boşanmayı kocayı bırak tek düşündüğün çocukların oluyo hamilelik dönemini atlatana kadar durabilirim duramam bilemem ama bir yuvayi yıkmak hic kolay degilmis eğer tek basima olsydim çoktan davamız görülüyordu bile
Yok arabasına binmiyordu zaten küçük biryer burası herkes birbirini tanıyor kasaba gibi dusunun ilcedeyiz is yerinden beraber çıkıp gidip gelme cesaretini gosteremezler öyle kolay kolay dışarda buluşup gezebilecekleri bir ortamda yok yani en ufak birşeyi evdeki kavga ses tonu yukselse bile hemen herkes duyuyor dedikodu kaynıyor öyle bir yer anliycaniz
Sizde şunları okumadınız heralde ben aldatilgimin farkındayım basligim bile belli bir kadın gormese bile hisseder bi açıklama yapmasa bile keşke açık yureklikle geçse karsima evet gordun doğru böyle birşey yazdım ama pişmanım dese bu kadar yıpratıcı olmazdı bir kadın için çok gurur kırıcı bir durum allah kimseye yasatmasin kocasıyla sinamasin böyle erkeklerin de cezasını bizler değil allah versin onun tokadı bizimkine benzemez ben allaha havale ederim ikisini de karnimda bir can tasiyorum 25 haftayı bitireceğim kolaymi yaşadıklarım sanıyorsunuz 58 kiloya düştüm 7 kilo vermisim icimdekini düşünemiyorum bunları dusunmektenHanimefendi, adam size ayni mesajla ilgili 3 ayri aciklama yapmis.
Yani yalarim degil de ne yazmak istedigiyle ilgili. Son hikayesi de ilkinden tamamen farkli. Hat degistirmesi de hicbir sey ifade etmez tabi ki, sonucta hat hala aktif mi diye bakmiyorlar, kimin adina diye bakiyorlar oyle bir sorusturma durumunda.
Hala dogru olma ihtimali varmis gibi konusuyorsunuz, kendinizi aptal yerine koymayin lutfen.
Bence gayette inanmayacağını biliyor. Sadece son çırpınışları işte.
Kurtulmak inkar etmek için o kadar aptalca gerekçeler sunuyorlar ki belki bir ihtimal diyorlar işte..
Yoksa ''oh ne güzel kandırdım inandı'' demiyorlar bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?