Iş arkadaşı eşimin ailecek görüştüğümüz kisiydi
whatsapptan gönderilmişse inanırım eşinizin dedigine çünkü acele yazarken başka biri yazdıgında ona gidiyor.Tam kardeşine yollarken o bayan yazmışsa o bayana gitmiş olabilir.Neye inanacagimi şaşırdım kadın geldi ilk defa böyle birşey yazdı bende öylesine yaziyodur diye tepki vermedim diyo ondan gelen msjlarda aşkım canım tarzı şeyler hiç yok bunda da sadece bebisim fistigim tarzı yaziyo onuda kardesime yaziyodum hızlı gonderecem diye ona atmisim sen gosteren e kadar haberim olmadı olsa öyle birşey silerdim niye tlf birakiyim diyo ama tlf bu ne demek oluyo diye elime alıp gözüne sokunca hemen msj sildi ne diyon ya sen diye hareketleri suçlu olduğunu gosteriyo bi yandan da bebegin üstüne hayatta yemin etmez etmedi bu zamana kadar olusunu opuyum ki ona yazmadım yanlışlıkla gitti diyo insan çocuğunun ölmesini istermi paçayı kurtarmak için bu kadar mi adiyim kendim için çocuğumu mu feda edecem diyo akıl verin ya neye inancami şaşırdım hamileligin etkisiyle dahada duygusal düşünüyorum 5 günde 5 kilo vermişim yiyiyorum icemiyorum resmen
Ne kadar iğrenç hala yalana devam ediyor , pislikler hadi kocanın yazdığı yanlış olmuş kıçımdan ter aktıda mı yanlış olmuş bu kadının Kocası yok mu çağırın gelsin onada anlatın Karısının yanında bakalım oda bu yanlışlığı kabul edecek mi , Boşa gitsin Rızkı veren Allah'tır mide bulandırıcı .Sex muhabbeti dedigim kadın buna kicimdan ter akti resmen yazmış buda yalarim yazmış sonrasında çok msj yok zaten bi bebisim napiyon bide fistigim ben artık eve gecebilirmiyim çok acıktım yaziyo bana açıklamasında da kardeşine haksızlık yapılmış buda senin c.. yalasinlar bo.. yesinler filan yaziyodum motive ediyordum o sira oda yazarken ona başka bişey yazacaktim galiba arabayı yikiyodum otomatik en son yazılanları uste cikariyo oyle gondermis oda sen ne yaziyon filan dememiş hiç dikkatimi çekmedi once fark edincede özür diledim oda sorun değil yazdı sadece diyo ya inanilacak bi yalan değil sicti siviyo bence ama bu durumda napacagim sağlıklı düşünemiyorum su an akıl verin bana ne olur
Boşan derim sana. Bildiğin pislik ikisi de.Sex muhabbeti dedigim kadın buna kicimdan ter akti resmen yazmış buda yalarim yazmış sonrasında çok msj yok zaten bi bebisim napiyon bide fistigim ben artık eve gecebilirmiyim çok acıktım yaziyo bana açıklamasında da kardeşine haksızlık yapılmış buda senin c.. yalasinlar bo.. yesinler filan yaziyodum motive ediyordum o sira oda yazarken ona başka bişey yazacaktim galiba arabayı yikiyodum otomatik en son yazılanları uste cikariyo oyle gondermis oda sen ne yaziyon filan dememiş hiç dikkatimi çekmedi once fark edincede özür diledim oda sorun değil yazdı sadece diyo ya inanilacak bi yalan değil sicti siviyo bence ama bu durumda napacagim sağlıklı düşünemiyorum su an akıl verin bana ne olur
Sex muhabbeti dedigim kadın buna kicimdan ter akti resmen yazmış buda yalarim yazmış sonrasında çok msj yok zaten bi bebisim napiyon bide fistigim ben artık eve gecebilirmiyim çok acıktım yaziyo bana açıklamasında da kardeşine haksızlık yapılmış buda senin c.. yalasinlar bo.. yesinler filan yaziyodum motive ediyordum o sira oda yazarken ona başka bişey yazacaktim galiba arabayı yikiyodum otomatik en son yazılanları uste cikariyo oyle gondermis oda sen ne yaziyon filan dememiş hiç dikkatimi çekmedi once fark edincede özür diledim oda sorun değil yazdı sadece diyo ya inanilacak bi yalan değil sicti siviyo bence ama bu durumda napacagim sağlıklı düşünemiyorum su an akıl verin bana ne olur
Belki gerçekten yanlışlık olmuştur olamazmı.bide öyle bişey yapsa kızınızın eline verirmi tlfonu yani mesajıda silerdi.anlattıklarınızdan sizi kaybetmeyi göze alamaz gibi geldi bana.Çocuğun üstüne yemin ediyo kardeşiyle bebisim filan yazisir okuyo biyandan calisiyo erkek kardeşi msjbebisim napiyon yaziyodu kardesime atacam diye ona atmisim o sira oda yaziyodu sonradan fark ettim özür msj attım yanlış gondermisim diye yazdım diyo ama özür msj kayıtlı değildi ben seni kaybedecek hiç birşey yapmadım bu zamana kadar diyo küçük bi yerdeyiz anında duyulacak birşeyi nasıl yapmamı beklersin diyo herkes birbirini biliyo heleki iş ortaminda anında sana yetiştirir birileri bunu bile bilemi yapacam diyo
Kıyamam valla çok üzüldüm.ama aldatan adam öyle tlf.ortalarda atıp gezmez bak başka konularda okuyoz tlfona yapışık geziyolar.sana çocuğuna ilgisi nasıl.bu mesajı görmeden önce hiç başka bişeyden şüpelenmedinmiNeye inanacagimi şaşırdım kadın geldi ilk defa böyle birşey yazdı bende öylesine yaziyodur diye tepki vermedim diyo ondan gelen msjlarda aşkım canım tarzı şeyler hiç yok bunda da sadece bebisim fistigim tarzı yaziyo onuda kardesime yaziyodum hızlı gonderecem diye ona atmisim sen gosteren e kadar haberim olmadı olsa öyle birşey silerdim niye tlf birakiyim diyo ama tlf bu ne demek oluyo diye elime alıp gözüne sokunca hemen msj sildi ne diyon ya sen diye hareketleri suçlu olduğunu gosteriyo bi yandan da bebegin üstüne hayatta yemin etmez etmedi bu zamana kadar olusunu opuyum ki ona yazmadım yanlışlıkla gitti diyo insan çocuğunun ölmesini istermi paçayı kurtarmak için bu kadar mi adiyim kendim için çocuğumu mu feda edecem diyo akıl verin ya neye inancami şaşırdım hamileligin etkisiyle dahada duygusal düşünüyorum 5 günde 5 kilo vermişim yiyiyorum icemiyorum resmen
İyi de iğrenç muhabbetler dönüyor bu da yanlışlıkla yazılmış olamaz dimiwhatsapptan gönderilmişse inanırım eşinizin dedigine çünkü acele yazarken başka biri yazdıgında ona gidiyor.Tam kardeşine yollarken o bayan yazmışsa o bayana gitmiş olabilir.
Telefon dökümü nedir ??Telefon dökümlerine baktınız mı? Ve evinizin oldugu binada güvenlik kamerası var mi? Belki esiniz o kadını sizin evinize de getiriyordu. Lütfen bu konulari da araştırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?