Tüm bunlar konuşmaları değiştiriyor mu?Bu zamana kadar şüphe uyandıracak bir durum olmadı zaten olsa kurcalayacagimi biliyor tlf ortada geziyodu hani dışarı hayatida olan biri değil bize karşı değişik hiçbir şey yok ortada ilgisiz kalsam şüphe duyardım zaten ne oldu diye daha öncesinde bu kadın sürekli yazdığı için rahatsız oldugumu ve gerek olmadıkça cvp vermemesini söylemiştim malum fetö durumundan bu aralar çok yoğun çalışıyorlardı herkesle bu görüşme icindelerdi tüm dosyalar filan yeniden duzenleniyordu hep is konuşmaları oluyordu aralarında ama bi onunla değil tüm ordakilerle
Sex muhabbeti dedigim kadın buna kicimdan ter akti resmen yazmış buda yalarim yazmış sonrasında çok msj yok zaten bi bebisim napiyon bide fistigim ben artık eve gecebilirmiyim çok acıktım yaziyo bana açıklamasında da kardeşine haksızlık yapılmış buda senin c.. yalasinlar bo.. yesinler filan yaziyodum motive ediyordum o sira oda yazarken ona başka bişey yazacaktim galiba arabayı yikiyodum otomatik en son yazılanları uste cikariyo oyle gondermis oda sen ne yaziyon filan dememiş hiç dikkatimi çekmedi once fark edincede özür diledim oda sorun değil yazdı sadece diyo ya inanilacak bi yalan değil sicti siviyo bence ama bu durumda napacagim sağlıklı düşünemiyorum su an akıl verin bana ne olur
Araları okumadım benim de midem kalktı ama erkeklerden bekliyorum..O yüzden kimse benim eşim yapmaz demesin.Büyük konuşmamak lazım.İyi de iğrenç muhabbetler dönüyor bu da yanlışlıkla yazılmış olamaz dimi
Bu zamana kadar şüphe uyandıracak bir durum olmadı zaten olsa kurcalayacagimi biliyor tlf ortada geziyodu hani dışarı hayatida olan biri değil bize karşı değişik hiçbir şey yok ortada ilgisiz kalsam şüphe duyardım zaten ne oldu diye daha öncesinde bu kadın sürekli yazdığı için rahatsız oldugumu ve gerek olmadıkça cvp vermemesini söylemiştim malum fetö durumundan bu aralar çok yoğun çalışıyorlardı herkesle bu görüşme icindelerdi tüm dosyalar filan yeniden duzenleniyordu hep is konuşmaları oluyordu aralarında ama bi onunla değil tüm ordakilerle
Sex muhabbeti dedigim kadın buna kicimdan ter akti resmen yazmış buda yalarim yazmış sonrasında çok msj yok zaten bi bebisim napiyon bide fistigim ben artık eve gecebilirmiyim çok acıktım yaziyo bana açıklamasında da kardeşine haksızlık yapılmış buda senin c.. yalasinlar bo.. yesinler filan yaziyodum motive ediyordum o sira oda yazarken ona başka bişey yazacaktim galiba arabayı yikiyodum otomatik en son yazılanları uste cikariyo oyle gondermis oda sen ne yaziyon filan dememiş hiç dikkatimi çekmedi once fark edincede özür diledim oda sorun değil yazdı sadece diyo ya inanilacak bi yalan değil sicti siviyo bence ama bu durumda napacagim sağlıklı düşünemiyorum su an akıl verin bana ne olur
Bu zamana kadar şüphe uyandıracak bir durum olmadı zaten olsa kurcalayacagimi biliyor tlf ortada geziyodu hani dışarı hayatida olan biri değil bize karşı değişik hiçbir şey yok ortada ilgisiz kalsam şüphe duyardım zaten ne oldu diye daha öncesinde bu kadın sürekli yazdığı için rahatsız oldugumu ve gerek olmadıkça cvp vermemesini söylemiştim malum fetö durumundan bu aralar çok yoğun çalışıyorlardı herkesle bu görüşme icindelerdi tüm dosyalar filan yeniden duzenleniyordu hep is konuşmaları oluyordu aralarında ama bi onunla değil tüm ordakilerle
Belki kadının niyet bozuk olablirNeye inanacagimi şaşırdım kadın geldi ilk defa böyle birşey yazdı bende öylesine yaziyodur diye tepki vermedim diyo ondan gelen msjlarda aşkım canım tarzı şeyler hiç yok bunda da sadece bebisim fistigim tarzı yaziyo onuda kardesime yaziyodum hızlı gonderecem diye ona atmisim sen gosteren e kadar haberim olmadı olsa öyle birşey silerdim niye tlf birakiyim diyo ama tlf bu ne demek oluyo diye elime alıp gözüne sokunca hemen msj sildi ne diyon ya sen diye hareketleri suçlu olduğunu gosteriyo bi yandan da bebegin üstüne hayatta yemin etmez etmedi bu zamana kadar olusunu opuyum ki ona yazmadım yanlışlıkla gitti diyo insan çocuğunun ölmesini istermi paçayı kurtarmak için bu kadar mi adiyim kendim için çocuğumu mu feda edecem diyo akıl verin ya neye inancami şaşırdım hamileligin etkisiyle dahada duygusal düşünüyorum 5 günde 5 kilo vermişim yiyiyorum icemiyorum resmen
külliyen yalan, herşey ortada zaten ve çok bariz, adam resmen çocuğunun ölüsüne yemin etmiş karaktersiz şeySex muhabbeti dedigim kadın buna kicimdan ter akti resmen yazmış buda yalarim yazmış sonrasında çok msj yok zaten bi bebisim napiyon bide fistigim ben artık eve gecebilirmiyim çok acıktım yaziyo bana açıklamasında da kardeşine haksızlık yapılmış buda senin c.. yalasinlar bo.. yesinler filan yaziyodum motive ediyordum o sira oda yazarken ona başka bişey yazacaktim galiba arabayı yikiyodum otomatik en son yazılanları uste cikariyo oyle gondermis oda sen ne yaziyon filan dememiş hiç dikkatimi çekmedi once fark edincede özür diledim oda sorun değil yazdı sadece diyo ya inanilacak bi yalan değil sicti siviyo bence ama bu durumda napacagim sağlıklı düşünemiyorum su an akıl verin bana ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?