Hamileyken aldatilmak

Eşiniz sağlam saçmalamış. Bence zaman kaybetmeyin aldatmadan boşanma davası açın ki kadından da tazminat alabilin.
Birde insan biz beraber değiliz der mi eşinin karısına. Eğer kendinden eminse seni rezil ederlerdi gelip yalvarmazlardı.

Bu şüpheyle yaşayacağıma gider mesajları döktürürüm arkadaşım.. erkek milleti sonuna kadar inkar eder.. bi de uyduruktan yalanlar resmen ben malım kapasitem bu kadar diye bağırıyor.. Allah güç kuvvet versin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. bu arada watsapp yazışmalarını geri yükleme şansınız var sanırım watsappı silip geri yükleyince yazışmalar geri geliyo diye biliyorum.. hatta bikaç defa eşimin tel.de yapmıştım geri gelmişti

siz yokken whatsaptan konusmus ve silmis olabilirler. geri yukleme yaparsaniz cikar arkadasin dedigi gibi.

Bittercoffee birde ben bisi sormak istiyorum. whatsap konusmalarini tamamen silmek mumkun degil mi yani. nasil siliniyor.

Adam bağıra bağıra aldatmış
Ayrıca inanılmaz seviyesiz
Kusura bakmayın

Konuya esinizin size olan askindan ayri kalamamasindan bahsetmissiniz de yaptiklariyla soylediklerinize insan gercekten anlam getiremiyor. Bi kac ay icinde insan bu kadar mi degisir. Burdan gordugum konulardan ve kendi cevremden olsun eger cocuklar var babasiz olmasin mantigindasiniz susup oturmaktan baska bi seceneginiz yok sineye cekeceksiniz. Acikcasi bosanacaginizi da dusunmuyorum onun icin cok fazla didiklemeyin derim

yorumlarda yazmışlar ben de boşanacağınızı düşünmüyorum. bu olay olalı ne kadar zaman geçti? o zamandan beri evde misiniz? sayfaların hepsini okuyamadım.
anında evden ayrılmanız veya onu kovmanız gerekmez miydi, yahu insanın midesi kaldırmaz. kadının hareketleri kesinlikle suçlulukla yapılan örtbas etme çabaları. aşırı iyi davranma.
eşiniz inanılmaz seviyesiz. bunlar soğumanıza yetmediyse daha da boşanamazsınız.. çocuk bahanesinin arkasına sığınmayın. evet kolay olmayacak belki 2 çocukla özellikle, ama sürekli şüpheyle siz rahat edebilecek misiniz? aynı şekilde eskisi gibi yaklaşabilecek misiniz? sürekli yıpranmaktansa, bitirin.

Boşanmayacaksan kurcalama, kendine ve çocuklarının pskolojisine zarar vermekten öteye gitmez yine olan sana olur.

Sucsuz erkek yemin edip yalvarmaz sizi rezil eder bence.. Ayrica benim mesai arkadasimin esi gelip benim kocamla iliskin var mi dese sac bas birakmam hatunda ne bicim yakistirma bu diye.. yani bunlar piskin piskin yemin ediyolarsa ne yaptiklari belli degil mi?

Kadın benim kocam daha kötü şeyler yapti demiş bide. E hani eşin kötü birsey yapmamışti, mesajı yanlışlıkla atmisti. Niye bu savunmalar. Iyice sacmalamislar.

Çalışıyormusunuz bilmiyorum ama şuanki durumunuza bağlı hareket etmek zorundasınız.evet bence kesin aldatılmışsınız.bunu kabullenmekten başka çare yok.ama hamilesiniz bence durumu kabul edip eşinizide bu şekilde kabul edip şu günlerinizi şimdilik atlatmaya çalışın.normal bir hayat sürün.sineye çekin.bebeğiniz doğsun biraz toparlanın kendinize tamamen geldiğinizde hatta çalışmıyorsanız bir iş bulup Çalışmaya Başladıktan sonra boşanın.şahsi fikrimdir.doğrudur yada yanlıştır.ama önce kendinizi garantiye almalısınız.şuan boşanmanın sizi daha çok yıpratacağını düşünüyorum çünkü.

Anladım. Ben yine de yapmazdım böyle birşey. Kadın belki de içinden gülmüştür kıs kıs

siz yokken whatsaptan konusmus ve silmis olabilirler. geri yukleme yaparsaniz cikar arkadasin dedigi gibi.

Bittercoffee birde ben bisi sormak istiyorum. whatsap konusmalarini tamamen silmek mumkun degil mi yani. nasil siliniyor.
whatsapp ınızdan ayarlara giriyosunuz orda sohbetleri seçiyosunuz. Sohbet yedeği var onu seçiyosunuz google drive a yedekleye dokunuyosunuz ve orda yok yazanı seçiyosunuz.. bir de sohbet geçmişinden tüm sohbetleri sil var.. önce tüm sohbetleri silip ardından dediğimi yapın isterseniz daha garanti olur sanki :)

Kullandığı hattı kapattirdi yeni hat var su an hiç whatsap filan yuklemedi buna birbirlerinde elli değiller onları yapınca olacak mi eskiler gene çıkacak mi ya su an dokuman alamıyorum aradım ama sadece fetö olayından dolayı arastirilanlar için dokuman cikariliyormus bu sıra cikariyacagim ortada ama ciksada zaten birşey fayda etmeyecek 1 haftadır cogaliyo ofkem aileme anlatmadim daha evlerinde değiller 3 gün sonra geçecekler bende o zaman gitmeyi düşünüyorum yüzyüze konuşup anlatmak istiyorum allah kimseyi kocasıyla sinamasin arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ederim aldatildigim farkındayım kendimi de kandirmiyorum herkes bir ders çıkarır bu yazılanlardan zaten kadın kadına bunu yapmamalı yazık bunca seneye emeklere aska sevgiye kolay olmayacak biliyorum ama iki tane kızda ben buyutecegim inşallah sutu bozuklardan olmazlar bu kadın gibi

Boşanmak istemiyorsan o ayri mesele. Ama yok hamileyim yok çocuk babasını ozler diye düşünme. Kac konu var burda hamile esinden aninda boşanıp sevgilisini ailesiyle tanistirma moduna giren. Ama erkek pişman ayaklarındaysa hamilesin boşanma bekleye geliyor olay. Iyi de zaten ayrılmaya kararliysa ayni evde kalmak ya çok daha fazla zarar verir ya da normal davranirsa aylar sonra birden ayrılalım mi diyecek. Muhtemelen de olay soğuyunca cesaret edilemeyecek.

A ahesmira konunu takip ediyorum. Bence sen ilk once telefon dokumanlarina bakin. Ve "eve cagirdim, bakalim ikisinin dedikler birbirini tutuyormu acaba"demissin. Benim eski sevgilimin bi kizla canli canli yazismasini gordum fbda. Sonra msnden devam ettiler takip edemedim ordan olmuyor. Ve dayanamadim canina okudum. Bu okuz bna " istersen kizida cagiriyim valla seni aldatmadim" dedi cok kolayca. Ve 5 dk icinde kizi bi guzel tehdit etti ve beni inandirdi aldatmadigina kizinda sahitligiyle. Yani sen olmaz sanma kizi tehditle yada is birligiyle cokta guzel oyuna getirebilirler. Asla emin olamazsin. Geceden sabaha kac 5 dk girer haberin varmi. Bir bir tembihlemistir kizi. Ben o an inandim ve tam 10 ay sonra kiza yalvardim lutfen dogruyu soyle o gece neler oldu diye. O an ogrendim kizi tehdit ettigini.
Neyse.

Baska bi noktata deginicegim. Whatsapp web ne bilirmisin? Esinin whatsapptan neler yazdgini aninda laptoptan gormek icin bi site. Bence senin caren bu. Ornegin al bir aksam karsina " ben o kadinla bi konusma daha yapicam" de esine ve yan odaya gec. O yan odada ac laptopu ve sicagi sicagina bak bakalim kizi yine tembihliyormu. Sen odadan ayrildigin an yazicaktir o kadina. Benim zamanimda olsaydi bu ben 10 ay kandirlmis olmazdim.

Daha sürüyle iğrenç konuşma mevcut Ada'm Nasıl korktuysa konuşmaların hepsini görme diye nerdeyse Telekom'u ptt yi kapatacak az kalmış yani emin ol o hat dökümünden ne pislikler çıkacak.. Ben olsam boşanma davası açardım aldatma sebepli zaten orda hat dokumu fln çıkar ortaya mecbur. Bu rezilliği yaşamak zorunda değilsin. Kadın belli oynak cıvık karaktersiz ama esinde onun karşısında gerçek karaktersizğini dökmüş ortaya. Karakterli bi insan olsa bacım sen benim iş arkadaşımsın hem sen hem ben evliyiz bu laflarını duymamış olayım biraz daha ciddi olalım bu be laubalilik dese bastan önünü kesebilirdi ama bu şekilde gelişmesini tercih etmiş pislik. Sandıki kadın zaten evli sıkıntı çıkmaz benim eş de memlekette ruhu duymaz ana Allah cc işte böyle unutturup çocuğun elinde acık etmiş gizli pisliklerini.

ya hadi adama inanalım.

ben erkek kadın dostluğuna da ayrı bir gözle bakmam.

ama düşünün ki daha bir yıldır tanıştığınız iş arkadaşınızla sürekli face den watsup dan ordan burdan ne konuşursunuz ki.
bizim ofisin de watsup gmail grupları var ama ortak yani, oradan genel muhabbet döndürürüz. kişisel mesaj da atarım elbet ama gerekli olduğu durumlarda, ki bu insanlarla neredeyse 3-4 yıldır beraber çalışıyorum. hiç birinin eşine de ayrıca yazmam, bazen ortak organizasyonlarda karşılaşırız muhabbet ederiz, bazen de bayram şu bu zamanı arkadaşlara eşinize selam söyleyin türünden selam gönderirim o kadar.

bir yıl içerisinde bu ne samimiyet ben en çok ona takıldım.

ben konu sahibinin eşine inanmak istemesini garipsemiyorum, 10 yıldır hayatınızda olan biri, ilgisini hiç eksik etmeyen birine inanmayı seçersiniz siz de olsanız, açıkçası birden insan nasıl değişir onu da çözemedim. ya daha öncesinde de bu adamın bazı karaktersiz işlerine göz yumdu konu sahibi, ya da bilemiyorum ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…