Hamileyken aldatilmak

Ben hic ilgi eksikliği hissetmedim ki bir dedigim iki olmazdı bulup buluşturup hep yapardı bi şekilde gene aynı devam ediyor o şehirden uzaklaştık 10 saat uzağa hemde zaten 1 günde gerçekleşti herşey haber geldi kıyafetleri topladık geldik esya orda ev orda maaştan sonra evi getirecek ben gidemem gunum azaldı yolları çok kotu bir şekilde yerleştirecek yeni ev yeni ortam zaten ailem yanlarında olmamdan yana değil direk söyledi annem 2 çocukla kusura bakma kabul etmem tutun evinizi gecinin dedi ben bir süre annemde kalmak istiyorum gelmek istemiyorum yanina kafamı toparlayamadim sağlıklı düşünmek için buna ihtiyacım var dedim tlf konuşurken annemde yanimdaydi annemde öyle dedi şok oldum bu hafta o annesigilde ben annemgilde kendimi siginti gibi hissediyorum ne burda ne orda mutlu değilim cocugum bi dogsun istiyorum son ay geçmekte bilmiyor

Ya inanmayın allah aşkına
Kadının kocasına da söyleyin mesajları

Msj ların başı sonu yok ilk defa gördüm bu yazismayi ben memleketteyken bu kadın bana yaziyo aynı ortamda oldukları için bulantilarin gecmedimi kendini iyi hissediyosan gel artık sensiz bu adam çok kotu oluyo bütün gün sürekli sizi soyluyo valla bunaldik artık sensizlik gerçekten yaramiyo ne zaman gelecen filan bana açıklamasında kicimdan ter akti yazmış o başındaki muhabbet nedir bilemiyorum çünkü yoktu buda uff yakiyim senin terini pis şey yazacaktim otomatik atmış sonradan gördüğümde de özür diledim diyo yeminler ediyo num değiştirdi faceden herşeyden engelledi whatsap filan kapattı kullanmıyor ama icimdeki şüphe bana yetiyor ışte kocam baya yakışıklı etraftan dikkat çeken birisi zaten bunun farkındayım ama bende bakımsız çirkin bir kadın değilim doğum yapmış 6 aylık hamile gibi değilim eşim hep der kimse tirnagin bile olamaz hamileyken ayrı değilken daha bi ayrisin diye konuşur çok kıskanır etraftan ama öyle bunaltacak hareketler sergilemez bu zamana kadar ilk defa böyle birşey yaşıyorum aklımdan kalbimden cikmiyo o rahat ben yapmadım kendinden eminim diyo
Ayyy ne otomatigi ne yanlisliklasi her sey ortada siz hala kocam beni seviyo.Arkadasim gozuyle gordu evinde ciplak basti simdi barisiyor.Yani sizin gibiler susun oturun bosverin iste.Kapatin gözünüzü. Bakma o telefona bi daha..zaten simdi yuttu saf diyorlar bari bırak devam etsinler.Bunu kabullenmissin.

Telefon yanlıslıkla bebegım sex vs nasıl yazıyor anlamıyorum. Bosanmasan bu sapık zıhnıyetlı kocanla ıkı cocuk aynı evde nasıl olacak? Sen nasıl mıden kabul edıp kadınlık yapabıleceksın?

Durumunuza çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun dinlerken midem bulandı bu durumu o kadının kocası ile de paylaşın. Eşinizin eşime yazdığı bu tarz iğrenç mesajı yakaladım diye..

Sex muhabbeti dedigim kadın buna kicimdan ter akti resmen yazmış buda yalarim yazmış sonrasında çok msj yok zaten bi bebisim napiyon bide fistigim ben artık eve gecebilirmiyim çok acıktım yaziyo bana açıklamasında da kardeşine haksızlık yapılmış buda senin c.. yalasinlar bo.. yesinler filan yaziyodum motive ediyordum o sira oda yazarken ona başka bişey yazacaktim galiba arabayı yikiyodum otomatik en son yazılanları uste cikariyo oyle gondermis oda sen ne yaziyon filan dememiş hiç dikkatimi çekmedi once fark edincede özür diledim oda sorun değil yazdı sadece diyo ya inanilacak bi yalan değil sicti siviyo bence ama bu durumda napacagim sağlıklı düşünemiyorum su an akıl verin bana ne olur

yalarım ne demek ya:kusmuk:Elinizden geliyorsa gerçekten boşanın. Aileniz arkadanızda destekçiyse hiç bakmayın arkanıza. Bide pişkin pişkin gelmiş açıklama yapıyorlar iğrenç insanlar... Yalarımı da mı kardeşine diycekmiş. Kardeşide k.çımdan ter aktı demiş de ay tesadüfe bak kadında aynısını demiş.. :Oda kardeşi yerine kadına atmış.. Gerçekten çok sinirlendim. KAdın evli mi? Kocasına söylemelisin. Sende çık git evden. Pislik herif karın sana 2. çocuğunu verecek senin yaptığına bak. Böyle adamlardan 3 tanesini taksimde sahip çıkamadıkları uçkur yerlerinden sallandıracaklar bak birdaha yapmaya cesaret ediyor mu kimse.:KK62:

Kimse kendini kandirmasin, hem aldatmis hem de cocugunun olusu uzerine yemin edecek kadar alcalmis. Tebrik ediyorum esinizi 10 yillik iliskinin icine nasil s.cilir gostermis. Herseyi yakip yikip gidecekseniz ki insallah imkaniniz vardir gidersiniz. Lutfen diger kadinin esini de bilgilendirin. Zavalli adam.

Sex muhabbeti dedigim kadın buna kicimdan ter akti resmen yazmış buda yalarim yazmış sonrasında çok msj yok zaten bi bebisim napiyon bide fistigim ben artık eve gecebilirmiyim çok acıktım yaziyo bana açıklamasında da kardeşine haksızlık yapılmış buda senin c.. yalasinlar bo.. yesinler filan yaziyodum motive ediyordum o sira oda yazarken ona başka bişey yazacaktim galiba arabayı yikiyodum otomatik en son yazılanları uste cikariyo oyle gondermis oda sen ne yaziyon filan dememiş hiç dikkatimi çekmedi once fark edincede özür diledim oda sorun değil yazdı sadece diyo ya inanilacak bi yalan değil sicti siviyo bence ama bu durumda napacagim sağlıklı düşünemiyorum su an akıl verin bana ne olur
Yok artık daha da neye inanacağını mi şaşırıyosun . Fıstık yazdi yanlislikla oda bunları yazdi yanlislikla 😳

Okuyordum hep bende kızıyordum basima geleceğini hiç dusunmemisim demekki 24 haftalik hamileyim 1 kizim var 1 buçuk yaşında 2 kazayla hamile kaldım ama eşim çok istiyordu tekrar bebeği zaten bana karşı aşırı sevgisi vardı 10 sene görüştük 6 senedir evliyiz eşimin önceden daimi işi yoktu bebek olduktan sonra kpss yerleşti ise girdi memur oldu memleketten uzak bi yere geldik bu hamileligim çok zor geciyodu ilk aylar bulantidan oda 2 ay beni annemin evine bıraktı çocuktan dolayı hergün konuşuyoruz tlf çok ozlediği için Kac kere aglastik hiç ayrı kalmadık birbirimizden buraya kadar herşey normal neyse izne ayrıldı geldi memlekette kaldık annemlerde 3 hafta buraya döndük aldattığı kadın is arkadaşı aynı odada çalışıyorlar ailecek görüşüyorduk burda tek görüştüğümüz aile onlardı 1 tanede onun çocuğu var hep yazisirlardi bende gorurdum ama abi kardeş muhabbeti vardı mesafe vardı banada sürekli yazardı kadın arkadaş olmuştu benle birgun tlf çocuk aldı eline yanlışlıkla msj girmiş sex muhabbeti edilmiş tlf bebegim fistigim konuşmalar ilerlemiş ne zaman başladı bu konuşma bilmiyorum ama önceden hiç gormedim tlf elime alıp ne demek oluyo bu sen beni bununla mi aldatiyorsun dediğimde anında msj otomatik sildi valla tlf yanlışlıkla yazmış özür diledim geri filan sacmaladi ama özür msj yok ortada tabi ikinci bir çocuk geliyo bir tane evde var 5 gün bugün çok yalvardı çok büyük yeminler etti çocuğun ustune kadını eve çağırdım geldi ilk defa yazdı böyle birşeyi bende yanlış yazdı diye onemsemedim sakasina vurdum işi gerçekten düşündüğün gibi birşey yok bilmem ne pişkin pişkin ikisi yan yana geldi yeminler ettiler ama ben inanmayi bırak dinleyemiyorum bile bunları boşanmak istiyorum ama kizim bütün gün baba baba dolaniyo bu ikinci babasını görmeden doğacak hala aynı evdeyiz hiç konuşmuyorum o hiçbirşey olmamış gibi aşkım canım ben sürat yapınca bi süre sonra oda sinirlrnmeye basliyo kapıları carpiyo yapmadım daha neyin üstüne yemin edeyim insan çocuğunun üstüne bile bile nasıl yemin eder diyo sürekli bi tartışma cikiyo ben konuşacak birşey bulamıyorum napacagimi bilemiyorum sindiremiyorum heleki hamileyken yaptığı için dahada çok kızıyorum.
Ya otomatik nasil silindi mesaj anlamadim

Allah aşkına bu cümleler yanlikla mi yazılmış...en uste çıkıyorsa son yazilanlar bunu da birine yazmış demek ki ...ay çokilginc

Y
Uhh kesinlijle yalan soyluyorr, istersen inanmis gibi yap takip et bakalim tekrar yakalarsan anlarsin zaten

Back
X