Okuyordum hep bende kızıyordum basima geleceğini hiç dusunmemisim demekki 24 haftalik hamileyim 1 kizim var 1 buçuk yaşında 2 kazayla hamile kaldım ama eşim çok istiyordu tekrar bebeği zaten bana karşı aşırı sevgisi vardı 10 sene görüştük 6 senedir evliyiz eşimin önceden daimi işi yoktu bebek olduktan sonra kpss yerleşti ise girdi memur oldu memleketten uzak bi yere geldik bu hamileligim çok zor geciyodu ilk aylar bulantidan oda 2 ay beni annemin evine bıraktı çocuktan dolayı hergün konuşuyoruz tlf çok ozlediği için Kac kere aglastik hiç ayrı kalmadık birbirimizden buraya kadar herşey normal neyse izne ayrıldı geldi memlekette kaldık annemlerde 3 hafta buraya döndük aldattığı kadın is arkadaşı aynı odada çalışıyorlar ailecek görüşüyorduk burda tek görüştüğümüz aile onlardı 1 tanede onun çocuğu var hep yazisirlardi bende gorurdum ama abi kardeş muhabbeti vardı mesafe vardı banada sürekli yazardı kadın arkadaş olmuştu benle birgun tlf çocuk aldı eline yanlışlıkla msj girmiş sex muhabbeti edilmiş tlf bebegim fistigim konuşmalar ilerlemiş ne zaman başladı bu konuşma bilmiyorum ama önceden hiç gormedim tlf elime alıp ne demek oluyo bu sen beni bununla mi aldatiyorsun dediğimde anında msj otomatik sildi valla tlf yanlışlıkla yazmış özür diledim geri filan sacmaladi ama özür msj yok ortada tabi ikinci bir çocuk geliyo bir tane evde var 5 gün bugün çok yalvardı çok büyük yeminler etti çocuğun ustune kadını eve çağırdım geldi ilk defa yazdı böyle birşeyi bende yanlış yazdı diye onemsemedim sakasina vurdum işi gerçekten düşündüğün gibi birşey yok bilmem ne pişkin pişkin ikisi yan yana geldi yeminler ettiler ama ben inanmayi bırak dinleyemiyorum bile bunları boşanmak istiyorum ama kizim bütün gün baba baba dolaniyo bu ikinci babasını görmeden doğacak hala aynı evdeyiz hiç konuşmuyorum o hiçbirşey olmamış gibi aşkım canım ben sürat yapınca bi süre sonra oda sinirlrnmeye basliyo kapıları carpiyo yapmadım daha neyin üstüne yemin edeyim insan çocuğunun üstüne bile bile nasıl yemin eder diyo sürekli bi tartışma cikiyo ben konuşacak birşey bulamıyorum napacagimi bilemiyorum sindiremiyorum heleki hamileyken yaptığı için dahada çok kızıyorum.