Bun6n özgürlüğü şımarıklığı mı var özgür olmak istiosa nie evlenmiş çocuk yapmış?! kendini kandırma lütfen adam rahat rahat yalan söylüyor boşanman için elinden geleni yapıyor boynuz yiyorsun bariz ortada sen umrunda dğilsin adamın.sen hamileyken tatile gitmelr falan filan alnından vururum yerinde olsam Allah kimsenin başına vermesin.onu sen doğurcan srnin evladın o herif bi naneye şimdiden yaramıyor ki ona muhtaç hissetme sakın kendini..Bir bela olduğunu düşünmüyorum aldattığımıda düşünmüyorum tamamen şımarıklık yapıp özgür olmak istiyor bence
Çok güldüm,aslında yazarken bende düşündüm,çok mu safım neCanım nickinle yorumun nasıl uymuş birbirine
Saf demiyelim iyi niyetli diyelimÇok güldüm,aslında yazarken bende düşündüm,çok mu safım ne
Kamera kayıtlarını getirmiyor oteli bilmiyorum bütün yaptıkları aldattığını göstersede hiçbir kanıtım olmadığı için elim kolum bağlı
Canım kanıtın var zaten babası bile yok demiş yalan söylüyor adam ve yalan söylediğini görmen için böyle yapıyor üstelik..ulaşabilcen kişileri söylüyor yaniKamera kayıtlarını getirmiyor oteli bilmiyorum bütün yaptıkları aldattığını göstersede hiçbir kanıtım olmadığı için elim kolum bağlı
Canım kanıtın var zaten babası bile yok demiş yalan söylüyor adam ve yalan söylediğini görmen için böyle yapıyor üstelik..ulaşabilcen kişileri söylüyor yani
Diyelim aldatılmadın.Kamera kayıtlarını getirmiyor oteli bilmiyorum bütün yaptıkları aldattığını göstersede hiçbir kanıtım olmadığı için elim kolum bağlı
Gercekten boyle mi dusunuyorsunuz?Bir bela olduğunu düşünmüyorum aldattığımıda düşünmüyorum tamamen şımarıklık yapıp özgür olmak istiyor bence
Hadi gittin diyrlim kadın 3 gün sonra arayınca hayvan gibi nasıl ararsın die bağırıp yüzüne kapatırsın.aşşalık pislik böleleri yüzünden dünya çirkinleşiyorAldattığı bariz belli de hadi diyelim aldatmıyor. Bu kadar yalancı birinden bence de boşanın.
Ayrı tatile zaten karşıyım. Bir de hamile eşini yalnız bırakıp tatile gitmek ne demek?
Bencede. Zaten ayrilmayacak yineKonuyu hortlattım. Bu zamandan beri ortadaymış her şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?