Hamileyken boşanmak

arkadaşı ile antalyada tatile gitmesine nasıl izin verdiniz bu bir.
ikincisi hadi gitti bu otelin adı sanı nedir.o telefonu açtığında nasıl tersler kapatır kocanız karısına.
üçüncüsü ve en önemlisi siz kaç yıllık evlisiniz ve bu adamdan ne ara emin olup hamile kaldınız ?
yani inanın cok üzülüyorum şu durumu yaşayan hemcinslerime ama lütfen kendinize saygınız olsun ya
bir adam nasıl karısı hamile iken arkadaşıyla tatile gider üstelik iki üç gün karısının aramamasını bekler.belki bir şeye ihtiyacınız oldu yada rahatsızlandınız üstelik hamilesiniz yani.
ortada örnek çift değil kendini örnek çift zanneden bir bayan gördüm malesef

Bir bela olduğunu düşünmüyorum aldattığımıda düşünmüyorum tamamen şımarıklık yapıp özgür olmak istiyor bence
Bun6n özgürlüğü şımarıklığı mı var özgür olmak istiosa nie evlenmiş çocuk yapmış?! kendini kandırma lütfen adam rahat rahat yalan söylüyor boşanman için elinden geleni yapıyor boynuz yiyorsun bariz ortada sen umrunda dğilsin adamın.sen hamileyken tatile gitmelr falan filan alnından vururum yerinde olsam Allah kimsenin başına vermesin.onu sen doğurcan srnin evladın o herif bi naneye şimdiden yaramıyor ki ona muhtaç hissetme sakın kendini..

Bütün sayfaları okuyamadım.savunma olarak ne söyledi ,nasıl bahaneler üretti,ben olsam tek tek hesap sorardım,özgür falan değil,sorumsuz ve bencil bide süper atarli ayyy yy çok sinirlendim.

Kamera kayıtlarını getirmiyor oteli bilmiyorum bütün yaptıkları aldattığını göstersede hiçbir kanıtım olmadığı için elim kolum bağlı

Kamera kayıtlarını getirmiyor oteli bilmiyorum bütün yaptıkları aldattığını göstersede hiçbir kanıtım olmadığı için elim kolum bağlı

ya hayatım aldatılıyorsun ne yazıkki..bu adam neyıne guvenıyo...

Canım kanıtın var zaten babası bile yok demiş yalan söylüyor adam ve yalan söylediğini görmen için böyle yapıyor üstelik..ulaşabilcen kişileri söylüyor yani

Boşanman için senin sınırlarını zorluyor ayan beyan
Canım kanıtın var zaten babası bile yok demiş yalan söylüyor adam ve yalan söylediğini görmen için böyle yapıyor üstelik..ulaşabilcen kişileri söylüyor yani

Aldattığı bariz belli de hadi diyelim aldatmıyor. Bu kadar yalancı birinden bence de boşanın.
Ayrı tatile zaten karşıyım. Bir de hamile eşini yalnız bırakıp tatile gitmek ne demek?

Diyelim aldatılmadın.
Diyelim arkadaşı yalan konuşuyor,korkudan.
Diyelim eşin doğru söylüyor.
Eeeee gebe eşini evde bırakıp günlerce aramayan tatile giden adamı nasıl affedeceksin ki?

birşeyler ispat etmek zorunda olan siz değilsiniz..kendini temize çıkarması gereken ,üstelik bunu yapsa dahi hamile karısını bırakıp tatile giden ve 4 gün telefon açmayan adam kendini bunlar için affettirmeye çalışmalı..

Sayfaların tamamını okumadım aralardan okuduğum kadarıyla aldattığına inanmıyorsunuz sadece şımarıklık yapıyor demişsiniz.
Sadece şımarıklık yaptığını düşündüğünüz adamdan boşanmayı düşünmek saçma değil mi hemde hamileyken?
Şımarıklık deyin, geçiverin o halde. Bebeğinize yazık.
Ama bende arkadaşlara katılıyorum. O cümleyi kurmak istemiyorum ama durum pek iç açıcı görünmüyor.

Allah islah etsin böyle erkekleri yaa. Peki babasına sordunuz babasıda görmedim dedi. Dönüpte oğlunu aramadımı noluyo sana sormadı ne çeviriyo bu diye..

Aldattığı bariz belli de hadi diyelim aldatmıyor. Bu kadar yalancı birinden bence de boşanın.
Ayrı tatile zaten karşıyım. Bir de hamile eşini yalnız bırakıp tatile gitmek ne demek?
Hadi gittin diyrlim kadın 3 gün sonra arayınca hayvan gibi nasıl ararsın die bağırıp yüzüne kapatırsın.aşşalık pislik böleleri yüzünden dünya çirkinleşiyor

Boşuna ellerinizi yormayın artık bayanlar, konu sahibesi zaten aldattığına inanmamaya kararlı, böyle mutlu olacak demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…