İlk kez de olsa yalan söylemesi,özgür takılmak istemesinden değil ki?eşiniz tatile gitti, 3 gün görüşmediniz bu da çok garip geldi bana!10 kez ararım yoldaysa,o da beni arar şurdayız,şu an bunu yapıyoruz diye,bu güvensizlik falan değil hani yanlış anlaşılmasın!Ne bileyim oturmayan şeyler var,ya bahsettiğiniz konu eksik ya da kavga tartışma,küslük gibi birşey ler var!Hamilesiniz sizi soktuğu şu durumdan ötürü bile güzel bir cezayı hakediyor!tabi işin içinde başka bir bayan yoksa!Eşimle 5 yıldır birlikteyiz 2.5 yıllık evliyiz ilk kez böyle bir sorun yaşıyoruz normal şartlarda örnek çift denilebilecek kadar iyi anlaşan Mutlu bir aileydik
sanki aldatiyo seniMerhaba arkadaşlar birilerine anlatıp akıl almazsam öleceğim üzüntüden. 3 aylık hamileyim eşim geçen hafta Antalya'ya tatile gitti bir arkadaşıyla zaten tatile gitmesini sindiremiyorken bu yaşadıklarımı hiç kabullenemiyorum. Tatilin ilk 3 günü hiç aramadım oda beni aramadı ara ara mesajlaştık 4. Gün nasılsın diye aradım Nasıl ararsın gibisinden telefonu kapatmaktan beter etti bende suratına kapattım mesajla tartıştık aradan birkaç saat gecti hızımı alamadım arayıp birşeyler söylecektim telefonu açmadı tam 5 saat calan telefon açılmadı bende birlikte gideceği kişiye ulaştım Ada'm eşimi en son 4-5 gün önce gördüğünü söyledi sinir krizi geçirdim. Sonrasında aradı ağlıyor telefonda senden korktuğu için öyle söyledi fln diye neyse 2 gün sonra döndü geldi elinde çiçekler yüzüne bile bakmadım bunarada ben annenlerde kalıyordum kendiside Babasının yanına gideceğini söyledi hatta gece bana babamlayım vs yarında babamla beraberiz diye mesajlar attı ertesi gün öğleden sonra kendini aradım açmadı babasını aradım babası şok oldu oğlunu 1 haftadır görmediğini söyledi. Ben 2. Bir sinir krizi geçirdim. Şimdi söyleyin ben boşanmayın ne yapayım
Demek biri onu değiştirdiEşimle 5 yıldır birlikteyiz 2.5 yıllık evliyiz ilk kez böyle bir sorun yaşıyoruz normal şartlarda örnek çift denilebilecek kadar iyi anlaşan Mutlu bir aileydik
İyi de o zaman basar giderdi ben tek başına tatile gidiyorum diye.Bir bela olduğunu düşünmüyorum aldattığımıda düşünmüyorum tamamen şımarıklık yapıp özgür olmak istiyor bence
Canım nickinle yorumun nasıl uymuş birbirineBu yalanlara karşı savunmasını bir öğrenin,çok ilginçmiş....Ulaşabileceğin insanlarlayım demesi....Acaba başında bir bela mı var,ne iş yapıyor eşiniz?
Off baya aldatılıosun of of ne denir ki sırf bebegn için katlancksan katlan terch senin ama eşnle konştn muMerhaba arkadaşlar birilerine anlatıp akıl almazsam öleceğim üzüntüden. 3 aylık hamileyim eşim geçen hafta Antalya'ya tatile gitti bir arkadaşıyla zaten tatile gitmesini sindiremiyorken bu yaşadıklarımı hiç kabullenemiyorum. Tatilin ilk 3 günü hiç aramadım oda beni aramadı ara ara mesajlaştık 4. Gün nasılsın diye aradım Nasıl ararsın gibisinden telefonu kapatmaktan beter etti bende suratına kapattım mesajla tartıştık aradan birkaç saat gecti hızımı alamadım arayıp birşeyler söylecektim telefonu açmadı tam 5 saat calan telefon açılmadı bende birlikte gideceği kişiye ulaştım Ada'm eşimi en son 4-5 gün önce gördüğünü söyledi sinir krizi geçirdim. Sonrasında aradı ağlıyor telefonda senden korktuğu için öyle söyledi fln diye neyse 2 gün sonra döndü geldi elinde çiçekler yüzüne bile bakmadım bunarada ben annenlerde kalıyordum kendiside Babasının yanına gideceğini söyledi hatta gece bana babamlayım vs yarında babamla beraberiz diye mesajlar attı ertesi gün öğleden sonra kendini aradım açmadı babasını aradım babası şok oldu oğlunu 1 haftadır görmediğini söyledi. Ben 2. Bir sinir krizi geçirdim. Şimdi söyleyin ben boşanmayın ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?