Hamileyken canınız ne çekti ve neyiniz oldu?kız erkek:))

aşerme cinsiyetle ilgili bir durum değildir,
allah anne ve bebekleri arasındaki iletişimi bu şekilde sağlıyor, bebeğinizin hangi vitamine ihtiyacı varsa anneye o salgılar gönderiliyor hepsi bu. merhamet ve şefkatle dolu hamdolsun Rabbime.

bende kızımda çok çok çokkkk şeftali yemiştimm,oğlumda da tatttttlııı ve son zamanlarda ekşi çok yemiştimm.:dance:

ben hiç aşermedim ama tam 20 kilo aldım iyi ki aşermemişim :) tatlıya normalde çok düşkünümdür ama hamileliğim boyunca tatlı fazla yemedim tuzlu çok yedim oğlum oldu..

evet kişiye göre dişiyo tabi,herkez bişekilde kendine göre aşeriyo,önemli olan sağlıklı hayırlı evlatlara inş.benim de adetime 9 gün kaldı bakalım eğer bebiş varsa bunada diğerleri gibi aşercekmiyim

ben ilk baslarda et yeşil erik bol tuzlayaarak)yedim şimdilerde ise karpuz a aşerdim tatlıyı seviyorum bide benimde kızım olcak :)

ben kızıma hamileyken acayip şekilde turşu yemiştim yeşil erik de..ikinci hamilelğimde ise hamile oldğmu bilmeden kışın ortasında soğuk dondurma istemiştim. kapalı değil açık dondurma. sonrasında karpuz ve çok da tatlı yemştm eee oğlum oldu

hiç sevmediğim halde ilk olarak canım yeşil ekşi elma çekti. ama oğlum oldu. tatlıyı çok sevmeme rağmen yemedim bile diyebilirim.

hep tatli yedim cikolata elimden dusmuyordu oglum oldu.
bizim orda ye tatliyi cikar hakki'yi
ye eksiyi cikar ayse'yi derler :)

4 ay hiç birşey yemek değil görmek dahil istemedim
sonrasında hep çeşit çeşit meyve özellikle kiraz istedim oğlum oldu

4 ay hiç birşey yemek değil görmek dahil istemedim
sonrasında hep çeşit çeşit meyve özellikle kiraz istedim oğlum oldu

kızımda tatlıyı çok yedim, şimdi hamileyim acı ekşi yedim kızın olur dediler ama oğlum olacak.

ben öyle cok aşermedim aslında ,herzaman her normal insanın canının bişeyler çekmesi gibi oldu bende.yani cok da acil bir durum olmadı. sadece bazı yiyeceklere biraz daha fazla düşkünlük oldu belli süreler ama sonra o da geçti.ama hamileliğimin 3. ayında 2-3 hafta sürekli cherry domates,sonra bir ara sürekli krep,damak çikolata, bir ara nestle nesfit, kazandibi tatlı... bunlara takmıştım. su aralarda danette sütlü tatlıya taktım ama bu da gececektir. dr.um 2 tane kız bebek diyor ya bakalım doğumda ne cıkacak ama cinsiyet hiç önemli değil,sağlıklı olsu nlar yeter...

oglumda bir tepsi baklavayi kendim yedim daha da doymadim yani.normalde bir dilim yerim.ve oglum oldu

kizimda tatlidan cok tiksindim agzima hic tatli sürmedim.gördükce düsündükce midem bulandi.kahve kokusunu hic duymak istemdim.beyimin ictigi fincani bile yikayamadim.limonnu birde bol tuz ekerek yedim ve kizim olcak simdide hayirlisi ile.

benim canım tatlı çekti hep
kaşık kaşık nutella yedim hamileliğim boyunca cokacimcoook
ve oğlum oldu
anlayacağınız
ye tatlıyı al hakkıyı olayı oldu bende sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…