Hamileyken canınız ne çekti ve neyiniz oldu?kız erkek:))

ben hamile kaldığımdan beri hep ekşi şeyler yiyorum.

limon ve turşu yedim,halada yiyorum ve kzım olucak.kaydirigubbakcemile2

ben de hiç tatlı ve çikolata yemedim çokca limon yedim oğlum oldu

benim canım sürekli ekşi şeyler istedi bi de çilek,karpuz,erik, mürdüm eriği... bu aralar favorim mürdüm eriği... yani hamilelikle mi alakası var yoksa normalde de sevdiim içinmi canım istiyor bilemiorum...
tatlıyla ztn aram pek yoktu ilk 24 hafta hiç tatlıya yaklaşamadım... şimdi ise yemeklerden sonra canım tatlı bişeyler istiyor...benim kızım olacak... ama yüzüme ve karnıma bakanlar oğlum olacağını söylüyor:))))
ayrıntılı ultrasonda söylenmemiş olsa acabaaaa diyecem...,:)

tatlıdan çikolatadan pastadan ve salçalı her türlü yemekten hep midem bulandı..Ekşi elmayı bile tuza batırıp yiyordum.. yani tuzlu ve ekşiyle aram çok iyiydi.en çok yediğim çorba tarhana çorbasıydı oğlum oldu:)

ilk aylar hiç tatlı yiyememiştim, deterjan kokusu geliyodu burnuma :) mide bulantılarım geçtikten sonra tatlıyıda azar azar yemeye başladım.. en çok tarhana çorbasıyla aram iyiydi, son aylardada dondurmayla.. bu arada kızım oldu..

ilk 4 ay tuzlu ekşi yedim we tatlıdan iğrendim. Ama 5. ayımdan itibaren tatlıya düşkünlüğüm arttı:) oğlum olacak inş

hamileliğimin ilk 4 ayı deli gibi ekşi yetim. kusmalarım vardı çok rahatlatıyodu... kusmalarım kesildikten sonra tatlıya sardım deli gibi. kızım olucak inşallah 1 aya kadar.............

benım canım olmadık bı meyve cekmıştı kışın ortasında seftalıııı eşim bulamadı annemın arkadaşı bulmuşşş 2 tane şeftalıyeee 20 mılyon vermıştıkkkkk:icecream:

eksi eksi eksi..hatta aci ve tuzlu..ilk 4 5 ay boleydi..yeni yeni canim tatli istiyor..ve oglum olacak nasipse,,

Tuzlu,ek$i,aci yedim. normaldede onlari severim.agiz tadim degismediydi..ve erkek oldu

simdi ise meyva,tuzluda yiyorum,tatli hic sevmeyen ben tatlida yiyorum..henüz cinsiyeti belli degil ama kalbimden kiz geciyo:ecrin_bebek: hayirlisi Allahtan..

normalde tatlı yemeden uyuyamayan ben hamileliğimde tatlı yiyemedim. bir de et yiyemiyordum. genelde tuzlu yedim. özellikle hamur işlerini canım çekti

normalde tatlı delısıyım ama agzıma sokmadım hamıleykenm.
hep nar ve lımon yedım.kızım oldu:))

ben basta hep kusuyordum ve sadece eksi elma bei rahatlatıyordu. daha sonra hamileliğimin sonuna kadar deli gibi elma portakal ve muz tükettim limon ve tursuda cok fazla as erdim kızım oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…