Hamileyken eşimin ailesinin yanına gitmesi

inciliboncuklu

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
114
43
13
34
29 haftalık hamileyim. Eşim bir hafta izin aldı. Evde duracağım diyor. İkimizin ailesinden de uzakta bir şehirdeyiz. 4 ay olacak en son ailelerimizin yanına gideli. 8 saatlik mesafe. Ben yolda çok zorlanırım diye düşünüyorum. Eşimde hazır izin almışken sizce sen izninde ailenin yanına git görmüş olursun diyeyim mi? Eşim böyle bir talepte bulunmadı. Normalde evde yalnız kalmamda hiçbir sıkıntı olmaz ama şuan hamilelik dolayısıyla yalnız kalsam sorun olur mu acaba? Yada ben hamileyken yalnız gitmesi bana değer vermediğini mi gösterir? Bu arada çentiklenmeden dolayı preeklampi riski var. Siz olsaydınız git dermiydiniz? Yada Eşiniz gitsem mi dese ne tepki verirsiniz?

Son düzenleme:
ben yollamistim esimi ama benim annem burada oturuyor tek kalmamistim yani
sizin risk durumunuzda varmis yanina gidebileceginiz kimse yoksa esinizi gondermeyin bu konunun degerle degersizlikle bir alakasi yok hamilelik hastalik degildir sonucta ama riskler varsa gitmesin bence

Bu şehirde kimsemiz yok maalesef. İş arkadaşları dışında. Onlarda da kalamam zaten

Doğumdan sonra beraber gidersiniz. Gereği yok riskli ortamda yalnız kalmanızın..

Eşiniz gitmezse de bu sefer 'benim lafıma itimat etmeyip gitmiyor demekki bana değer vermiyor' mu diyeceksiniz :) aman tatil yapın işte evde.

Bence gondermeyin dogumunuzda zaten aileler gelir buyuk ihtimalle. Esiniz o zaman hasret giderir ailesiyle

Bence 1 haftalık izni kendinizle harcayın. Ayrıca hamilesiniz çevrenizde aileniz de yok. Göndermeyin eşinizi

Ya nolur nolmaz hamilelik durumu bu, gece sancılansan, Allah korusun ama düşsen evin içinde ne bileyim başına bişey gelse adam kaç saat sonra yetişecek sana. Ne gerek var otursun oturduğu yerde :)

yahu ne gerek var şimdi böyle bir şeye al kocişini bebişini başbaşa 1 hafta keyif çatın işte evinizde.

Esinize bagli. Ben her zaman esime ailenin yanina git tatillerde derim. Kendim gitmem der. Ben ailemin yanina kendi iznimde gider gelirim. Onun izni varsa teklif ederim yoksa ben gitmek istiyorum der giderim. Ikincisi benim hamilegimde yolculuk yapmam yasakti yine sen git diye teklif ettim fakat gitmedi. Hamilelikte ne olur ne olmaz gidecek biri ise teklif etmeyin. Gitmek isterse sıkınti olursa nasil hastaneye gidecegim diyin.

Bir iki gün değil bir hafta dünya hali ne olacağı belli olmaz git demem gidecegim derse de ağzına kürekle vururum.

Sizin kafanız karışmış heralde hem git diyeyim mi diyorsunuz hem de gitse bana değer vermedigini mi gösterir diyorsunuz eşinizi mi denemek istiyorsunuz gidecek mi gitmeyecek mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…