Daha önce güven kırıcı bir mevzusu olmadı.Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz, daha önce güven kırıcı bir durumu oldu mu? Aranız nasıl? Bu saçlara iltifat falan, randevulaşmak altından pis şeyler çıkacak gibi duruyor
neden sildiğine dair kendime bir açıklama yapamadım. Başkalarıyla olan mesajlarını silmiyor.Hadi flörtleşleşmiyorlar diyelim de neden siliyor? Başkalarıyla mesajlarını da siliyor mu?
Size katılıyorum. Zaten kendisine sorsam tabiki de inkar edecek.Yüzgöz olmadan davranışlarını takip edin,öfkeyle kalkıp zararla oturmayın. Konu hakkında bilgilerin ki taşlar yerine otursun,o zaman konuşun. Yoksa gizleme,yalan dolan,ajitasyon iyice içinden çıkılmaz hale gelir
Teşekkür ederim. Kendisine muhtaç bir insan değilim. Allah erkeklerin eline düşürmesin. Bir süre daha beyefendiyi takip edip, ulaşabildiğim kadar delile ulaşıp kendisine yol vereceğim gibi görünüyor.Artik her taraf aç erkek kayniyor güven ise tek kullanimlik hele hamile olan bir kadina bunu kimse yaşatmamali. ALLAH yar ve yardimcin olsun
Boynuz alarm boynuz alarm boynuz alarmEşimle 4.5 yıldır evliyiz. Çocuk istedik ve hamile kaldım. Şimdi 5 aylık hamileyim. Sorun şu ki eşimin iş arkadaşıyla olan whatsapp yazışmalarını şans eseri gördüm. Aslında mesajlarda kanıma dokunan bir husus olmasa da daha sonra mesajları takip ettiğimde sanki arkadaşlık sınırı aşan bir yakınlaşma olduğunu anladım. Tabi bu yazışmaları sizin de yorumlamanızı istiyorum. Bu arada eşim mesajlaştıktan sonra konuşmaları eve gelmeden önce siliyor.
İlk mesajlaşmada eşim iş arkadaşını şirket içerisinde görüşmeye çağırıyor. Sorusu ise “Ne zaman yanına geleyim?” Başka bir mesajlaşmada kahvaltıya davet ediyor. Diğer bir konuşmada kız arkadaşımın saçlarıyla ilgili iltifatta bulunuyor. Son olarak, iş arkadaşını masasında uzun süre göremeyince “iyi misin uzun süredir yoksun” diyor.
Bu yazışmaları sizlerin objektif bakış açısıyla yorumlamanızı rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?