Ben de çalışıyorum. Dediğiniz gibi benim de erkeklerle olan mesafem. Eşimin yaptığını bana başka bir erkek yapsa kesinlikle o adamı flörtöz olarak lakaplandırırdım. Yani olanlar tek başına anlam ifade etmese de hepsi birleşince çok tehlikeli bir boyuta doğru gidiyor.Bende çalışıyorum. Evliyken de çalışıyordum şu an bekarım ama hep samimi olduğum arkadaş olarak gördüğüm erkekler oldu iş hayatımda. Ama kimseye böyle mesajlaşmadım. Şu an bekarım yine var samimi olduğum arkadaş, şakalaştığım espri yaptığım.. ama mesajlaşmayız. Saçımı beğenmez. İltifat etmez. Sadece iş disiplinime iltifat eder. Bahsettiğiniz Yazışmalar bence flört. Ego tatmini...
Aynen öyle... başımıza gelmedi mi elbet geldi. Biz kadınlar erkeklerin davranışlarının ayrımını gayet iyi yapıyoruzBen de çalışıyorum. Dediğiniz gibi benim de erkeklerle olan mesafem. Eşimin yaptığını bana başka bir erkek yapsa kesinlikle o adamı flörtöz olarak lakaplandırırdım. Yani olanlar tek başına anlam ifade etmese de hepsi birleşince çok tehlikeli bir boyuta doğru gidiyor.
Malesef eşin ilgi duyuyor sanırımEşimle 4.5 yıldır evliyiz. Çocuk istedik ve hamile kaldım. Şimdi 5 aylık hamileyim. Sorun şu ki eşimin iş arkadaşıyla olan whatsapp yazışmalarını şans eseri gördüm. Aslında mesajlarda kanıma dokunan bir husus olmasa da daha sonra mesajları takip ettiğimde sanki arkadaşlık sınırı aşan bir yakınlaşma olduğunu anladım. Tabi bu yazışmaları sizin de yorumlamanızı istiyorum. Bu arada eşim mesajlaştıktan sonra konuşmaları eve gelmeden önce siliyor.
İlk mesajlaşmada eşim iş arkadaşını şirket içerisinde görüşmeye çağırıyor. Sorusu ise “Ne zaman yanına geleyim?” Başka bir mesajlaşmada kahvaltıya davet ediyor. Diğer bir konuşmada kız arkadaşımın saçlarıyla ilgili iltifatta bulunuyor. Son olarak, iş arkadaşını masasında uzun süre göremeyince “iyi misin uzun süredir yoksun” diyor.
Bu yazışmaları sizlerin objektif bakış açısıyla yorumlamanızı rica ediyorum.
+1Mesajlarda ben takilacak bir sey gormedim aslinda ama tabi esinizin huyunu suyunu siz daha iyi bilirsiniz.
Yine de baska mesajlari silmezken onunla olanlari silmesi insani dusundurur.
Baska bir degisim gozlediniz mi esinizde?
Önünü almak falan gereksiz. Ben olsam gözlemlerim, sessizce beklerim. Yapacaksa da göreyim zaten. Yoksa nereye kadar engelleyebiliriz ki. Benim müdehalem mi gerekecek yani hep.Size katılıyorum. İlk başta inanın ben de takılmadım. Ama baktım sürekli siliyor. Bu durum onu şüpheli hale soktu. Artık paçayı nasıl sıyırır izleyip göreceğim.
mesajları silmek dışında başka bir değişiklik yok. Aynı adam.
Allahın cezası demeye geldim dedim gidiyorumEşimle 4.5 yıldır evliyiz. Çocuk istedik ve hamile kaldım. Şimdi 5 aylık hamileyim. Sorun şu ki eşimin iş arkadaşıyla olan whatsapp yazışmalarını şans eseri gördüm. Aslında mesajlarda kanıma dokunan bir husus olmasa da daha sonra mesajları takip ettiğimde sanki arkadaşlık sınırı aşan bir yakınlaşma olduğunu anladım. Tabi bu yazışmaları sizin de yorumlamanızı istiyorum. Bu arada eşim mesajlaştıktan sonra konuşmaları eve gelmeden önce siliyor.
İlk mesajlaşmada eşim iş arkadaşını şirket içerisinde görüşmeye çağırıyor. Sorusu ise “Ne zaman yanına geleyim?” Başka bir mesajlaşmada kahvaltıya davet ediyor. Diğer bir konuşmada kız arkadaşımın saçlarıyla ilgili iltifatta bulunuyor. Son olarak, iş arkadaşını masasında uzun süre göremeyince “iyi misin uzun süredir yoksun” diyor.
Herhalde mesajlarınızı silmiyorsunuzdur. Bence problem burdan kaynaklanıyorBen çalışan bir kadınım. Çalıştığımız iş arkadaşlarımızı ailemizden daha çok görüyor onlarla daha çok vakit geçiriyoruz.
Bazen buradaki benzer, eşlerin iş arkadaşları ile olan ilişkileri ve samimiyetini sorgulayan konuları okuyunca çok şaşırıyorum.
O konulara bakınca ben günde kocamı defalarca aldatıyorum vallaha.
İş yerinde hele aynı ofis içinde kalabalık bir şekilde çalışılıyorsa aile ilişkilerimiz hastalıklarımız herşey biliniyor. O insanlar bey hanım sıfatından çıkıp abi abla kardeş oluyor.
Yani diyeceğim bu bakış açınızı bırakın. Benim de iş arkadaşlarım bazen bana iltifat eder, ben onlara hadi bir sigara içelim derim gibi. Bunlar hayatın olağan akışında olan şeyler. Bu ve benzeri diyaloglarınolması işin doğası gereği, çünkü insanız. Aksi robot gibi yaşamamız gerekirdi. Sabah masana otur 8 saat ekrana bak çevrene bakma konuşma akşam olsun eve git.
Eşinize güvenmiyorsanız zaten bu söylediklerimin hiç biri size anlamlı gelmeyecektir.
Flört. Kesinlikle el atmalısınız bu duruma. Allah yardımcınız olsun.Eşimle 4.5 yıldır evliyiz. Çocuk istedik ve hamile kaldım. Şimdi 5 aylık hamileyim. Sorun şu ki eşimin iş arkadaşıyla olan whatsapp yazışmalarını şans eseri gördüm. Aslında mesajlarda kanıma dokunan bir husus olmasa da daha sonra mesajları takip ettiğimde sanki arkadaşlık sınırı aşan bir yakınlaşma olduğunu anladım. Tabi bu yazışmaları sizin de yorumlamanızı istiyorum. Bu arada eşim mesajlaştıktan sonra konuşmaları eve gelmeden önce siliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?