Hamileyken eşten ayrılmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi nzg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O benden vatsab profil resmini bile saklıyor ben durum yapınca bazen bakıyor bazen hiç umursamıyor dediniz gibi yapsam beni kaybettiği için pişmanlık hissedermiki
Siz evlisiniz onun pişman olmasini umursamayin artık. Bu sefer hırs yapıp farklı düşüncelere kayacaksiniz. Yeni esinize haksızlık olur ve fark ederse aranız bozulur. Onu kudurtmaya falan da çalışmayın. Siz mutsuz olursunuz. Tamam canınız yanıyor, açınızı içinizde iyice yaşayıp tüketin

Sizce bendemi gostememeliyim aynı durumu yaşayan biri olarak öneriniz varmı bana yıllar sonra eşiniz karsiniza ciksa çocuk için siz naprdiniz
Şu an ki fikrime göre göstermen çünkü babalık yapmadı. Halbuki çocuğu o istediği için yapmıştık ben çocuk istemiyorum. Olunca da bu defa istememeye başladı. Oyuncak bebek mi bu. Ben bunlari hazmedemiyorum. İçim öfkeyle dolu
Ama yıllar sonra ne düşünürüm bilmiyorum. Sizi de yönlendirmek istemiyorum. Belki yanlış tavsiyede bulunurum diye.
Ama şu an ki evliliğinizin selameti açısından fazla iletişim kurmasaniz iyi olur
Eşiniz biliyor mu eski esinizle görüştüğünuzu

Nasıl tuketebilirm bi öneriniz varmı 6 sene sonra ortaya cikamdan once bitirmiştim onu yeni eşimle sorunlarmiz vardi ama iyiydim hayattan zevk alıyordum o tekrar çocuk diye ortaya çıkınca içimde bağrımı sıkan bi acı basladi ve onunla her konuştuğumuzda bu acı dahada alevleniyor nasıl tuketicem bu acıyı içimde bilmiyorum

Hayır bilmiyor sadece çocukla görüşüyor sanıyor o ortaya çıkmadan önce ben çok iyydim şimdi o ortaya çıkınca çok acı çekiyorum benimle çocuk için sık iletisme girme ddm bi süre uzaklaştı yine iyi olmaya başladım şimdi terkar aramaya başladı yine kötü oldum nerdeyse çocuklarımın başında duramaycak hale geliyorum onunla görüştükce ama yinede en doğrusunu yapmaya calisiyorum

Aslında en kökten çözüm, sizin kendi hayatınızda mutlu olmanız. Eşinizle olan sorunları çözmenin hiç yolu yok mu? Oturup konuşsanız falan? Çünkü siz kendi hayatınızda mutlu olamadığınız için onu görmek sizi bu kadar etkiliyo aslında. Ama hadi diyelim bunun çözümü yok, sorunlar çözülmüyo, sizin yerinize başka biriyle iletişim kursa adam mesela? Daha aza indirmiş olursunuz ama o da mümkün değilse zaten çocuğunuz yakında okula başlar. Artık direkt okuldan alır mesela çocuğu. Bu böyle sonsuza kadar gitmeyecek, elbet çocuğunuzun da birkaç seneye biraz daha aklı ermeye başladığında sizin de bu kadar sık muhatap olmanıza gerek kalmaz. Ama yapabiliyosanız şimdiki hayatınızı daha da iyileştirmeye odaklanın. En kökten çözüm bu çünkü. Enerjinizi buna harcamazsanız şimdiki eşinizin yaptığı her şey daha da gözunüze batmaya başlar, battıkça eskilere daha çok dalarsınız ve kısır döngü…

Peki bisey daha sorbilirmiyim size

Gorusturecek olursam abime söyleyeceğim o gösterecek ben muhatap olmayacağım. Tabi sizin evinizde bunu isteyebileceğiniz biri yok ama bu tarz çocuğu göstermesi için yardım isteyebileceğiniz biri varsa o aradaki iletişimi sağlasın. Siz iletişim kurmayın

Peki bisey daha sorbilirmiyim size
Ona desemki bebegini birkaib baska kadına gittin şimdi terkar o kadının yanından gelib çocuk için iletsiim kurman beni rahatsis ediyor ben sana katlanmak zorunda deilim uzak dur bizden desem yada hiç caveb vermeden bizden haber alamasa yada numarmi değiştirsem hakisilikmi yapmış olurum yoksa onunla iletsim halinde oldukça çocuklarımın başında durmayicak hale gelicem

Ablam var ama bilmiyorum eşi duyarsa oda kızar bide diyorum bana haksislik yapmis birini neden bu kadar hayatıma dahil ediyorum iki arkadaş gibi konuşuyor benimle bazen mutusus oldu o kadınlarda bana donmekmi istiyor herşeye ragmen diyorum ama laf edecek oluncada o kadına ailem hakkında konusammsin diyor

Öylemi dmeliyim acaba hamileyken beni birkatigin o kadının yanından benimle iletişime geçmeden rahtsis oluyorum o yüzden benimle ilestisim kurma ailemden biri ara çocuğu o sayede gör o zamnnda nasıl kaçtı benden şimdi ben ona hayatıma dahil ettim çocuğum attığı her adımda haberi var bide üç beş güne bir telefonda kosnuyorlar sesini duydukça daha bi kötü oluyorum

Yani o adama haksızlık olmaz ama çocuğa haksızlık olur gibi geliyo… İleride aklı erince kendisi zaten iletişim kurar çocukla, o zaman da der ben seni çok görmek istedim ama annen göstermedi. Bi de çocuk bi kere görüşmüş artık babasıyla, mutlu olmuş. Tekrar bi terk edilme travması yaşayacak… Şöyle yapın bence, haftanın belli günlerini belirleyin, o gün çocuğu annenize bırakın. Babası ordan alsın sonra da oraya bıraksın. Bu şekilde siz görüşmezsiniz. Onun dışinda kafasına göre arayıp mesaj atmasın size. Bi düzene, kurala koyun görüşme günlerini. Adama da öyle kadının yanından gelmenden rahatsız oluyorum falan demeyin, bu bi şeyi değiştirmez ki… sizin söylemenizle pişman olacak hali yok… Söylemekle olacak şey değil pişmanlık. Pişman olmasına da odaklanmayın zaten. Bunu beklemeye devam ederseniz daha kötüye gider sizin ruh haliniz.

Reactions: nzg
yavrucum sen aklını peynir ekmekle mi yedin sinirden kahkaha attım . zihniyetine tükürdüğümün herifine bak müge reisin bir sözü var bir erkek sizde ne giymenize izin vermiyorsa karşıdaki kadınlarda onlara bakar diye yürrü be müge ablaaaaa bide bu herif için üzülüyorsun tövbe yarabbim .

O adam çocuğunuzun tüm masraflarını karşılıyor muydu?
Doğumdan sonrası için soruyorum.
Ne zaman size destek olmaya başladı

Gerçekten çok doğru tanimaladiniz aynen öyle oldu bende kistladigi herşeyi baska kadına bakıyormuş bu sözü hiç duymamistim bir kenara not edecem mugenin sözünü

Hayır sakın o kadının yanından benimle iletişime geçme deme
Ben evliyim benimle iletişime geçme de. Evliliğindeki sorunlri da ona yansıtma bilmesin

Devlet babayla görüsmek icin ne karar Verdi? Mesela her cumartesi falan gibi?

Bide diyorum bak zamanında o kadın için canımı çok yaktın diye konu açıyorum hatasını bilir belki pismandir diye hatamı biliyorum ama ailem hakkında kötü konusammsin diye o kadını savunuyor bana

Su Anda hakli malesef, artik o kadin onun ailesi. Baska cocuklari var mi adamin? Sanki Hala unutamayip Gel dese gidecekmis gibisiniz

Nasıl yapabilirim bunu mesela sürekli durummu paylasiyim vatsabdan mutlu gibi

Bence WhatsApp dan durumlari engelleyin ne o görsün ne siz. Ne alaka yani. Bi kere bu simdilik esinize karsi saygisizlk

Eskiden aramiyordu çocuk buyyunce aramaya başladı şimdi peşini bırakmıyor ama ben hamileyken beni terk eden adamla sürekli yüz yüze gelemkten çok rahatsis oluyorum

Ben böyle bir adamin cocuguna verebilecek ahlaki bir degerinin olmadigini düşünüyorum.
Ikinci olarakta benim icin para onemli. Bende bosandim. Cocugum benim canim zaten ben onu yedirip icirip, bakimini sagliyorum. Bu noktada baba olarak "zaten cocugum en iyi sekilde bakiliyor, benim bakimina katkim yok, en azindan 3-5 kuruşu kafasina takmasin, destek olayim" diye dusunmesi gerekiyor. Cocuguna para yolluyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…