- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.482
- 448
Siz evlisiniz onun pişman olmasini umursamayin artık. Bu sefer hırs yapıp farklı düşüncelere kayacaksiniz. Yeni esinize haksızlık olur ve fark ederse aranız bozulur. Onu kudurtmaya falan da çalışmayın. Siz mutsuz olursunuz. Tamam canınız yanıyor, açınızı içinizde iyice yaşayıp tüketinO benden vatsab profil resmini bile saklıyor ben durum yapınca bazen bakıyor bazen hiç umursamıyor dediniz gibi yapsam beni kaybettiği için pişmanlık hissedermiki
Şu an ki fikrime göre göstermen çünkü babalık yapmadı. Halbuki çocuğu o istediği için yapmıştık ben çocuk istemiyorum. Olunca da bu defa istememeye başladı. Oyuncak bebek mi bu. Ben bunlari hazmedemiyorum. İçim öfkeyle doluSizce bendemi gostememeliyim aynı durumu yaşayan biri olarak öneriniz varmı bana yıllar sonra eşiniz karsiniza ciksa çocuk için siz naprdiniz
Başta kandrdi sevgisyle böyle olduğunu bilseydim evelnemezdim bile haklısınız görüşmek zorundayım ama ömür boyu hamileyken terk eden eş tarmbasiyla nasıl yasiycam bilmiyorum
Nasıl tuketebilirm bi öneriniz varmı 6 sene sonra ortaya cikamdan once bitirmiştim onu yeni eşimle sorunlarmiz vardi ama iyiydim hayattan zevk alıyordum o tekrar çocuk diye ortaya çıkınca içimde bağrımı sıkan bi acı basladi ve onunla her konuştuğumuzda bu acı dahada alevleniyor nasıl tuketicem bu acıyı içimde bilmiyorumSiz evlisiniz onun pişman olmasini umursamayin artık. Bu sefer hırs yapıp farklı düşüncelere kayacaksiniz. Yeni esinize haksızlık olur ve fark ederse aranız bozulur. Onu kudurtmaya falan da çalışmayın. Siz mutsuz olursunuz. Tamam canınız yanıyor, açınızı içinizde iyice yaşayıp tüketin
Hayır bilmiyor sadece çocukla görüşüyor sanıyor o ortaya çıkmadan önce ben çok iyydim şimdi o ortaya çıkınca çok acı çekiyorum benimle çocuk için sık iletisme girme ddm bi süre uzaklaştı yine iyi olmaya başladım şimdi terkar aramaya başladı yine kötü oldum nerdeyse çocuklarımın başında duramaycak hale geliyorum onunla görüştükce ama yinede en doğrusunu yapmaya calisiyorumŞu an ki fikrime göre göstermen çünkü babalık yapmadı. Halbuki çocuğu o istediği için yapmıştık ben çocuk istemiyorum. Olunca da bu defa istememeye başladı. Oyuncak bebek mi bu. Ben bunlari hazmedemiyorum. İçim öfkeyle dolu
Ama yıllar sonra ne düşünürüm bilmiyorum. Sizi de yönlendirmek istemiyorum. Belki yanlış tavsiyede bulunurum diye.
Ama şu an ki evliliğinizin selameti açısından fazla iletişim kurmasaniz iyi olur
Eşiniz biliyor mu eski esinizle görüştüğünuzu
Aslında en kökten çözüm, sizin kendi hayatınızda mutlu olmanız. Eşinizle olan sorunları çözmenin hiç yolu yok mu? Oturup konuşsanız falan? Çünkü siz kendi hayatınızda mutlu olamadığınız için onu görmek sizi bu kadar etkiliyo aslında. Ama hadi diyelim bunun çözümü yok, sorunlar çözülmüyo, sizin yerinize başka biriyle iletişim kursa adam mesela? Daha aza indirmiş olursunuz ama o da mümkün değilse zaten çocuğunuz yakında okula başlar. Artık direkt okuldan alır mesela çocuğu. Bu böyle sonsuza kadar gitmeyecek, elbet çocuğunuzun da birkaç seneye biraz daha aklı ermeye başladığında sizin de bu kadar sık muhatap olmanıza gerek kalmaz. Ama yapabiliyosanız şimdiki hayatınızı daha da iyileştirmeye odaklanın. En kökten çözüm bu çünkü. Enerjinizi buna harcamazsanız şimdiki eşinizin yaptığı her şey daha da gözunüze batmaya başlar, battıkça eskilere daha çok dalarsınız ve kısır döngü…Peki onunla çocuk için bile olsa gorusmye devam ederk nasıl yoluma bakicam bı onerinz varmi evet herşeye rağmen gorumeliler çocukla ama onunla ilgili herşey geçmişi tekrar yasamk demek benim icin o yaptı yapacağını şimdide geldi benim suçum yokki der gibi çocukla iletişim halinde acı çeken benim
Peki bisey daha sorbilirmiyim sizeAslında en kökten çözüm, sizin kendi hayatınızda mutlu olmanız. Eşinizle olan sorunları çözmenin hiç yolu yok mu? Oturup konuşsanız falan? Çünkü siz kendi hayatınızda mutlu olamadığınız için onu görmek sizi bu kadar etkiliyo aslında. Ama hadi diyelim bunun çözümü yok, sorunlar çözülmüyo, sizin yerinize başka biriyle iletişim kursa adam mesela? Daha aza indirmiş olursunuz ama o da mümkün değilse zaten çocuğunuz yakında okula başlar. Artık direkt okuldan alır mesela çocuğu. Bu böyle sonsuza kadar gitmeyecek, elbet çocuğunuzun da birkaç seneye biraz daha aklı ermeye başladığında sizin de bu kadar sık muhatap olmanıza gerek kalmaz. Ama yapabiliyosanız şimdiki hayatınızı daha da iyileştirmeye odaklanın. En kökten çözüm bu çünkü. Enerjinizi buna harcamazsanız şimdiki eşinizin yaptığı her şey daha da gözunüze batmaya başlar, battıkça eskilere daha çok dalarsınız ve kısır döngü…
Gorusturecek olursam abime söyleyeceğim o gösterecek ben muhatap olmayacağım. Tabi sizin evinizde bunu isteyebileceğiniz biri yok ama bu tarz çocuğu göstermesi için yardım isteyebileceğiniz biri varsa o aradaki iletişimi sağlasın. Siz iletişim kurmayınHayır bilmiyor sadece çocukla görüşüyor sanıyor o ortaya çıkmadan önce ben çok iyydim şimdi o ortaya çıkınca çok acı çekiyorum benimle çocuk için sık iletisme girme ddm bi süre uzaklaştı yine iyi olmaya başladım şimdi terkar aramaya başladı yine kötü oldum nerdeyse çocuklarımın başında duramaycak hale geliyorum onunla görüştükce ama yinede en doğrusunu yapmaya calisiyorum
Peki bisey daha sorbilirmiyim size
Ona desemki bebegini birkaib baska kadına gittin şimdi terkar o kadının yanından gelib çocuk için iletsiim kurman beni rahatsis ediyor ben sana katlanmak zorunda deilim uzak dur bizden desem yada hiç caveb vermeden bizden haber alamasa yada numarmi değiştirsem hakisilikmi yapmış olurum yoksa onunla iletsim halinde oldukça çocuklarımın başında durmayicak hale gelicemAslında en kökten çözüm, sizin kendi hayatınızda mutlu olmanız. Eşinizle olan sorunları çözmenin hiç yolu yok mu? Oturup konuşsanız falan? Çünkü siz kendi hayatınızda mutlu olamadığınız için onu görmek sizi bu kadar etkiliyo aslında. Ama hadi diyelim bunun çözümü yok, sorunlar çözülmüyo, sizin yerinize başka biriyle iletişim kursa adam mesela? Daha aza indirmiş olursunuz ama o da mümkün değilse zaten çocuğunuz yakında okula başlar. Artık direkt okuldan alır mesela çocuğu. Bu böyle sonsuza kadar gitmeyecek, elbet çocuğunuzun da birkaç seneye biraz daha aklı ermeye başladığında sizin de bu kadar sık muhatap olmanıza gerek kalmaz. Ama yapabiliyosanız şimdiki hayatınızı daha da iyileştirmeye odaklanın. En kökten çözüm bu çünkü. Enerjinizi buna harcamazsanız şimdiki eşinizin yaptığı her şey daha da gözunüze batmaya başlar, battıkça eskilere daha çok dalarsınız ve kısır döngü…
Ablam var ama bilmiyorum eşi duyarsa oda kızar bide diyorum bana haksislik yapmis birini neden bu kadar hayatıma dahil ediyorum iki arkadaş gibi konuşuyor benimle bazen mutusus oldu o kadınlarda bana donmekmi istiyor herşeye ragmen diyorum ama laf edecek oluncada o kadına ailem hakkında konusammsin diyorGorusturecek olursam abime söyleyeceğim o gösterecek ben muhatap olmayacağım. Tabi sizin evinizde bunu isteyebileceğiniz biri yok ama bu tarz çocuğu göstermesi için yardım isteyebileceğiniz biri varsa o aradaki iletişimi sağlasın. Siz iletişim kurmayın
Öylemi dmeliyim acaba hamileyken beni birkatigin o kadının yanından benimle iletişime geçmeden rahtsis oluyorum o yüzden benimle ilestisim kurma ailemden biri ara çocuğu o sayede gör o zamnnda nasıl kaçtı benden şimdi ben ona hayatıma dahil ettim çocuğum attığı her adımda haberi var bide üç beş güne bir telefonda kosnuyorlar sesini duydukça daha bi kötü oluyorumGorusturecek olursam abime söyleyeceğim o gösterecek ben muhatap olmayacağım. Tabi sizin evinizde bunu isteyebileceğiniz biri yok ama bu tarz çocuğu göstermesi için yardım isteyebileceğiniz biri varsa o aradaki iletişimi sağlasın. Siz iletişim kurmayın
Yani o adama haksızlık olmaz ama çocuğa haksızlık olur gibi geliyo… İleride aklı erince kendisi zaten iletişim kurar çocukla, o zaman da der ben seni çok görmek istedim ama annen göstermedi. Bi de çocuk bi kere görüşmüş artık babasıyla, mutlu olmuş. Tekrar bi terk edilme travması yaşayacak… Şöyle yapın bence, haftanın belli günlerini belirleyin, o gün çocuğu annenize bırakın. Babası ordan alsın sonra da oraya bıraksın. Bu şekilde siz görüşmezsiniz. Onun dışinda kafasına göre arayıp mesaj atmasın size. Bi düzene, kurala koyun görüşme günlerini. Adama da öyle kadının yanından gelmenden rahatsız oluyorum falan demeyin, bu bi şeyi değiştirmez ki… sizin söylemenizle pişman olacak hali yok… Söylemekle olacak şey değil pişmanlık. Pişman olmasına da odaklanmayın zaten. Bunu beklemeye devam ederseniz daha kötüye gider sizin ruh haliniz.Ona desemki bebegini birkaib baska kadına gittin şimdi terkar o kadının yanından gelib çocuk için iletsiim kurman beni rahatsis ediyor ben sana katlanmak zorunda deilim uzak dur bizden desem yada hiç caveb vermeden bizden haber alamasa yada numarmi değiştirsem hakisilikmi yapmış olurum yoksa onunla iletsim halinde oldukça çocuklarımın başında durmayicak hale gelicem
yavrucum sen aklını peynir ekmekle mi yedinBide ben kapalı namaz kılan bi bayanim biz evliyken bana pantolon bile giymemi yasaklardi hatta peceyle gez ben mahremimi böyle görmek istiyorum derdi bunlari duydukça mutlu olurdum beni ne kadar seviyor diye şimdi evlendiği kadın mini etek giyiyor giysin beni ilgilendirmez açık diye yargilamiyorum ama beni pantolnda bile kistlarken o kadına böyle yapması çok ağrıma gitti
Gerçekten çok doğru tanimaladiniz aynen öyle oldu bende kistladigi herşeyi baska kadına bakıyormuş bu sözü hiç duymamistim bir kenara not edecem mugenin sözünüyavrucum sen aklını peynir ekmekle mi yedinsinirden kahkaha attım . zihniyetine tükürdüğümün herifine bak müge reisin bir sözü var bir erkek sizde ne giymenize izin vermiyorsa karşıdaki kadınlarda onlara bakar diye yürrü be müge ablaaaaa bide bu herif için üzülüyorsun tövbe yarabbim .
Hayır sakın o kadının yanından benimle iletişime geçme demeÖylemi dmeliyim acaba hamileyken beni birkatigin o kadının yanından benimle iletişime geçmeden rahtsis oluyorum o yüzden benimle ilestisim kurma ailemden biri ara çocuğu o sayede gör o zamnnda nasıl kaçtı benden şimdi ben ona hayatıma dahil ettim çocuğum attığı her adımda haberi var bide üç beş güne bir telefonda kosnuyorlar sesini duydukça daha bi kötü oluyorum
izin veriyorum altı aydır ilk defa tanıştılar ama şimdi aynı o beni doğumum esnasinda bıraktığı kadınla birlikteyken benimle isletisme gecmesi çok ağır geliyor günlerce kafamda dolanıyor unutamıyorum canım yanıyor alakayı kesiyorum haksızlık yaptığımı dusunuyorum herşeye rağmen gorussun karsmiyim diyorum sonra yine aynı alti aydır böyle kafamın ici
Bide diyorum bak zamanında o kadın için canımı çok yaktın diye konu açıyorum hatasını bilir belki pismandir diye hatamı biliyorum ama ailem hakkında kötü konusammsin diye o kadını savunuyor bana
Nasıl yapabilirim bunu mesela sürekli durummu paylasiyim vatsabdan mutlu gibi
Eskiden aramiyordu çocuk buyyunce aramaya başladı şimdi peşini bırakmıyor ama ben hamileyken beni terk eden adamla sürekli yüz yüze gelemkten çok rahatsis oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?