ben arkadaşımızın keyif için içtigini zannetmiyorum sigarayı bırakmak kolay bir iş diil arkadaşlar tiryaki için.bende hamile kalmadan önce 2 paket içiyordum ve bunu resmen aşkla içiyordum herzmnda hamile kalıyım bırakıcam derdim.plansız bir hamilelik yaşadım tabiki ilk zamanlar sadece 4 5 taneye düşürebildim şimdi 12 haftalık hamileyim haftada 1 2 tane malesef bende içiyorum keyif alıyormusunuz diye sorarsanız aslaaaaaaaaaaa heleki bu vicdan azabı ile içilen sigaradan keyif almak ne mümkün hepimiz anneyiz sigara içmeyenler biraz daha fazla anne diil.en kısa zamanda bu 1 2 lerde biticek tabi ama inanın kolay olmuyor.arkadaşım allah sanada güç kuvvet versin inşl.umarım en kısa zamanda bırakırsın 7 8 tane gerçekten çok 1 tanesi bile zararlıyken.eger hmn bırakamıyorsan en azından önce bu sayıyı düşür sonra onuda bırakırsın ztn
İleride çocuğunuzun başına gelen her sağlık probleminde kendinizi suçlayacaksınız. Eğer sağlıksız doğarsa sizin keyifle içinize çektiğiniz duman yüzünden olacak. İleride size hesap sorduğunda nasıl cevap vereceksiniz merak ediyorum doğrusu. Acilen doktor yardımı alın ve içtiğiniz sigaradan daha değerli olan çocuğunuzun hayatını dikkate alın. Annelik kutsaldır unutmayın lütfen...
celinncim arkadsım sagolasın sen nası sayıyı azalttın canın ıstedıgınde nası gecıstırdın pekı..
ilk başta doktorumunda önerisiyle yarım yarım içtim cnm sigaraları sonuna kadar getirmeden sonra evde oturuyor olmamında verdiği bi avantajla sabah olabildigince geç kalktım ayakta kaldığım saat sayısını düşürdüm buda bi avntaj oldu bnm için.yerine malesef yiyecek koydum buda bana 12 haftada 3 kilo olarak geri döndüen önemliside aklıma her sigara geldiğinde içicem ama şimdi diil biraz sonra biraz sonra diyerek beynimi kandırdım, bıraktım asla içemem dedikçe ters etki yaptı çünkü bende bunu sende dene bence içicem ama 1 saat sonra 2 saat sonra vs.de işe yarıyor bence tatlım
saol celinncimevet gecıstırmeyle baslayayım dedıgın gıbı bırakayım dedıkce aklıma gelıyo sakız falan bahane denedım yemek yıyorum her mutfaga gıttıgımde keske banada 12 haftada 3 kılo olsa daha fazlasını alacagıma emınım ama bı yerden baslamam lazım bak 3 saat oldu ıcmedım mesela buyuk basarı sankı (
şimdi çok hoş bi yorum olmayacak bende tavsiye etmiyorum ama benim bi akrabam üstelik 40 yasında fosur fosur sigara içti ve nur topu gibi bi çocuk doğurdu. biraz şans işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?