Hamileyken terk eden eski es

• Konu Sahibi Konu Sahibi nzg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oncelikle kusura bakmayın bianalik can sıkıntisıyla burda yanlış bir paylaşım yaptım haklısınız eski eşle görüşmek insanı kötü etkiliyormus normalde herşey 6 yıl öncesinde kalmıştı son dört yıldır çok iyiydim burda yazdım gibi biri değildim yani şimdiki eşimle hayatıma normal bi sekilde devam ediyordum eski eşle görüştüm için piskolejik olarak yipranmistim bir hafatdir alakayı kestim ve çok iyyim geçen hafta piskolejik olarak cokuntudeydim ve baskarlinin fikirlerine ihtiyacım vardı o yüzden böyle konular yazdım o dönemde yanımda olub yorum yapan herkese teşekkür ederim

Adam size nispet falan yapmıyor.
Lütfen adamın başka bir kadınla evli olduğunu artık kabullenin.

Eski dertlerimiz daha mı kolaydı sanki ? Ne bileyim bayram yaklaşıyor kayınvalideye önce gitmek istemiyorum filan vardı ? Bu nasıl bir hayat kuzum , gerçekten kendine eşine ve çocuğuna saygısızlık bu ettiğin . Bırak hayatını yaşa. Mutlu ol sen de .
Haklsiniz benimle hiç bir şekilde bağlantıya bile girmesine izin vermiycem artık

yahu adam evli o kadın da karısı
yanlış hatırlamıyorsam siz o fotoğrafları göremiyordunuz, annenizin telefonuna adamın numarasını kaydedince görmeye başladınız.

aşın artık şu olayı, her şey sizinle alakalı ya da size karşı değil. evliliğinizi yıkacaksınız bu gidişle.

• Beğen
Reactions: nzg
o kadına iyi bak o da benzer şeyler yaşayacak senin yaşadıklarının aynısını o yüzden Allah tevekkül et ve sabret. O en güzel kapıları açacak sana.
Bir sene sonra bana yaşatmışti ama o kadınla dört beş senedir birlikteymis ama Rabbime duam bir gun duyayyim yaşadıklarımı yaşamış diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X