Hamileyken terk eden eski es

• Konu Sahibi Konu Sahibi nzg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam evli evli,kiminle fotoğraf koysun??

Kendine saygın yok,evlisin eşine saygın yok.. kalkmışsın adamın karısına küfür edip çocukları yok diye hakaret edip engellemek için burdan fikir istiyorsun... pess cidden..
Adam evlenmis mi kaçırdım orayi? Çocuğu üvey anneye veriyim görsün anyayi konyayi vakasi mi bu gene?

Eski eşin bir hata etmiş, seni ve çocuğunu bırakmış affedilmez bir durum.

Senin ise şu anda yaşadığın evliliğe kesinlikle saygın yok çok ayıp eşin bunları duysa o da terk edecek seni biliyorsun kendine gel bir an önce.
Ay konu sahibide mi evli 😳

Gorusmesine izin veriyorum ama çocuk küçük olduğu için sürekli benimle iletişime geçiyor beni doğumum esnasinda başka kadın iicn birkamis yıllar sonra bebeğim kucagjmdayken ogrendim bu gercegi ve ben evliyim bi kızım daha oldu ama ben ona çok aşıktım şimdiki eşimi bile onu sevdim kadar sevemedim kızıma bsy demiyorum ama görsün ama onunla görüşmek beni çok kötü etkiliyor
Başka konusundaki yorumu. Doğru hatırlıyoruz evli ve bir kızı daha varmış.
Ay konu sahibide mi evli 😳
Evet bir önceki konusunda da yazmıştı, bence eski ile ne yaşanırsa yaşansın, şu andaki eşine haksızlık.

Seni tuvalet kağıdı gibi sallayıp atmış (hem de hamileyken) bir adamla hala ilgilenmek neden? İsterse o kadınla yatakta öpüşürken foto koysun adam umrunda olmamalı. Zaten boşanmışsınız da. Ne haltı varsa yesin.

Artı sen de evlenmişsin zaten o da evlenmiş. daha ne? Kocana hiç mi saygın yok! Ayıp ya hu! Aklın hala eski kocanda! Artı adam evli kimle foto koyacak seninle mi? tabiki suanki esiyle

Tedavi ihtiyacın ol ne demek ben insanlık yaptım karşı taraf hala benimle uğraşıyor dedim düzgün yorum yapacaksan yap çok şükür benim aklım fikrim yerinde
Seninle uğraşmamis. Sadece seni insan yerine koyup uzulecegini düşünmemiş, ne zamandir duran fotosunu değiştirmeyi aklından geçirmemiş.
Ki bu da çok normal. Hamile karısını başka biri için terkedip aramayan sormayan adam profil resmini mi değiştirecek?
Ayrıca çocuğunu düşünen zaten hamile annesini aldatmaz, terketmez. Sen de çocuğun da adamın umrunda bile değilsiniz. O şeyinin keyfinde gidiyor. 'O o... kadın sana çocuk vermedi,anca fotosuna bakarsın' demeyi düşünüyorsun ama korunduklari için şu an çocukları yoktur, sevişmedikleri için değil. Merak etme, evlenince o da doğurur, bu şeref yoksunu onu da aldatır
Bence mahkeme izni dışında çocuğunla mümkün mertebe görüştürme. Biraz daha büyüsün, kendini anlatacak çağa geldin, bir abi gihi arasıra lunaparka falan götürmesine izin verirsin.

*Çüş, sen de çoktan evlenmiş çocuk sahibi olmuşsun . Adam başka kadınla foto attı diye bozulmuşsun. Kesinlikle normal degilsin, senin gelinlikli resmin yok mu, o zaman sen de ona nispet olsun diye attın.
Yazık vallahi kocana

Seninle uğraşmamis. Sadece seni insan yerine koyup uzulecegini düşünmemiş, ne zamandir duran fotosunu değiştirmeyi aklından geçirmemiş.
Ki bu da çok normal. Hamile karısını başka biri için terkedip aramayan sormayan adam profil resmini mi değiştirecek?
Ayrıca çocuğunu düşünen zaten hamile annesini aldatmaz, terketmez. Sen de çocuğun da adamın umrunda bile değilsiniz. O şeyinin keyfinde gidiyor. 'O o... kadın sana çocuk vermedi,anca fotosuna bakarsın' demeyi düşünüyorsun ama korunduklari için şu an çocukları yoktur, sevişmedikleri için değil. Merak etme, evlenince o da doğurur, bu şeref yoksunu onu da aldatır
Bence mahkeme izni dışında bebeğinle mümkün mertebe görüştürme. Biraz daha büyüsün, kendini anlatacak çağa geldin, bir abi gihi arasıra lunaparka falan götürmesine izin verirsin
Ay adamin zaten cocuk falan gibi bi derdi olsa hamile kadını aldatmaz, umurunda degil çünkü seref yoksunu karaktersiz olunca böyle olunuyo.

Adam evli evli,kiminle fotoğraf koysun??

Kendine saygın yok,evlisin eşine saygın yok.. kalkmışsın adamın karısına küfür edip çocukları yok diye hakaret edip engellemek için burdan fikir istiyorsun... pess cidden..
Ay bu daha fena valla kocası bile var hala hırs peşinde 🤣 biz boşuna diyormuşuz koca bulsa rahatlarlar diye bulan da rahatlamamış

Siz o kadının çocuğu olmadığını kısır olduğunu nereden biliyorsunuz belki evliliklerini yaşamak istiyorlar haddinize değil kimsenin çocuğunun olup olmaması. İlk konuda resmen üzülmüştüm size ama görüyorum ki öyle bir insansınız ki adam sizden koşarak kaçmış belki de. Bu yorum çocuğunuzdan bağımsızdır sizin eş olarak ilişkinize yaptığım bir yorumdur.

O dönem için kolay bir şey yaşamadınız ama artık kendinize bir hayat kurdunuz ve bitti. Herkes kendince bedelini ödedi. Acıları bugüne taşımaya gerek yok. Kini, öfkeyi kalbinizde yer tutacak kadar bile yer bırakmayın eski eşinize. Artık tek konumu var kızınızın babası. O kadar. Kendi evliliğinize de zarar vermeyin böyle yaparak.

Konu sahibi ban yemis ama yinede yaziyim: Sen böyle devam edersen o adamin eline temiz sana karsi kullanabilecegi kozlar vereceksin ve yeni esinin bunlardan er gec haberi olur. O zaman ne halt edecegini düsün. Kendi ellerinle evliliginin temeline bomba yerlestiriyorsun. Kim icin? Seni terk edip gidip bir hödük icin. Kanma. Ve psikolojik destek al kendin icin. Yaralarini önce bir sar artik.

Bacım, sen evlenmişsin o evlenmiş.
Sen birinin eşiyken, eski eşinin yeni eşini kendi çocuğunla mı vurmaya çalışıyorsun? Bir oku şu yazdığımı ve sonra "harbi lan ne yapıyorum ben?" Diye düşünmemeye devam ediyorsan acilen tedavi ol.

Kendiniz muhatap oldunuz yetmedi, bir de annenizi kattınız araya. Annenizin kabahati ne, ş.siz bir eski eşle neden konuşmak zorunda? Doğumunda ve sonraki süreçte annesini terk edip gitmiş bir adamla neden kızınızı görüştürüyorsunuz? Kendiniz demediniz mi, başka çocuğu olsa kızım aklına gelmez diye? Çocuğa neden bir var bir yok baba figürü veriyorsunuz ? Yeni eşinizi sevmiyorsanız evlenmeseydiniz, evlendiniz bari saygı gösterin. Bırakın eski eş ve ucube kadın ne yaparsa yapsın size ne? Evet kolay şeyler yaşamamışsınız ama şuan evlisiniz, en yakın zamanda destek alın. Maddi durumunuz iyi değilse devlet hastanesinde psikiyatriye gidin, ilaç falan verirler biraz rahatlarsınız. Şuan sağlıklı düşünmüyorsunuz

Anladım haklısınız bı çok arkadas saolsun bana böyle yap diye tavsiyede bulundu ama gizmmidr aslimidr hakret eden bi usluble yorum yapmış sayfasına baktım bi çok kişiyle bu şekilde yorumlar yapiyor
Aynen tuzu kuru biri gibi dursa da kim bilir kendi ne kadar da mutsuz bi tiptir gerçekte çünkü tüm yorumları bu şekilde dertli insanlari girdaba sokayım peşinde gizemsiz yani aslında 🤣

Üzgünüm ama buna sözlükte ButtHurt deniyor, acsına katlanamamışsın yani.
Şaka bir yana bence psikolojik tedavi alman herkesin hayrına olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X