Hamileylen bile siddet görmek

Egitimime harcadigima karismiyor

Evliyken universite okunur. Ben de evliyken okudum. Ama iki kucuk cocukla eger bakacak kimse de yoksa imkansiz.
Ben universite okudugum icin okul bitene kadar cocuk yapmadim. Cocukla ne okula gidebilirdim ne o sinavlari gecebilirdim.

o gerkesiz ailen madem sana destek olmuyor barı kocan olacak öküzün gözünü korkutsunlar ,
sana yazık değil ,

allah korkuları varsa o anana ve babana deki

siz bana bakmaya mecbursunuz beni dunyaya siz getirdiniz hakkınızı helal etmesenızde olur , ama ben size hakkımı helal etmıyorum bunu bilin de

Etmezdim belki bilmiyrm niye ettim ki ama simdi siddet yok allh var yalan degil olsa sen de vur sende birsey firlat gucun yetmezse kriz gecirki korksun pslik bagir polis cagir
Cocuk yokken boyle birsey yoktu cokcuk olali etkilenmesin diye bagirmalarina ses cikarmiyodum iyice ustume gelmeye calisiyo bu sebeple annesine dedim cocugumu korkutuyor diye onu oyle kabul edeceksin diyor

Yıl olmuş 2018 nasıl korunmayı bilmıyorsunuz ya pes .
Ya sığınma evine gdiceksin yada dayağa katlanıcaksın .

Evliyken universite okunur. Ben de evliyken okudum. Ama iki kucuk cocukla eger bakacak kimse de yoksa imkansiz.
Ben universite okudugum icin okul bitene kadar cocuk yapmadim. Cocukla ne okula gidebilirdim ne o sinavlari gecebilirdim.
Lise 3 e gectim evlilikten dolayi biraktim ama cok sukur yasitlarimla beraber bitirdim aciktan universite ile ilgili hic bir bilgim yok kitaplarini alicam simdi ona calisicam

Zorla teyzemin oglu diye babamida ikna edip verd
annem bisey olunca gelip bana damadini kotuluyor sanki onun istemedigi adama kacmis gibi bende sen yaptin diyom ama ustune alinanmi var evlendim ilk ayimda annemle kaynanam 17 yasindayim doktora gondereceklerdi cocuk icin

darp raporu alıp uzaklaştırma alabilirsin. sen evden gitme iki çocukla. keşke 2. yi yapmasaydın bu ortamda ama olan olmuş..

Yıl olmuş 2018 nasıl korunmayı bilmıyorsunuz ya pes .
Ya sığınma evine gdiceksin yada dayağa katlanıcaksın .
Ben geri dondugumde cocuk olamadan geri cekme yontemiyle iki uc ay hamile kalmadim duzeldigini gorunce cocuk istemeye başladım cocuk olduktan sonra da bu yontemi kullanmaya baslamistik siprale fln izin vermiyor bu yuzden doktorada goturmuyordu bi daha cocuk olmaz diye

akraba evlılığı yaniii

ÇAktımadan hap kullanabilirsiniz. Geri çekilme bir korunma yöntemı değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…